گفتم من مطمئن نیستم اصولا باید مثل سی برای دادن خروجی و ورودی کار کنه. من که تا به حال چنین چیزی ندیدم.اگه میخوای میتونی لینک آموزشو بهم بدی من یه نگا بندازم .
Printable View
گفتم من مطمئن نیستم اصولا باید مثل سی برای دادن خروجی و ورودی کار کنه. من که تا به حال چنین چیزی ندیدم.اگه میخوای میتونی لینک آموزشو بهم بدی من یه نگا بندازم .
لینک صفحه اش اینه:
کد:http://udn.epicgames.com/Three/UnrealScriptReference.html#Language%20Functionality
اینجا گفته اینا برای ایجاد حالت شیفت (نه شیفت روی کیبرد شیفت به معنی حرکت دادن) درست شده اند.برای بردار ها هم باعث ایجاد یا برگرداندن تغییرات انجام شده است (؟؟؟)
خب الان این یعنی چه کار می کنه؟(اگه میشه با یه مثالی چیزی که من بفهمم)
دوست عزیز ، من کوچکترین ایده ای که این عملگر انجام میده رو (توی اسکریپت) ندارم ! :31:نقل قول:
ولی من متوجه شدم که شما دارین یک صفحه مرجع رو مطالعه میکنین.این مثل اینه که فردی بخواد انگلیسی یاد بگیره بره دیکشنری بخونه !
شما آموزش های UDN رو ول کن بچسب به [HTML]http://wiki.beyondunreal.com/Legacy:UnrealScript_Lessons[/HTML]آموزشاش خیلی بهترن و 100% می فهمیشون حتی اگه 1/5 UDN رو فهمیده باشی !
بعدشم تو ایرانی هستی اسمت روته بورو مجموعه آموزش ویدیوئی کرک شده دانلود کن !
بازم سؤالی داری بپرس :46:
سلام.
حسن آقا بعد از چند روز خوش اومدی!:46:
یه مشکلی برام پیش اومده تو ساخت متریال و استاتیک مش که خیلی به نظرم عجیبه!
من یه محیطی دارم که فعلا تمام لامپ هاش رو خاموش کردم و فقط 2 تا استاتیک مش دارم که تو متریالشون emissive وجود داره و من تو پراپرتیزشون، گزینه use emissive for static lighting رو روشن کردم.
لازم به ذکره که اتاتیک مش ها از هر نظر یکسان هستند.یعنی کپی پیست کردمشون(پراپرتیزشون هم عین هم هستند)
خوب حالا اگه همه لامپ ها خاموش باشه و یه استاتیک مش emissive داشته باشم، باید از خودش نور درست کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بالا، محیط رو در حالت unlit نشون میده که متوجه بشین منظورم کدوم 2 تا استاتیک مش ها هستش و اینکه پراپرتیزشون هم یکی هستش.
عکس آخری بعد از بیلد و در حالت lit گرفته شده.میبینید که هر دو تا استاتیک مش ها از خودشون نور emissive در ورکردن!!
اما جلل الخالق! میبینید که در عکس دوم و بعد از چرخش 90 درجه ای به یکی از استاتیک مش ها، نور از بین میره!
من روی هر دو امتحان کردم.هر 2 تا استاتیک مش رو در 4 جهت قرار دادم و فقط در همین جهت بود که نور نداشتن.در سه جهت دیه نور داشتند.
یه امتحان دیگه هم انجام دادم.جای استاتیک مش رو تغییر دادم.
فهمیدم که در اون طرف محوطه، دقیقا در جهت برعکس نور نداره!
چی کار کنم؟
خصوصیت خاصی داره این emessive و static lighting که من ازشون بی اطلاع هستم؟
لطفا کمک کنید!
ممنون
خب اینجا رو بیخیال شو . توی بازی چه طوریه؟
منظورت اینه PLAY in editor رو بزنم؟
توی اون هم باز همینطوریه!
به محض اینکه 90 درجه میچرخونم و بیلد میکنم، نور هاش از بین میره!
چرا چرخش ؟ من گفتم برو توی بازی ببین چه جوریه . مگه توی بازی هم می تونی بچرخونیش ؟
نه نمیتونم بچرخونم.
منظورم این بود که در حالتی که تو ادیتور نور داه، تو بازی هم نور داره و بعد که دوباره تو ادیتور میچرخونمش نورش میره و بعدشم که میرم تو بازی بازم نور نداره.