سایت گل- امشب قرار است تا دو تیم اوساسونا و بارسلونا در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) در ورزشگاه رینو د ناوارا مقابل هم قرار بگیرند.
اما احتمال بارش برف در پامپلونا و شرایط نامساعد جوی ممکن است باعث لغو دیدار امشب دو تیم که قرار است ساعت 22 برگزار شود، گردد.
غلظت این مه درحدی است که به سختی می توان اطراف را دید. یکی از مسئولان باشگاه اوساسونا در صفحه توئیترش نوشته:« اشیا از فاصله 5متری دیده نمی شوند. فرود هواپیما دراین شرایط غیرممکن است و از روز پنجشنبه بارش برف شروع می شود.»
این درحالی است که کاروان بارسلونا هم درانتظار اخبار جدیدتری از شرایط جوی است. گواردیولا دراین باره گفته:« اگر ببینیم که مشکلاتی وجود دارد، با مسئولان صحبت خواهیم کردو برنامه سفرمان را تغییر می دهیم. تنها نکته قطعی ای که وجود دارد این است که ساعت 10 شب بازی شروع می شود.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا و پیش بینی هواشناسی در ساعت برگزاری مسابقه بارش برف در پامپلونا آغاز شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروندونا: انتصاب گواردیولا به سمت مربی تیم ملی آرژانتین مثل یک رویاست
رئیس 80 ساله اتحادیه فوتبال آرژانتین معتقد است که گواردیولا گزینه ایده آلی برای هدایت تیم ملی این کشور است
سایت گل- خولیو گروندونا، رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که اگر بتواند پپ گواردیولا را به آرژانتین بیاورد و هدایت آلبی سلسته را به او بسپارد خوشحال خواهد شد
گواردیولای 40 ساله از سال 2008 هدایت بارسلونا را در دست گرفت و از آن زمان تاکنون با بارسا به 13 جام قهرمانی دست یافته؛ او با بارسلونا 3 قهرمانی در لالیگا و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده است
این درحالی است که آرژانتینی ها بعد از جام جهانی 2010 دو مربی عوض کرده اند. در ابتدا سرخیو باتیستا جانشین دیگو آرماندو مارادونا شد و بعد از آن هم آلخاندرو سابه یا جای باتیستا را گرفت
گروندونا، رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین در صحبتهایی به اونا اف ام گفت:« اگر اتحادیه فوتبال آرژانتین قدرت اقتصادی داشته باشد، گواردیولا روزی سرمربی تیم ملی آرژانتین خواهد شد. انتصاب او به عنوان مربی آلبی سلسته مثل یک رویاست.»
گروندونا در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد تا مسی به تیم ملی آرژانتین در کسب عنوان قهرمانی جام جهانی کمک کند ولی یادآوری کرد که عدم موفقیت مسی درکسب جام با آلبی سلسته ، مهارتهای این ستاره 24 ساله را زیر سوال نخواهد برد:« خیلی مهم است که مسی با آرژانتین قهرمان جام جهانی شود. ولی با درنظر داشتن تمام عناوینی که او کسب کرده، می دانیم که او نهایت تلاشش را به کار می گیرد. هیچ شکی نیست که با وجودی که آرژانتین اخیرا و با مسی در جام جهانی به قهرمانی نرسیده، ولی او یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. ما ازداشتن مسی احساس غرور می کنیم.»
این درحالی است که روز چهارشنبه مسی در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه اوله اعلام کرده بود که دوست دارد تا قبل از اتمام عمر فوتبالی اش، به لیگ آرژانتین بازگردد.
مسی:قبل از پایان عمر فوتبالی ام دوست دارم درآرژانتین بازی کنم
این یک رویاست و آن را محقق خواهم کرد
سایت گل- لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که آرزویش این است تا پیش از اتمام دوران فوتبالی اش در کشورش توپ بزند.
مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که وقتی رونالدوی برزیلی سومین توپ طلایش را به او داد، یکی از آرزوهایش محقق شده است.
ستاره آرژانتینی در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه اوله گفت:« در اروپا دوست دارم تا در بارسلونا توپ بزنم. همیشه در بارسلونا خواهم ماند.هرچه بیشتر،بهتر.چون در بارسلونا احساس راحتی می کنم و دراینجا محبوب و عزیز هستم . البته دوست دارم تا قبل از خداحافظی با دنیای فوتبال در آرژانتین بازی کنم. این یک رویاست و آن را محقق خواهم کرد.»
مهاجم آرژانتینی بارسا درادامه صحبتهایش با تمجید از رونالدوی برزیلی به این نکته اشاره کرد که ازدیدن رونالدو در زوریخ بسیار خوشحال شده است:« در تلویزیون بزرگی که در سالن نصب شده بود، مشغول تماشای گلهای رونالدو بودم.فوق العاده بود. رونالدو مهاجمی فوق العاده بود که همیشه عملکرد فوق العاده ای دارد و لبخند همیشه روی لبانش است.این افتخار بزرگی است که او جایزه را به من داد. این یکی دیگر از رویاهای من بود که محقق شد؛چون از بچگی همیشه یکی از طرفداران رونالدو بودم.»