سلام.
هیچکس چنین نرم افزاری رو نداره؟
Printable View
سلام.
هیچکس چنین نرم افزاری رو نداره؟
نقل قول:
سلام
شما میتونی برای وصل کردن صدا - زیرنویس از نرم افزار mkvmerge GUI استفاده کنی کار باهاش راحته و خیلی سریع کارو انجام میده.البته اینم بگم فرمت خروجیش فقط mkv هست وبعدا میتونی با یه برنامه دیگه به فرمت دلخواهت دربیاریش
واما خودم: پیشکسوتان فروم نرم افزار لطفا یه converter یا encoder عالی معرفی کنید که فرمتهای مختلفو بدون هیچ کمبود کیفیتی به avi - Xvid یا mpeg4 Visual تبدیل کنه وسرعت خوبی هم داشته باشه.........
پیشاپیش ممنون:11:
نبود؟...
بهنرین برنامه برای تبدیل dvd به divx چیه؟
برنامه زیاد دارم واسه کانورت ولی یه چیز ساده و تخصصی و با کیفیت فقط برای همین تبدیل dvd به divx میخوام.
مرسی.
سلام دوستان.من دوتا نرم افزار میخواستم...
1.نرم افزاری که بشه زیرنویسی که به صورت پیشفرض رو فیلمها هست رو برداشت؟(hd هم ساپورت کنه)
2.نرم افزاری که بشه زیرنویسی رو رویه یه فیلم hd چسبوند..
ممنون
سلام ..نقل قول:
دوستــ عزیز درابتدا درخواستـــ شما مربوط به این تاپیکـــ نمیشه ! بایستی بری درخواست خودتون تاپیکــی مجزا میزدید !
نرم افزاری کــه شما نیاز دارید یکــ نرم افزار برای ساخت افکتهای گرافیکی بر روی فایلهای تصویری است که بهترین نرم افزار در این زمینه Adobe After Effect هستش ..
سلام ..نقل قول:
1. Subrip برای DVD جواب داده ولی HD رو نمیدونم !
2. Cowon Jet Audio - AVIaddXsub
ممنون...ولی این نرم افزار واسه mkv فقط یه فایل sub/idx میده بیرون و روش نمیتونه بذاره....(واسهavi میتونه)نقل قول:
سلام..نقل قول:
نرم افزار 4Videosoft Video Converter و AVS Video Converter پیشنهاد میشه ..
نرم افزار Any Video Converter Pro هم در این زمینه نرم افزار بدی نیست .
سلام ..نقل قول:
Xilisoft DVD to DivX Converter از بهترین هاست .
سلام.نقل قول:
با Jet Audio انجامش بده ! فایل زیرنویس رو بزار کنار فیلم و فیلمت رو کانورت کن. زیر نویس میاد رو فیلمت.
سلام عرض میکنم خدمت کلیه دوستان انجمن
من یک جند تا فیلم دارم که همشون 2 CD هستن!!
یعنی فرمت های رایج مثل mkv نیست!
خیلی دنبال زیرنویس هاش گشتم اما متناسبش رو پیدا نکردم!!!
10 ات نرم افزار پیدا کردم که فایل هارو ادغام کنم و mkv بسازم که زیرنویس هاش هماهنگ یشه اما بعد از convert کردن هیچکدو از فیلمها صدا نداره!! با 10 تا پسوند صدا هم امتحان کردم اما نشد!! لطفآ اگر میشه یک نرم افزار خوب معرفی کنید!! با تشکر
سلام
قدیم یه نرم افزار Mpeg2Cut pro بود که علیرغم اینکه ساده بود ولی خیلی کارا فیلم ها split میکرد. فرمت TS رو هم پشتیبانی میکرد و بدون افت کیفیت (در واقع بدون کانورت و تغییر رزولوشن و ...) خروجی رو بیرون میداد.
حالا من ویندوز 7 نسخه ی 64 رو دارم که دیگه Mpeg2CUt روش کار نمیکنه (compatability رو امتحان کردم). توی سایتش هم چند ماه پیش زده بود که فعلا نسخه ی 64 آماده نیست.
دوستان نرم افزار معادلی مثل این که فرمت TS رو پشتیبانی کنه و بدون افت کیفیت (بدون تغییر) فقط فایلها رو split کنه سراغ دارین؟ ترجیحا کم حجم باشه...