یه سوال داشتم بی نهایت دنبالشم که جواب بگیرم قربون دستتون اگر بشه راهنمایی کنین
چطور میتونم کارت گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم و فقط با nvidia کار کنم؟ حتی مدیریت desktop هم میخوام دست geforce باشه
مرسی
یه سوال داشتم بی نهایت دنبالشم که جواب بگیرم قربون دستتون اگر بشه راهنمایی کنین
چطور میتونم کارت گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم و فقط با nvidia کار کنم؟ حتی مدیریت desktop هم میخوام دست geforce باشه
مرسی
والله اون موقع که گارانتی بود ااونجوری بود وای به حال الان ...نقل قول:
این پدرسوخته ها داغی میفرستن مفت براشون در میاد مارک دی وی دی رایتر اصلیم ماستوتیشا یا همچین چیزی بود که مارک معروفی بود این که جایگزین کردن اسم نداره فقط یه کده GT34N
:41:
در مورد این اسوس express gate way توضیح و آموزش می دین؟
چجوری می تونی عکس ها و آهنگ ها و فیلم هاتو توش ببینی یا اینترنت وصل شی؟
توسط این فناوری شما وقتی ویندوز نداری میتونی بدون ویندوز به اینترنت وصل بشی گیم بازی کنی(گیم های خود گیت - قابل نصب نیست)و عکس ببینی اما امکان دیدن فیلم و گوش دادن به موسیقی رو نداری. برای وصل شدن به اینترنت هم باید تو بخش تنظیمات اطلاعات خواسته شده رو بصورت دستی وارد کنی.برای عکس دیدن هم کار خاصی لازم نیست به پوشه مورد نظر می ری و عکس ها رو میبینی.برای فعال کردن هم تو سری N ایسوس وقتی لپتاپ خاموشه اخرین کلید سمت چپ بالای صفحه کلید(کلید سوئیچ بین باتری مود و های پرفورمنس مود) رو بزن بعد از چند ثانیه محیط گیت باز میشه:5:نقل قول:
آیا امکان انجام اینکار هست یا نه! مرسینقل قول:
نقل قول:
سلام بر شما
بله به سادگی مراحل زیر را دنبال کنید و هر چیزی که مد نظر خودتان بود غیر فعال کنید
control panel->device manager
حال بر روی گرافیک مد نظر خود رفته راست کلیک کنید و روی گزینه disable کلیک کنید
اینجوری رزولوشن صفحه به هم میریزه و وقتی هم ادجاست میکنیش بازم مثل اول نمیشه و مثلا فیلم رو نشون نمیده روی فول اسکرین یا تصویرهای برنامه های گرافیکی مثل مکس رو میریزه به هم!نقل قول:
خب عزیزان من میخوام که گرافیک اینتل رو نداشته باشم و همه چی تحت کنترل nvidia باشه
این امکان رو میخوام، گویا امکان نداره!
هدفتون چیه از این کار دوسته من ؟؟نقل قول:
اینکه گرافیک اینتل ضعیفه و به دردسرش نمی ارزه که باشه:13:نقل قول:
روی سیستم خونه گرافیک nvidia 8500 GT هست، هم Game رو به طور متوسط جواب میده هم کارهای گرافیکی رو:20:
حالا رو لپ تاپ اومدن به بهانه ی افزایش عمر باتری یه گرافیک سبک تر اضافه کردن و مدیریت desktop رو بهش سپردن که خیلی جاها دست و پا گیره:13:
من میخوام بالکل از شرش راحت بشم و خیال خودم و خودش رو راحت کنم، یه جورایی منو داره اذیت میکنه، نمیدونم چطور بگم، میخوام که فقط nvidia فعال باشه، ممنون :11: