مشکل اینجاس نوین نت بدتره! این timeout ها هم طبیعیه
Printable View
مشکل اینجاس نوین نت بدتره! این timeout ها هم طبیعیه
راستی تو 5-6 شرکتی که چک کردم صبانت از همه کمتر بود
اینجا کسی از صبانت هست که مطمئن شم؟
نقل قول:
ببینید اینقدر ما توی این شهر از این جور چیزا خوردمون دادن واسمون عادی شده و فکر میکنیم همه جا اینطوره :41:
اصلا جای دوری نمیریم همین تهران یا کرج خودمون، به هر کی این جریانو میگم میگه نت ما حتی یدونه تایم اوتم نداره . وقتی من این عکس رو نشونشون میدم دهنشون باز میمونه . همشون ...
متاسم واسه خدمات رسانی که توی این شهر میشه !
مخابرات همون صبانته .نقل قول:
نه داداش اینطوریام نیستنقل قول:
اصلا جای دوری نمیریم همین تهران یا کرج خودمون، به هر کی این جریانو میگم میگه نت ما حتی یدونه تایم اوتم نداره . وقتی من این عکس رو نشونشون میدم دهنشون باز میمونه . همشون ...
متاسم واسه خدمات رسانی که توی این شهر میشه !
نت اونا هم میرینه گهگاهی...این تایم اوت ها هم چون پینگ پایینه ، نه توی بازی تاثیر داره و نه توی دانلود یا باز کردن سایت!
من با همین نت به قول شما افتضاح پینگم توی بازی از همه ی تهرانی ها و کرجی ها بهتره...همه ی اونا پینگ بالای 70 دارن و من پینگ 30(توی اکثر بازی ها و سرور های مختلف)
نسبت به سال قبل خیلی هم نت خوبه....شاید شما تازه از خارج امدی آشنا نیستی با نت ایران:دی
نه یکی نیست! صبانت پیمانکارشونه :دینقل قول:
خود اون زنه تو 1899 گفت!!!!!
نقل قول:
اگه منظورت warcraft ه چطوره که فقط شما 30 هستی ؟ خیلیا از مخابرات نت دارن اما 70-110 ن!
:23:
اما تو world of warcraft که latency من 300-1000 بود! تو اون 1 سال و نیمی که از مخابرات adsl میگرفتم!
:42:
در مورد PSN حرفی نمیزنم! از اسفند تا آخر مرداد نشد ان شم! اما حالا که مخابرات نیستم , میشه
:8::5:
در کل کیفیت سرویس در مقایسه با هزینش, افتضاحه:41:
من که راضی نیستتم
اینترنت حسابگر 128 کیلو بیت(16 کیلو بایت) که تایم اوت اکثر اوقات نداره ولی به جز بازی و وبگردی به درد کار دیگری نمیخوره (مگر اینکه صبر ایوب داشته باشید برای دانلود با سرعت 16 کیلو بایت)
تایم اوت هم فقط روی بازی های آنلاین با سرورهای خارج از کشور به صورت لگ اذیت میکنه وگرنه نه تو دانلود نه وبگردی تاثیری نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه...ما ps نداریم مثل شما:دی...بیشتر توی teeworld و mw3 پینگم دورو بر 30 هستش...گارنا هم قبلا بازی میکردم اکثر هاست ها پینگم 20-40بودنقل قول:
اگه منظورت warcraft ه چطوره که فقط شما 30 هستی ؟ خیلیا از مخابرات نت دارن اما 70-110 ن!
اما تو world of warcraft که latency من 300-1000 بود! تو اون 1 سال و نیمی که از مخابرات adsl میگرفتم!
در مورد PSN حرفی نمیزنم! از اسفند تا آخر مرداد نشد ان شم! اما حالا که مخابرات نیستم , میشه