12:10 تا 13:30 یعنی چی اونوقت ؟ من از قبل از نوروز اختلال دارم. من حاضرم 1 ماه اینترنتمو ببخشم به خودشون تا همه چیز مثل قبل از نوروز بشه. 20 روزه پدر منو در آورده این آی اس پی زاغارتنقل قول:
Printable View
12:10 تا 13:30 یعنی چی اونوقت ؟ من از قبل از نوروز اختلال دارم. من حاضرم 1 ماه اینترنتمو ببخشم به خودشون تا همه چیز مثل قبل از نوروز بشه. 20 روزه پدر منو در آورده این آی اس پی زاغارتنقل قول:
سلام
کسی از کرج منطقه مخابراتی دکتر حسابی از پارس آنلاین استفاده می کنه؟
می خوام خط رو از شاتل به پارس آنلاین تغییر بدم کلا چی پیشنهاد می دید؟
نقل قول:واقعاً که عجب تاپیکی شده اینجا....نقل قول:
حداقل پست های همون روز رو بخونید بعد پست بذارید...
هزینه فیلترینگ کیلویی چنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود فیلترینگ واسشون منبع درآمده همه ابزارهای عبور ازش رو خودشون میفروشن به ملت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جریان این یک روز هدیه چیه یعنی روز شنبه دانلود روز و شب رایگان میشه ؟از حجم ترافیکمون کم نمیشه؟
امروز 4.5 گیگ دان کردم عجب حالی داد بهمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوسته عزیز چرا با بخش پشتیبانی فنی تماس نمی گیری ؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن این مشکل به روز های دیگه مربوط نمی شه بلکه فقط به همین امروز مربوط میشه !!!!!!!!!!!
خب دوسته عزیز ، من مخصوصا فونت رو درشت و همچنین قرمز کردم که دوستانی که اون مشکل رو داشتن ، بفهمن که مشکل حل شده !نقل قول:
عزیز شمایی که میگی من امروز 4.5 گیگ دانلود کردمنقل قول:
یه سوال ؟؟؟؟
سرعتت پایین نیومد ؟؟؟؟!!!!!!!!!
اگر هدفتون این بود بهتر بود که پست قبلی رونقل قول یا لینک میکردید...نقل قول:
در هر صورت من منظورم فقط شما نبود... نمیخوامم الکی گیر بدم.... ولی چند وقته واقعاً این مشکل رو توی این تاپیک داریم... همش سوالای تکراری پرسیده میشه... البته من اکثراً این سوالای تکراری رو دوباره جواب میدم.... ولی چیزی که ناراحتم میکنه اینه که وقتی یه پستی میذارم احساس میکنم اصلاً خونده نمیشه......
من خیلی وقت بود که به این تاپیک نیومدم ولی وقتی دیدم کاربر ها این مشکل رو دارن وظیفه دونستم که این مشکل رو گزارش کنم تا همه این موضوع رو بفهمن !نقل قول:
الان دیگه تماس نمیگیرم چون تلفنمون سوخت خودم هم از رو رفتم اینقدر پرت و پلا شنیدم. سرعت من از دایال آپ هم کمتر شده . :sad:نقل قول: