از طریق vmware تا حالا تست نکردم ! مطمئنم نیستم بشه کارت گرافیکو نصب کرد یا نه. ولی در حالت عادی از طریق راهنمای زیر میتونید آخرین نسخه کارت گرافیک Nvidia رو نصب کنید:نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
Printable View
از طریق vmware تا حالا تست نکردم ! مطمئنم نیستم بشه کارت گرافیکو نصب کرد یا نه. ولی در حالت عادی از طریق راهنمای زیر میتونید آخرین نسخه کارت گرافیک Nvidia رو نصب کنید:نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
سلام
ubuntu 9.10 یک باگ داره نسبت به 9.04 حداقل برای من اینطوری بود . لااقل 3و4 دفعه تست کردم یعنی 9.10 رو نصب بعد دوباره 9.04 همشم روی یک سیستم و به این نتیجه رسیدم . شایدم من دارم اشتباه میکنم . اونم اینه که زمانی که برنامه sun-virtualbox رو نصب میکنی موقع استارت به فرض مثال ویندوز سخت افزارهایی که به پورت های یو اس پی وصل هستند در setting دیده میشند ولی هیچ کدوم اجرا نمیشند و نمیتونید تو محیط ویندوز از یو اس پی استفاده کنید در صورتی که در 9.04 کاملا با همون شرایط قابل استفاده هستش . نمیدونم مشکل از کجاست . به همین خاط من مجبور شدم برگردم به 9.04 چون برنامه سانترال شرکت رو باید در ویندوز باز کنم و تحت ویندوز هستش و مجبورم یه ویندوز برای اون کار داشته باشم از یه طرف هم 9.10 خیلی کارائیش بهتره شده و همش وسوسه میشم . کسی هست بتونه کمک کنه
سلام.من یه فولدر رو پاک کردم و رفته توی سطل آشغال اما از اونجا بیرون نمیره.پیغام permision denied میده.وقتی هم میرم توی propety فوادره که دسترسی ها رو تنظیم کنم که پاک شه این پیغام رو میده.
Sorry, couldn't change the permissions of "untitled folder": Operation not supported by backend
چه معنی میده؟
چیکار باید بکنم که این فولدر رو پاک کنم؟
کسی نیست جواب سوال منو بده؟:41:نقل قول:
در ترمینال این دستور رو اجرا کن:نقل قول:
به این مسیر برو:کد:gksudo nautilus
فایل های موجود در سطل آشغال باید در این مسیر باشه که میتونی ازشون کپی بگیری یا پاکشون کنی.کد:/home/your_user_name/.local/share/Trash
سلام
زمانی که می خوام اوبونتو یا کوبونتو 9.10 نصب کنم یا به صورت لایو اجرا کنم بعد از لود، مانیتور خاموش روشن پیغام no signal میده ولی صداي بالا اومدن سيستم عامل رو دارم
کارت گرافیک هم 7600GS هست
سلام
من کوبنتو رو نصب کردم خیلی خوب خوشم اومد.
من میخوام ابونتو رو کنار کوبونتو نصب کنم آموزش نصب ۲ توزیع رو خوندم که یه چیزی متوجه نشدم.
من باید ۳ تا پارتیشن جدید درست کنم؟
البته براي نصب اوبونتو حداقل به يك درايو و يا 2 درايو تا لازم داري كه يك درايو خالي براي ريشه اگر خواستي مي توني يك درايو هم براي home كنار بذارينقل قول:
براي نصب اوبونتو جديد ظاهرا فرقي ندارد كار خاصي ديگه نداره همون كاري كه براي نصب كوبونتو كردي براي اوبونتو انجام بده
البته اگر جستجو كني مي توني به فهمي كه مي توني تو كوبونتو هم گنوم رو نصب كني تا هر دو تا رو داشته باشي
ممنون از جواب
یعنی من میتونم از دی وی دی اوبنتو گنوم در کوبنتو نصب کنم من تاجایی که میدونم باید خود گنوم رو داشته باشم نه ابونتو.
این KDE
باگ زیاد داره؟ من خیلی از برنامه هایی که اجرا میکنم زیاد هنگ میکنه کارت گرافیک هم نصب کردم آیا مشکل از من است:
کد:KDEInit could not launch '/usr/lib/kde4/libexec/kdesu'.
Error launching /usr/share/applications/kde4/Kppp.desktop. Either KLauncher is not running anymore, or it failed to start the application.
سلام.من مدتهاست که می خوام دبیان نصب کنم و در حال حاضر هم با آبونتو کار می کنم و برنامه های زیادی نصب کرده ام و اوضاع سیستمم هم رو به راهه.ولی خوب علاقمند شدم که دبیان رو امتحان کنم.چند تا سوال دارم
۱-آیا نصبش مثل آبونتو راحته ؟
۲-یه سوال خیلی مبتدی هم می پرسم : آیا مثل آبونتو این add.remove و synaptic رو داره.
۳-اساتید توصیه شون چیه؟برم سراغ دبیان یا نه؟یه خورده وسواس دارم واسه اینه که نمی خوام نصب کنم و بعدش پشیمون بشم.
ممنون