سلامنقل قول:
بله تقریبا منم همین مشکل رو دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
Printable View
سلامنقل قول:
بله تقریبا منم همین مشکل رو دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
درود.
همانطور که در تاپیک کینگ سافت هم گفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کینگ سافت لایسنس موتور اویرا رو دریافت کرده ، افراد میتونن به جای درگیری به خاطر پیدا کردن
کلیدهای اویرا از کینگسافت که رایگانه و دیتابیس اویرا رو داره استفاده کنن. و بسیار سریعتر از اویرا !
همچنین جالبه که اویرا در این قسمت خودش رو به عنوان Avira Anti-Malware معرفی کرده
( که البته درستش هم همینه و باید تمام شرکتها با پسوند Anti-Malware معرفی بشن )
سلام و عرض احترام
می خواستم Avira Antivirus Premium 2012 رو نصب کنم اما هیچ key یا سریالی رو قبول نمی کنه، لطفا کمک کنید
ممنون
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیدنقل قول:
سلام من سیستمم ویروسی شده و ویروس کش اویرا اینترنت سکوریتی رو نصب کردم راستش طرز کار با این ویروس کش رو بلد نیستم و اینکه ایکن برنامه که شبیه چتر هستش در نوار ابزار بسته هستش این یعنی انتی ویروس غیر فعاله؟ چطور میتونم فعالش کنم؟
سلام خسته نباشید. لطفا این را یه کمی توضیح بدهید:
چرا ؟نقل قول:
مرسی.
درصورتی اون چتر آویرا بسته هست که یا برنامه آپدیت نباشه یا که کی برنامه باطل شده باشه شما این دو تا رواول از همه چک کنید :20:نقل قول:
کی برنامه تا 11-11-2012 فعاله و برای اپدیت هم روی ایکن در نوار ابزار کلیک و گزینه استارت اپدیت رو انتخاب میکنم ولی مشکل برطرف نمیشه:41:
انتی ویروس یعنی فقط ویروس رو میشناسه و از بین میبره ولی انتی مالور یعنی تمام فایل های مخرب از جمله ویروس جاسوس اسپایور تروجان و... رو از بین میبره که اویرا همه فایل های مخرب رو میشناسه پس در اصل میشه اویرا انتی مالور . نه اویرا انتی ویروسنقل قول:
امیدوارم مفید بوده باشه