اخ دقیقا منم همینو میخوام همه جا این چیزارو با دسته یاد داده جایی نیست که با کیبورد اموزش داده باشهنقل قول:
Printable View
اخ دقیقا منم همینو میخوام همه جا این چیزارو با دسته یاد داده جایی نیست که با کیبورد اموزش داده باشهنقل قول:
من تا اونجایی که درباره نسخه pc می دونم..:
موقع سانتر کردن باید حتما در حول حوش محوطه جریمه باشید و جهت رو به بالا بگیرید
چون در صورتی که مستقیما در کناره جریمه سانتر کنید به بیرون میره.
در کرنر..ضربات ایستگاهی...پنالتی..با دکمه E میشه بازیکن مورد نظر رو عوض کرد.
در صورتی که در ضربات ایستگاهی جهت روپایین بدید ضربه اروم به صورت چیپ و اروم خواهد بود.
ولی کلا ضربات استگاهی در فیفا نحوه پیچیده ای ندارند.
من که راهی واسش پیدا نکردم شاید دوستان بتونن کمک کنن. یه سؤال با PC بازی می کنین یا لپ تاپ؟ :20:نقل قول:
ّبراي بر طرف كردن آهستگي بازي شما به قسمت Setting
بغد نميدونم توي همون تب هاش بگر نوشته Game Speed بعد شما بزار روي Fast!
موفق باشيد!
من با لپ تاپ بازی میکنم اما با همین لپ تاپ بازی سنگینی مثل gt4 خیلی راحت اجرا میشه و یا حتی modernwarfare2 که صد در صد از فیفا سنگین تر هستند. pes2010 هم با بالاترین رزولوشن کوچکترین مکثی ندارهنقل قول:
مشکل اینجاست وقتی رزولوشن رو هم پایین میارم باز تغییر خاصی ایجاد نمیشه یعنی در بالاترین و پایینترین گرافیک بازی به یک صورت اجرا میشه و این ایراد از بازیه نه کانفیک
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
مشکل من سرعت بازی نیست بلکه فریم فریم شدن هستش. این ربطی به گیم اسپید نداره دوست عزیز، ایراد گرافیکیهنقل قول:
بله ایراد از بازیه، واسه این پرسیدم که شاید شما رو حالت Power save گذاشته باشی اونجوری ممکنه تیک بزنه ولی خوب شما میگی فقط رو فیفا اینطوره پس عیب از فیفاس :20:نقل قول:
اگه دارین روی ویندوز 7 یا ویستا این بازی رو بازی میکنین بنده شدیدا پیشنهاد میکنم روی ویندوز XP این بازی رو امتحان کنیدنقل قول:
چون خود من روی XP فریم 60 تا میگیرم از این بازی ولی وقتی میام روی ویستا یا 7 میشه 20 تا!!!:18:
فقط این بازی رو دیدم که اینقدر فرق میکنه روی ویندوز ها
من همیشه گفتم گیمینگ ترین سیستم عامل حال حاضر XP SP3 هست ولی نمی دونم بعضیا دایرکت x رو علم می کنن و از ویستا و سون طرفداری می کنن... بابا مایکروسافت توی XP معجزه کرده حالا دیگه نمی دونه چه جوری ملت رو از XP به سمت ویستا و 7 سوق بده... هر وقت روی گیم ها نوشت XP Not Supported من از این XP دست ور می دارم. که مطمئن باشید این اتفاق به این زودیا نمی افته
xpهم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ راحتی کار، از se7en ضعیف تره. از DirectX های 9.0c به بعد هم پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
من همیشه گفتم گیمینگ ترین سیستم عامل حال حاضر XP SP3 هست ولی نمی دونم بعضیا دایرکت x رو علم می کنن و از ویستا و سون طرفداری می کنن... بابا مایکروسافت توی XP معجزه کرده حالا دیگه نمی دونه چه جوری ملت رو از XP به سمت ویستا و 7 سوق بده... هر وقت روی گیم ها نوشت XP Not Supported من از این XP دست ور می دارم. که مطمئن باشید این اتفاق به این زودیا نمی افته
درضمنJust Cause 2 از XP پشتیبانی نمی کنه!
> راستی چه جوری میشه تو نسخه ی XBOX360 دریبل زد؟ می دونم بوسیله ی Right Stick . ولی نمی دونم چه جوری برای دریبل های مختلف، حرکتش بدم. هر سمتی حرکتش می دم فقط سر توپ می زنه.
اون LT رو میگیری وبعد اون RS رو این و اونور میکنی یه حرکتی میکنه... تو قسمت SETTING هم حرکت ها رو گفته باید چطور بزنینقل قول:
> راستی چه جوری میشه تو نسخه ی XBOX360 دریبل زد؟ می دونم بوسیله ی Right Stick . ولی نمی دونم چه جوری برای دریبل های مختلف، حرکتش بدم. هر سمتی حرکتش می دم فقط سر توپ می زنه.