استاد شجریان کم کم داره میاد بالای سلطان چاوشی چون تو سایت بالاترین هم گفتن بهش رای بدن :دی
Printable View
استاد شجریان کم کم داره میاد بالای سلطان چاوشی چون تو سایت بالاترین هم گفتن بهش رای بدن :دی
مطلبی چاپ شده در مورد چاوشی و البوم جدیدش در مجله موسیقی قرن 21
رسول ترابی سردبیر مجله موسیقی قرن 21 :
1 - البوم تازه محسن چاووشی را شنیدم . همه چیز همانی بود که انتظار داشتم . کارها هر کدام اتفاقی با خودشان داشتند .او در این یک سالی که که از زمان انشار یه شاخه نیلوفر میگذرد بیکار نبوده . به نظر میرسد همانقدر که درگیر خانواده داری و تعهد به در کتار خانواده بودن داشته و از حاشیه های سابقش فرار کرده چندین برابرش وقت صرف موسیقی اش کرده است . این البومش نه متاسفم است که من هنوز خیلی دوستش میدارم و نه یه شاخه نیلوفر است که با همه خوب بودن توقعات را از او براورده نکرد .این البوم به نظرم فعلا مستقل ترین و متفاوت ترین البوم او خواهد بود . دو سه سورپرایز هم انتظار طرفداران چاوشی را میکشد .قرار شده که فعلا درباره اش چیزی نگویم .
2 - همان روزهای ساخته شدن اولین البوم مجازش بود که چند قطعه اش را شنیدم .عالی بودند . ترانه و ریتم هایش شدند تکیه کلام گفتگوهایمان .اما همان روند ادامه پیدا نکرد . یعنی همه چیز همانی بود که میشنیدم ولی با ان ایده الی که در روزهای اول میشنیدم فرق داشت . تنظیم ها عوض شدند ، لحن ها تغییر کردند ، ان حس صدا جای خودش را به تر و تمیز خواندن داد و ... یه شاخه نیلوفر ان البوم متفاوتی که بود نشد ولی باز هم خوب بود .
3 - محسن چاوشی واقعا کم گفتگو و مصاحبه میکند . از حاشیه فراری است . از بعضی خبرنگاران هم همینطور . مدیریت حاشیه را هم خوب بلد است . او دوستان زیادی ندارد . مثل حالت و حس ترانه هایش تنهاست . در این چند سالی که او را میشناسم برعکس بسیاری از دوستان موسیقیایی ، هیچ تفاوت اخلاقی و رفتاری پا به پای مطرح شدنش نداشته است . خونندگانی را دیده ام که با مطرح شدن یک اهنگشان حتی خودشان را هم تحویل نگرفته اند اما او طی این چند سال هیچ فرقی نکرده است .
4 - خواننده ای که بدون هیچ امکانات تبلیغی و حتی اطلاع رسانی فقط و فقط با هنگایی که در اینترنت پخش شد صدایش در همه جا شنیده شد . او نه تریبون صدا و سیما و نه کانال های ماهواره ای . و نه حتی صفحات مجلات را برای معرفی و تبلیغ خودش در فشرده بازار رقابت بین خواننده ها در اختیار داشت و نه اهنگ هایش در تیراژی خاص تکثیر شده بودند که در جامعه پخش شودند و ان اطلاع رسانی تبلیغی برای حضور خواننده ای تازه را بتوانند انجام دهند
5 - او فقط و فقط به پشتوانه اهنگ ها و صدای خاصش توانست حتی رکورد شنیده شدنش را در مقایسه با خوانندگان مجاز و غیر مجاز تریبون دار بزند . به همین دلیل است که میگویم او مطرح ترین خواننده داخلی است . واقعیت این است که بعد از جنجال های فیلم سنتوری و پخش اهنگ های فیلم و جنجال های خاص چاوشی ، انتظارها از او به شدت بالا رفت ؛ بالا رفتنی که همانقدر که او را در قالب مطرح ترین خواننده معرفی کرد همانقدر هم نقش تخریبی و پنهان برای او در خودش داشت . او با یک شاخه نیلوفر حضورش را در بین خوانندگان مجاز جشن گرفت . هر چند این خنثی کردن مین را خیلی طولش داد و زود کار را یکسره نکرد وانتقادهای مختلفی را هم درباره یه شاخه نیلوفر شنید
