میگم این وایمکس ایرانسلم بچه ها تو سعادت آباد دارن بد نمیگن ها ازش
اونم توسنتید تست بزنید
Printable View
میگم این وایمکس ایرانسلم بچه ها تو سعادت آباد دارن بد نمیگن ها ازش
اونم توسنتید تست بزنید
داریوش جان
ایرانسل = سرطان
من که دارم وایمکس هم...چیز بدی نیست. البته محدودیت 4 گیگ در ماه داره برا سرعت 512 اش. که انلود هم روی 60 KB هست.نقل قول:
به درد وبگردی میخوره فقط.
داریوش جان شما که اهل دانلودی یه پیشنهاد بده ما دانلود بزنیم این 9 گیگ این ماه رو تموم کنیم تا اینا باشند به زور 9 گیگ ندند به آدم.:31:
(با توجه به اینکه وبگردی داریم تا وبگردی): آخه وبگردی هم نمیشه کرد!! اونروز اومدم حجمم رو اندازه گرفتم، یه نیم ساعت وبگردی 26مگ شد!! تازه بماند که یه سایت تصویری رو وسطش اصلا کنسل کردم!نقل قول:
بی بروبرگرد راست میگه:11:نقل قول:
این همه فیلم و برنامه:31: فیلم که زیاده بسته به سلیقه ت داره، برنامه هم بسته به استفاده ت. برو مجموعه پکیج برنامه های Adobe CS5 رو بگیر:31::10:نقل قول:
بد كه هست و به قول خودت فقط به درد وب گردی میخوره چون تو بازی آنلاين كه واقعا تعطيله هی وسط بازی لگ ميشه و كلا بايد بيخيال بازی شوتر آنلاين بشی ، گرچه WOW رو جواب ميده. پينگش اينطوريه : خوبه خوبه خوبه خوبه ، تايم اوت تايم اوت دوباره خوبه خوبه ....نقل قول:
داریوش بیا لینک بده من دانلود کنم بدم بهت ، این ای دی اس اله خوابیده حیفه :دی
مگه تاپیک داتک جای لینک رد و بدل کردنه خوبه ما بیایم تو انجمن آیفون از اندروید حرف بزنیم :46::31:.نقل قول:
این داریوش از متالکده فرار کرده . به شما هم لینک متال (فلز:20:) زنگ زده <اکسید شده:27:> می اندازه.
@sms11
شما در مورد اینکه Linksys با داتک مشکل داره یا نه پرسیده بودید باید بگم هر مودمی با هر شرکتی سازگاره از این لحاظ خیالتون راحت باشه . دیگه داتک از شاتل بدتر نیست وقتی هد پشتیبانی شاتل میاد میگه ما ساپورت نمیکنیم بهش میگم من ایمیل میزنم به zyxel تاییدیه میگیرم که dslam هاشون با linksys مشکلی نداره برمیگرده میگه مدیر عامل گفته اصلا جواب کسانی رو که مودم linksys و ِDlink دارند رو ندید:18:. مطمئن باش داتک هیچوقت این حرف رو نمیزنه/.
اره والا نمیدونم چه پدر کشتگی با بعضی مراکز دارن که میگن فقط 9 گیگ باید بگیرینقل قول:
منم الان میخوام دانلود کنم ولی این لپ تاپ قاطی کرده بعد از چند ساعت خاموش میکنه نمیدونم چه مرگشه
دوستان این دستگاهه که لینک بهش میدی خودش دانلود میکنه حدودا چنده..؟؟؟ چه مارکیش خوبه...؟؟؟ اصلا اسمش چیه....؟؟؟:31:
با DSL بگیر نگیر داره چه برسه وایمکس .نقل قول:
البته بستگی به isp داره شنیدم مبین نت برای انلاین خوب جواب داده.
اگه تو کاره بازی انلاین هستین ای پی استاتیک بگیرین .
داتک رو نمیدونم ولی بقیه شرکتا با 4-5 تومن اضافه تر ای پی استاتیک میدن.
راستی یه سوال :
اگه حجم این ماهم رو تموم نکنم میره رو ماه دیگه یا به رحمت ایزدی میره...؟؟؟
داریوش همیشه لینکاش دست اول بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما بیا پیش ما از اندروید بگو عزیزم ، ما استقبال می کنیم ، قدمت رو چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
لینکسیس با داتک هیچ مشکلی نداشته و نخواهد داشت ، بنده به شدت راضی هستم برد مناسبی هم داره وقتشم زیاد کنن مرسی :31: