حالا به نظرتون من 8910 بخرم یا سونی اریکسونsatio ?نقل قول:
حالا به نظرتون من 8910 بخرم یا سونی اریکسونsatio ?نقل قول:
8910 کاملترهنقل قول:
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیتتر به همراه تاچ خازنی - سوکت 3.5 میلیمتری - اسپیکر استریو - 8 گیگ مموری داخلی - فیلم برداری hd - قطب نما
satio گوشیه فوق العاده ایه.یکی از افتخارات سیمبینه.نقل قول:
ولی به نظر من 8910 بگیر،چون من قبلا موقع خرید این دوتا رو با هم مقایسه کردم.
مخصوصا صفحه نمایش ال ای دی،تاچ خازنی،حافظه داخلی و پخش فیلم اچ دی 8910 واقعا نظرمو جلب کرد.بازم هر کدومو بگیری چیز خوبیرو گرفتی.
دوستان من میخام 8910 بگیرم .گاد بگیرم یا مشکی و قیمتشون خیلی با هم فرق داره کسی قیمت داره .گلد چقدر الان
88088070 فروشگاه گلستان شهرک غرب
22021301 فروشگاه ملت
زنگ بزم قیمتو می گه،گولدش حدود 100 تومنی گرونتره ولی هم یه دونه کیف داره و هم 16 گیگه،اگه می تونی گولدشو بگیر چون هم خوشگلتره هم 16 گیگه.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم.
دو تا سیم کارت میخوره دیگه؟
i8910 ؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا ، دو تا سیم کارت کجا بود !نقل قول:
البته اگه سیم کارت قبلی رو در بیاری سیم کارت دوم بهش میخوره :31: (بی مزه بود میدونم)
با سلام، دوست من در مورد مقایسه بین این دو گوشی خیلی بحث ها صورت گرفته، ولی اصلا در مورد خرید شاهکاره i8910 یه زره هم شک نکن، چون فقط میتونم بگم که این گوشی دیونه کننده بید :31: و مهمترین فاکتور برتری این گوشی نسبت به ساتیو تاچ خازنی بسیار عالیشه، در صورتی که ساتیو مقاومتیه و حافظه ی داخلی هم نداره در مقابل امنیا اچ دی 8 یا 16 گیگ هستش، پخش فیلمش حرف نداره با قابلیت خوندن اکثر فرمت ها، و حتی اضافه کردن زیرنویس به فیلم توسط گوشی! صدای استریو، فیلمبرداری خیلی خوبه اچ دی، که تو فیلمبرداری از ساتیو قویتره.نقل قول:
اين طراحي 3 بعدي هم فوق العاده اس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اين كه قابليت زوم روي عكس ها هم مثل اومنيا 2 با يه انگشت امكان پدير شده[/QUOTE]
منم این گوشیو دارم اما همچین قابلیتی نداره باید چکار کنم که این قابلیت اضافه بشه آیا باید از تو تنظیمات فعالش کنم
مزایای ساتیو:نقل قول:
1. دوربین فوق العاده نیرومند ( به ویژه در عکس برداری ). زمزمه هایی هم هست ویژگی HD بهش افزوده بشه ( چون می گن پتانسیل های لازم برای HD 24 فریم رو داره )
2. کیفیت مواد = مرغوب
3. اینترفیس ساده و روان و گیرا
4. پشتییبانی مناسب از کشور ایران و زبان پارسی
معایب:
1. انتظار ها ازش بیشتر بود...
2. اینترفیسش زیادی ساده هست!
3. پخش صوتی ضعیف
مزایای امنیا اچ دی:
1. طراحی زیبا
2. کیفیت مواد = مرغوب
3. اینترفیس بی اندازه زیبا
4. پخش صوتی بی مانند
5. صفحه نمایش ال ای دی با کیفیت و روشنایی در خور تحسین
6. تاچ خازنی
7. فیلمبرداری دی 1 بی مانند در کیفیت
معایب:
1. فیلمبرداری اچ دیش رو رسما می بایست بی خیال بشی؛ چون چنگی به دل نمی زنه
2. دوربینش رو انصافا می تونست بهتر کار کنه؛ فوق العاده نیست اما جزو رده بالا هاست
3. پشتیبانی بسیار ضعیف و بد از کشور ایران و زبان پارسی
گزینش با خودته
در ضمن این رو هم بگم که N8 نوکیا در راهه... بد نیست یه نیم نگاهی هم روی اون داشته باشی :46::10:
شاد و سبز باشین :دی