6 - در مواجهه با اهر شخص یا پدیده موفق و فراگیری همیشه سعی میکنیم به نوعی تخریبش کنیم و عیبی ، چیزی از ان بیرون بکشیم و در بیاوریم . فقط منتظریم که کسی یا چیزی با اقبال عمومی روبه رو شود و کارگاه عیب سازیمان راه بیفتد تا ثابت کنیم که این ادم یا چیزی که اینقدر موفق شده همچین چیز تحفه ای هم نیست . در این سال ها خیلی ها را دیده ام که وقتی اهنگی را از چاووشی شنیده اند یا درباره اش بحث شده قبل از هر نقدی برای اولین حرف و نظر درباره یک موضوع خاص با یک دیالوگ تکراری حرف زده اند : ( این صدا واقعی نیست ، همه اش افکت و تیون است و ... ) قرار شده واقعیت ها را بگویم . بارها صدای live زنده محسن چاووشی را شنیده ام . بهتان قول میدم صدا ، همین صدایی است که میشونید . صدایی با همین رنگ و چارچوب و وسعت .
7 - تعارف ندارم . محسن چاووشی هم سر موسیقی اش با کسی شوخی ندارد . همان روزها که موضوع را گفتم ناراحتی اش را از جمله ام زیاد به چهره نیاورد . قرار شد همه چیز را به زمان بسپاریم . او در البوم تازه اش نگاهی هم به پشت سرش انداخته است . همین یکی دو ماه قبل بود ( منظورش 4 ماه قبل بود ) که نامه ای هر چند دیر هنگام نوشت و ایرادات یه شاخه نیلوفر را به گردن گرفت همین چند یکی دو هفته قبل هم ( منظورش سه ماه پیش بود ) با دو هفته نامه ی مطرحی ( منظورش یه هفته نامست که اونم منظورش دو هفته نامش که اونم منظورش اتفاق نوست ) باز هم همان حرف ها را با مخلفات بیشتر توضیح داد و تایید کرد
8 - محسن چاوشی پذیرفته که دلیل اصلی انتقادات به او در البوم قبلی اش نوع تنظیم ها و میکس و مستر کارها بوده . اینجاست که تفاوت تنظیم کننده و کسی که کارش چیز دیگری است بیشتر مشخص میشود . در البوم تازه اش خود او دست به کار شده و تنظیم هایی واقعا خوب و متفاوت را انجام داده است و تنظیم دو قطعه هم از شهاب اکبری تنظیم کننده البوم موفق متاسفم است . این نکته سنجی و تعارف نکردن و رساندن full تنظیم های البوم جدید به سه تنظیم برای تنظیم کننده البوم یه شاخه نیلوفر نشان میدهد که او عیب کار را پیدا کرده است .
9 - قدیمی ها و مو سفید کرده های با تجربه میگویند . ادمی موفق میشود که گذشته اش را فراموش نکند . او هم گذشته اش را فراموش نکرده است . او هنوز غم تلخ اوارگی روزهای جنگ را فراموش نکرده است .او هنوز هم دوست دارد کسی نشناسدش و برای دل خودش و از همان غریبی اش بخواند . دوست ندارد عکسی زیاد از اون منتشر شود و مردم به چهره و نه به اهنگ بشناسدنش . او هنوز خودش را گم نکرده است . او همیشه و هنوز توقعش از همه چیز و کس بالاست .
منبع
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/forum/viewforum.php?forum_id=12
بچه ها فقط 200 رای مونده تا شجریان از چاووشی بزنه بالا.عجله کنین!
