من دقیقا همون ماشین منظورم بود که کاملا آپگرید شده بود
و فقط یک دستگاه با همون وضعیت ساخته شده
اگه مدل پایه بود که ربع این قیمت داشت
متاسفانه الان متوجه شدم که با قیمت 125 فروخته شده
Printable View
من دقیقا همون ماشین منظورم بود که کاملا آپگرید شده بود
و فقط یک دستگاه با همون وضعیت ساخته شده
اگه مدل پایه بود که ربع این قیمت داشت
متاسفانه الان متوجه شدم که با قیمت 125 فروخته شده
عجب! چه مورد خاصی بوده..ای کاش لا اقل چند تا عکس از آن اینجا میگذاشتین تا ببینیم این چیه؟؟
جناب صادقی آن آدرس را فقط در حد همان که فرستادید متوجه شدم.گاراژ کاه گلی توی جاده ورامین صادق فورد..اما کسی در تهران نیست که برام پیگیر بشه..و فکر میکنم فایده هم نداره چون اینجور که معلومه طرف خودش اینکاره است و یا نمیفروشه یا قیمتی میده که خریدار نباشه..
دوستانی که تهران هستند اگر اینجا رفتند لطفا بنویسند جریان چی بوده که اینقدر ناراحتی بار آورده؟البته تا حدودی متوجه شدم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان آمریکایی دوست:31:
راستش این ماشین رو گذاشته بود برای فروش گفتم بیام اینجا بگم شاید کسی بخواد.
البته از سال ساخت و موتور و ... خبر ندارم:31: ولی میدونم طرف آمریکایی باز خودش.
اینم عکسش.ببخشید زیاد جالب نیت آخه شب بود و موبایل:13:
سلام دوست عزیز بابا شما که کار رو میکنی یه باره یه کم اطلاعات هم به دست میوردی:31:
حتی نمیدونی ماشین 6 سیلندره یا 8؟
قیمت چند میگه؟
کامارو جان به نظر این ماشین یه z28 واقعی نیست؟گلگیرهاش آبشش داره(البته اگه دست ساز نباشه)رینگهاش هم اگه اشباه نکنم z28 یه
اگه قیمتش خوب باشه و z28 باشه شاید من خریدمش!
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
سلام دوست عزیز بابا شما که کار رو میکنی یه باره یه کم اطلاعات هم به دست میوردی:31:
حتی نمیدونی ماشین 6 سیلندره یا 8؟
قیمت چند میگه؟
کامارو جان به نظر این ماشین یه z28 واقعی نیست؟گلگیرهاش آبشش داره(البته اگه دست ساز نباشه)رینگهاش هم اگه اشباه نکنم z28 یه
اگه قیمتش خوب باشه و z28 باشه شاید من خریدمش!
سلاممحمد باز دندون تیز کردی؟؟؟؟ بسه مگه 5 تا نداری؟(شوخی کردم خدا بیشترش کنه)اگه z28 بود و قیمتش خوب بود و محمد نخرید من میخرم!!! محمد شیطون نکنه خط 512 گرفتی ها؟ من که با بدبختی وارد شدم برادر میشه سریع آدرس و قیمت و شماره تماس طرفو بدی؟
سلام:31:نقل قول:
سلام دوست عزیز بابا شما که کار رو میکنی یه باره یه کم اطلاعات هم به دست میوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا باور کن وقت نشد.حالا ایشالله دوباره رد بشم حتما سوال میگیرم البته اگه نفروخته باشدش:31:
البته من این مدت هاست میبینم کلا کارش آمریکاییه و فکر میکنم از نظر قیمت و ... کلا تو کار باشه:31:
تازه این بدرد نخورست گذاشته برا فروش البته هرچند به جنازه آمریکایی هم نمیشه گفت بدرد نخور ولی کلی بین ماشیناش گفتم چون کمی بدنش موج داره حالا نمیدونم نمیخواد از فابریکی در بیاد و یا ...
یه ماشین تو مایه بلیزر هم داره که قبلا عکسشو گذاشتم اون خیلی تمیزه و یدونه کامارو داره البته اونم نمیدونم چیه مدلش ولی بدون سقفه اونو اگه ببینید همونجا کپ میکنید از بس این ماشین خوشکله.کم میارتش.رنگش قرمز گوجه ای:31: سقف باز وای عجب چیزیه اون بدونه یه خال رنگ بد.خلاصه اون خیلی خداست.
راستی ماشین تو شیرازه که فکر کنم شماها اینجا نباشین تا جایی که میدونم.:41:
مرسی که به فکر ما هستی. اگر توانستی یه تماسی با صاحبش بگیر ببین چی به چیه؟قیمت..مدل..وضعیت فنی و البته سندی...
آقای حجازی شما واردی و میدونی که چقدر توی این ماشینها دستکاری شده..مثلا شاید زد 28 باشه اما موتورش تعویضی و یا رینگها هم عوض شده باشه..
خیله خب مال تو:31:
آره کامارو جان حق با شماست....تازه اگه z28 هم باشه فکر میکنید چقدر قدرت داره؟؟190 اسب فکر نکنم بیشتر باشه....بیشتر اتاقش با اون آبشش هاش ارزش داره...
سلام
چرا ميزني؟!!!:31: من شوخي كردم:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيش د؟ خبري ازش آؤردي؟ قيمت عكس وين كد و..... ما منتظريم برادر اينقدر با دل اين جوونا بازي نكن خطر داره!!!:31:
سلام به دوستان عزیز:10:
ان شاءالله که حال همتون خوب باشه
من به علت مواجه بودن با مشکلات عدیده ای که بخش کوچکی از آن کنکور بود!؟ به کلوپ سر نمیزدم تو این مدت یکم هم مایه جمع کردم الان دنبال یه آمریکاییم به غیر از نوا و اسکای لارک سراغ داشتید خبر بدید ازتون ممنون میشم;)
مخصوصاً ایمپالا و مانتی کارلو
دوج کرنت V8
بانویل پاریزین گرند پریکس جی تی او ...
ریویرا سنچری کوپه455 مالیبو کاپریس...
دویل فلیت وود الدورادو!
گالاکسی کانتیننتال تاندربرد...
چارجر رادرانر کامارو ماستنگ...
...
چیکار کنم دیگه همشون دوست داشتنی هستن مخصوصاً فول سایزا !:40:
خوابیده باشه یا احتیاج به باز سازی هم داشته باشه مثله ای نیست!
به زودی عکسای ماشین های آمریکایی که خودم گرفتم رو براتون میزارم
محمد جان مبارک باشه کاپریس، خیلی زیباست
اگه برات مقدوره داستانه خرید کاپریس رو هم مثل ایمپالا و کامارو بنویس همگی فیض ببریم
امیدوارم همتون آمریکایی دار بشید:46: