با سلام دوباره بشما . این صحبت شما نشان داد شما تجربه ای کافی در این زمینه ندارید . هر بچه ی دبستانی نیز اینروزه نصب ویندوز را بلد است . موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردن هم مثل اب خوردن است . یکبار قبلاً هم گفتم مثل اینکه متوجه نشدید گفتم لینوکسی در کار نیست بلکه خط فرمان لینوکس است درست مثل داس . اصلاً شما به ان چکار داری ؟ DVD ویندوز 7 را میگذاری بوت میشوی و میروی پارتیشن بندی و بعدش نصب ویندوز و السلام . یعنی چی که موقع حذف لینوکس........ !
اصلاً حذف لینوکسی در کار نیست ! عجیب است اقا !
خودم همین چند ماه قبل برای یکی از دوستانم یک لپتاپ با خط فرمان لینوکسی گرفتم و به همین ترتیبی که گفتم مثل اب خوردن ویندوز ریختم و کلی هم حال داد ! :31: به همه نیز توصیه کردم و میکنم لپتاپ بدون ویندوز بخریند تا صرفه جویی قابل توجهی در هزینه شان شود . البته باید که همان اول کل درایورهای ویندوز 7 را از فروشنده بگیرید . یا درایورهای xp را نیز اگر لازم داشتید انرا هم بگیرید تا مجبور نباشید بروید 500 مگ درایور دانلود کنید .
اگر شما کار بسیار ساده ی پارتیشن بندی با خود DVD ویندوز را بلد نیستید دلیل نمیشود دیگران بروند و 300 دلار پول یامفت ویندوز بدهند ! اینجانب در طول دو سالی که از ویندوز 7 استفاده میکنم فقط یک بار نیاز به Activator پیدا کردم . در انجمن نرم افزار کلی Activator های عالی گذاشته اند و میتوانید استفاده کنید .
خواهشاً راهنمایی اشتباهی به دیگران نکنید . کار درستی نیست . با تشکر .