نقل قول:
سلام
وضعیت پارس در مرکز ولی عصر چطوره(زیتون کارمندی)
Printable View
نقل قول:
سلام
وضعیت پارس در مرکز ولی عصر چطوره(زیتون کارمندی)
به نظرم شاتل نگیر . ماله زیتونش یه شخصی مسئولشه به اسمه محمدی . وقتی بخواد خرابی ها رو درست کنه 2 هفته طول میکشه . ماشاالله دلمون خوشه تویه یکی از منطقه های نسبتا خوبه اهوازیم ولی همین ماه پیش به مدت 2 هفته اینترنت شاتل قطع بود یه نفر حتی نگفت شرمنده اما اگه 1 دقیقه نت تهران قطع بشه تو سایت میزنن با عرض پوزش . من که ماهه دیگه میرم 128 صبانت میگیرم . تو فلکه فرودگاس . سرعت شبانه ش تا 2 مگ بازه و زنگ که زدم گفتن میخوان به جای 4 ساعت شبانه 6 ساعت ب/کن/نش که دیگه اگه شما فقط شبا دانلود کنی از 1 ماهه ارت بیشتر میتونی دانلود کنی و نصف پول رو بدینقل قول:
[QUOTE=newahwaz;5406187]سلام دوست عزیز
شما ساکن کدام منطقه اهوازی؟؟؟
اینو بگو تا ببینیم توی اون منطقه چی بگیری بهتره ، چون مناطق مختلف اهواز سرعتشون با هم فرق داره...
:11:
پاداد . خ جوادالایمه
دوست خوبم من واقعا جواب هیچ کدوم از اون سوال ها رو نمیدونم اگه خودتون حوصله ندارید جواب بدید( که حق دارید) حداقل بفرمایید چطوری به جوابم برسم
با سپاس فراوان
بچه هایی که تو این تاپیک هستن فکر نکنم کسی 1 مگ داشته باشه.نقل قول:
من که 512 دارم شبی 1.2 گیگ دانلود شبانه دارم. سرعت از 128 تا 512 فعلا یه حدوده.
اطلاع ندارم تو اهواز 1 مگ رو روی 1 مگ میبندن یا 2 مگ. اگه روی 1 مگ ببندن احتمالا شبی 2-2.5 گیگ دانلود داشته باشی. اگه روی 2 مگ ببندن شبی 3.5-4.5 گیگ.
خبر ندارم که دانلود شبانه تمدید میشه یا نه. تو تاپیک شاتل بچه هایی که 1و2 مگ دارن هم بی اطلاعن.
باید تا مهر ماه صبر کرد و دید چی میشه، یا اینکه به ایرسا زنگ بزنی ببینی میدونن یا نه.
این چند تا تعریف رو از یه تاپیک دیگه برات کپی کردم:نقل قول:
نقل قول:
اون تاپیک رو هم مطالعه بکنی بد نیست، اینم آدرسش:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=412556&highlight=%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF
تورنت: سایتهاییه که فیلم و خیلی چیزای دیگه رو واسه دانلود میگذارن و از اونجاییکه اکثر کاربرا به دنبال دانلود فیلم و نرم افزارهای حجیم تو ساعات رایگان هستن isp ها میان و تو ساعات رایگان سایتهای تورنت رو محدود میکنن.
ترافیک: مقدار حجم اطلاعاتیه که رد و بدل میکنی. مثلا وقتی میگن فلان سرویس 3 گیگ ترافیک ماهیانه داره، یعنی اینکه شما میتونی توی ماه 3 گیگ اطلاعات رد و بدل کنی و در صورت اتمام ترافیک باید ترافیک خریداری کنی.
بالاخره سرعت هر چی بیشتر باشه بهتره، میخوای چه سرعتی بگیری؟ از 128 تا 2 مگ الان موجوده.
شرایط گرفتن بالاتر از 128 رو داری؟
شرایطش: عضویت خودت یا یکی از اعضای خونواده تو هیئت علمی دانشگاه، نظام مهندسی، نظام پزشکی، یا دانشجو بودن که میتونی با نامه از آموزش دانشگاه سرویس بالاتر از 128 بگیری.
یا اینکه شرکت یامغازه داشته باشین که با جواز کسب اون بهتون سرعت بالا بدن. البته درستش اینه که با جواز کسب فقط واسه همون شرکت یا مغازه سرعت بالا بدن که شرکتها سخت گیری نمیکنن و واسه خونه هم با جواز کسب اشتراک میدن.
روزانه رایگان نداره، بیشتر شرکتها نصف شبها تو چند ساعت خاص استفاده از اینترنت رو مجانی میکنن، یعنی اینکه ترافیکی که استفاده میکنی جز ترافیک ماهیانت حساب نمیشه واسه همینه که همه شبها میگذارن روی دانلود.
اگه شبها میخوای دانلود کنی سرعت شبانه برات اهمیت پیدا میکنه ولی اگه برات دانلود رایگان شبانه مهم نیست بهتره بری پارس آنلاین بگیری.
قبلا که گفتم برات:13:نقل قول:
128 پارس، دانلود روزانه بین 90 تا 110
شبانه 30 تا تقریبا ساعت 4-5 که بعد از اون بیشتر میشه
شبا وضعیت پیج باز کردن خوبه و مشکلی نداره!
دیگه چی میخای بدونی؟
ظاهرآ شاتل هم داره بازی در میاره تا همین چند وقت پیش که داشت خوب سرویس میداد
فکر کنم یوزرهاش زیاد شدن که داره پهنای باند رو محدود میکنه و
یا اینکه واقعآ پهنای باند کافی برای ساپورت نداره که افت سرعت داشته
چون اون طوری به نفع شرکتشون بوده که کاربر پهنای باندش رو زودتر تموم کنه
خدارو شکر که ما پارسیها فعلآ این مشکل رو نداریم
1 مگ داره کولاک میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکر خوردم پارس افتزاح، افتزاحه خوش به حال شاتلیها
سلام
من زنگ زدم دفتر ایرسانت گفت روی خط فیبر نوری ارائه نمیدیم:angry:
من سرعت دانلود شبانه خیلی مهمه برام از چه شرکتی بگیرم؟:jealous:
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
سلامنقل قول:
فکر نکنم هیچ کدوم از شرکتها روی فیبر نوری سرویس ارائه بدن.
فکر کنم باید بری سمت وایمکس مبین نت.