20 مگ حجم دارم:n02: ولی صفحات وب رو بزور بازمیکنه دانلودم که هیچ.بالاتر از 40 نمیشه اونم واسه یه لحظه:n02:
Printable View
20 مگ حجم دارم:n02: ولی صفحات وب رو بزور بازمیکنه دانلودم که هیچ.بالاتر از 40 نمیشه اونم واسه یه لحظه:n02:
والا خود پشتیبانی و بازرسی هم از این طرح چیزی نمیدونستن !:n08:نقل قول:
:n02:
اه سا عت الان 3 شبه این کوفتی که ساعت 1 شب 300 دانلود می کرد حالا شده 100 باید برم یخه کی رو بگیرم؟:n03:
هر چی داریم به انتخابات نزدیک تر می شیم سرعت ها افتش بیشتر میشه فکر کنم فردا شب اینترنت ها قطع بشه :n27:
فکر میکنم برنامشون عوض شده نزدیک بیست و چندم خرداد که شدیم شیر فلکه رو باز کردن
دیشب بالای 6 گیگ دانلود داشتم شب قبلشم 5.5 گیگ
بابا اینقدر خودتو اذیت نکن بگیر بخواب فوقش مثل ما صبح پا میشی می بینی 700 مگ بیشتر دانلود نکرده :n02: بعدش کلی اعصابت داغون می شه :n23: ولی بعدش وقتی می بینی با اینترنت 2 مگ توی 6 ساعت 700 مگ بیشتر دانلود نداشتی کلی خندت می گیره :n08:خودش جک سالهنقل قول:
شما فقط با همون طرح اشنای خانواده بالای 6گیگ دانلود کردین؟چون اگه بگیم تو6ساعت هم بدون افت سرعت دو مگ باشه بازم نهایت می تونید 5گیگ بگیرید چه سرعتی داشتین که بالای 6گیگ گرفتین؟نقل قول:
چند شبه اینترنت زیر خط فقر هست حتی تو روزتا بعد انتخابات اینترنت طعطیله برید اسوده بخوابید که ایران در امن وامانه!!!!!:n08:
سلام دوستان
من که دیروز اصلا وصل نمیشدم از ساعت 10 صبح تا 5 بعداز ظهر و دیشب هم 11شب تا 12.5 شب هر کاری کردم وصل نشد(کانکتنمیشد)
مشکلم این بود
چراغ dslروشن بود اما چراغ اینترنت قرمز میشد
به پیشتیبانی هم زنگ زدم میگه سیستم های ما قطع است بهش گفتم از 24 ساعت 25 ساعت سیستم شما قطع است و گوشی را قطع کردم
حالا نمیدونم حتی مودم را ریست کردم مجددا کانفینگ کردم اما نشد که نشد!
ایا دیروز برای دوستان دیگه این چنین اتفاقی رخ نداده است؟
من بعثت دارم
یه سوال داشتم الان میشه ب یک مودم که در حالت بریج هست با دو کانکشن متفاوت با دو پی سی مجزا همزمان کاکنت شد؟یعنی خط تلفن یا مودم همچن قابلیتی داره؟
نه با دو تا دیگهنقل قول:
آشنای خانواده نزدیک 4 گیگ؛ بعثت دو و خورده ای
البته بازم برای دو تا خط یه مگ بالا بود
اگه دو تا سرویس داشته باشید میشهنقل قول: