با سلامنقل قول:
احتمالا شما از ویندوز 7 استفاده نمیکنید؟
Printable View
با سلامنقل قول:
احتمالا شما از ویندوز 7 استفاده نمیکنید؟
سلام عزیز جاننقل قول:
نه!
ایکس پی استفاده میکنم!
با سلامنقل قول:
عجب -
پس احتمالا به قول میلاد عزیز مشکل از پورت و سرور یاهو هست
چون من هم خیلی وقته این مشکل رو دارم و هنوز هم رفع نشده
موفق باشید.
یه مشکل خیلی مسخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تمام نسخه ها یاهو مسنجر وجود داره و انگار هیچ وقتم نمیخواد رفع بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم مشکل زیر هست که هر بار که به یاهو لاگین میکنیم باید حتما پیغام زیر رو اونم 2مرتبه بیبینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هر بار روی OK کلیک کنیم تا از شر این پیغام مسخره راحت بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیشه گفت پیغام خطا چون یک پیغام وارینگ هست یعنی یه جورای هشدار
از نسخه های 7،8،9،10، و حتی جدیدترین ورژن 11 هم این مشکل کما فی سابق لاینحل می باشد
در صورتی که اصلا حتی شما از پلاگین هم استفاده نمی کنید بازم این پیغام داده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون هیچ کاری نمیشه کرد برای این مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
اين پيغام زياد مساله ساز نيست
به خاطري هست كه نميتونه پلاگين خاصي رو از ياهو به دليل فيــلترينگ يا تحريم اجرا كنه اين پيغام مياد
موفق باشيد.
البته دوست عزیز میدونم این پیغام خیلی مساله ساز نیست ولی یه مورد تو مخــــــــــــــــــــی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر بار که با هر ID که به یاهو لاگین میکنیم این پیغام دوبار میاد و هر بار باید این پیغام رو ببینیم
در ضمن ما که اصلا نمیخواییم پلاگین خاصی رو دانلود کنیم برای چی این پیغام میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشی هست که بشه این پیغام رو غیر فعال کنیم
منم همین مشکل و داشتم ولی هر با که با گوشی به اینترنت وصل میشدم (یعنی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کردم) همین مشکل رو داشتم ولی با دیال آپ که وصل میشدم مشکلم برطرف می شد و pm من میرسیدنقل قول:
البته اینم بگم بگیر نگیر داشت یعنی از هر 10 دفعه 1 دفعه این مشکلو نداشتم
ای
سلام اقا من با یاهوم با ویندوز 7 مشکل داره
البته زمانیه که برم تو چت روم
همش کلوز می ده
ممنون می شم کمک کنید
سلام.من از روی سیستم برای آواتار یاهو مسنجرم عکس انتخاب می کنم اما نمایش داده نمی شه!!!!
چرا؟:13:
سلام
گاهي توي ياهو مسنجر پيش مياد كه مثلا يه چيزي رو تايپ ميكنيم ولي وقتي اينتر رو ميزنيم يعني send ميكنم چيزي ارسال نميشه و توي صفحه چيزي نشون نميده
علت چيست و راه حل ؟
ممنون