درسته که ما (حداقل من)طرفدار چاووشی هستیم و دلمون میخواد اون اول باشه اما شجریال حداقل به دلیل خیلی مهم و کاملا واضح داره خودش را میکشه بالا!و از اونجایی که این دلیل برای من هم قابل احترامه پس تعصبی روی اول یا دوم شدن محسن ندارم
هر دوتاش جزیی از علایق شخصیم هست.
ماشالله به این عرق ملی :10:
از دیشب تا الان نزدیک 400 تا رای دادن به سلطان :18:
با اینکه 200 تا از شجریان عقب موونده ولی همین که توو 15 تای اول 2 تاش ایرانیه خودش کلی حرف داره :27:
دووستان بهتره یه سر به قسمت today و this week هم بزنین همه ی صفحه پر شده از پرچم ایران :دی
آخرین خبر - آخرین خبر :
شجریان اول شد ، چاووشی دوم !!!
سایت هم بسته شد . (فکر کنم به خاطر اسم شخصیت های سیاسی م.ا.ن و م.ح.م که اونجا هستش بسته شد) من قبل از این ساعتی 2تا رای میدادم ، یه دونه با برنامه ف.ش یه دونه هم بدون برنامه . ولی دیگه نمیشه .:41:
استاد شجریان در اینکه اسطوره موسیقی ایران است ولی بچه ها مطمئننا میدونید که دلیل رای اوردن بالاش تو این 3 روز به چه دلیله دیگه حمایتش از ... :31: میترسم پستمو پاک کنن :دی( منم ارادتم بعد از انتخابات بیشتر و بیشتر شد بهش ) پس اینکه سلطان چاوشی دوم شده اشکال نداره در واقع ما اولیم
گذشته از اینا که سایتشم فیل .... تر کردن رفت مثه هزار سایتی که در روز فی.للتر میکنن :31:
اینا رو ول کنید اینو بچسبید
- البوم تازه محسن چاووشی را شنیدم . همه چیز همانی بود که انتظار داشتم . کارها هر کدام اتفاقی با خودشان داشتند .او در این یک سالی که که از زمان انشار یه شاخه نیلوفر میگذرد بیکار نبوده . به نظر میرسد همانقدر که درگیر خانواده داری و تعهد به در کتار خانواده بودن داشته و از حاشیه های سابقش فرار کرده چندین برابرش وقت صرف موسیقی اش کرده است . این البومش نه متاسفم است که من هنوز خیلی دوستش میدارم و نه یه شاخه نیلوفر است که با همه خوب بودن توقعات را از او براورده نکرد .این البوم به نظرم فعلا مستقل ترین و متفاوت ترین البوم او خواهد بود . دو سه سورپرایز هم انتظار طرفداران چاوشی را میکشد .قرار شده که فعلا درباره اش چیزی نگویم .
من که بی صبرانه منتظر آلبوم جدیدشم :31:
کد:http://www.whopopular.net/Mohsen-Chavoshi
آهنگ فوق العاده زیبای محسن چاووشی به نام شادابی با 3 كيفيت متفاوت . . .
توضيح: اين آهنگ قبلا با كيفيت پايين پخش شده بود و اكنون با كيفيت بالا مي توانيد دريافت كنيد . آلبوم محسن چاوشي هفته آینده روانه بازار خواهد شد .
البته من خودم قبلا اين آهنگو نشنيده بودم ولي خيلي قشنگه...تو يه سايت هم زده بود اين آهنگ برا آلبوم ژاكته ولي فكر نكنم آهنگا لو بره تا آلبوم بياد.
MP3 128
کد:http://dlt2k.com/Ashkan/88/10/21/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Shadabi.mp3
OGG 64کد:http://rapidshare.com/files/333650083/Mohsen_Chavoshi_-_Shadabi.mp3
WMA 20کد:http://dlt2k.com/Ashkan/88/10/21/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Shadabi.ogg
کد:http://dlt2k.com/Ashkan/88/10/21/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Shadabi.wma