Necromancer تا اونجایی که اطلاع دارم کاردانی ناپیوسته برای کنکور نظری هست و پیوسته برای کنکور فنی حرفه ای ها
Printable View
Necromancer تا اونجایی که اطلاع دارم کاردانی ناپیوسته برای کنکور نظری هست و پیوسته برای کنکور فنی حرفه ای ها
نه .نقل قول:
بعبارتی ؛ تو هر 100 نفر که میگیرن حدودا 40 نفر بسیجی هستن؛ البته اگه سهمیشون بخوره.
برعکس گفتی داداشنقل قول:
دوستان نتایج کنکور روز چهارشنبه مورخ 90/6/30 میاد
والا نمی دونم خدارو شکر ما از این سهمیه ها نداریمنقل قول:
اون روزم که این یارو این سوال رو ازم پرسید ماله این بود که دید ما خیلی محاسنمون بلند شده و همش می خاره فکر کرد ما هم خودی هستیم ولی رکب خورد:31:
نتایج کدوم کنکور ازاد یا دولتی؟؟؟ ازاد کی می یاد پوکیدیم :دی
منبعت چیه؟کیه؟؟نقل قول:
منبع: اخبار نمیدونم ساعت چند دیروز شبکه خبر. :20:نقل قول:
من از همین الآن میدونم که غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک قبولم :31: حالا نتایج هروقت میخواد بیاد : دی
آقا آرش درست گفتن.نقل قول:
اونایی که فنیحرفهای هستند دوره کاردانی پیوسته رو میگذرونن و اونایی که از رشتههای نظری توی دورههای کاردانی قبول میشن دوره کاردانی ناپیوسته.بعد هم که هر دو گروه کنکور کارشناسی ناپیوسته رو باید شرکت کنند.:20:
من دیپلم فنی بودم و کنکور کاردانی پیوسته رو دادم ، ضمنأ کنکوری به اسم کاردانی ناپیوسته نداریمنقل قول:
آقا آرش درست گفتن.
اونایی که فنیحرفهای هستند دوره کاردانی پیوسته رو میگذرونن و اونایی که از رشتههای نظری توی دورههای کاردانی قبول میشن دوره کاردانی ناپیوسته.بعد هم که هر دو گروه کنکور کارشناسی ناپیوسته رو باید شرکت کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که دیپلم نظری دارن کنکور سراسری رو شرکت می کنن و اگه کاردانی قبول شن میشه کاردانی ناپیوسته
+
این تاپیک خیلی جالبه
جناب mohsen_gh1991 خبری رو که خیلی وقته هممون منتظریم رو اعلام کردن ولی هیچ کس حتی تشکر هم نکرده از پستهاش
و
ship storm عزیز پستی که بیشتر به اسپم شباهت داره رو ارسال کردن و فرشید خان تشکر می کنن
خیلی عذر می خوام که اینو گفتم حامد جان
ولی مطمئنم همین پست رو چهارشنبه با اندکی تغییر دوباره اینجا می بینیم :31:نقل قول:
من از همین الآن میدونم که غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک قبولم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا نتایج هروقت میخواد بیاد : دی