من از صبانت نت دارمنقل قول:
تست ک میگیرم 300 اما تو بازی هیچ لگی نیست و انگار زیر 150ه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
من از صبانت نت دارمنقل قول:
تست ک میگیرم 300 اما تو بازی هیچ لگی نیست و انگار زیر 150ه
خوب بالاخره از آسیاتک به پارس انلاین کوچ کردم و امروز نت وصل شد.
این تصویر اولین پینگ با پروفایل گیم فعال از تهران مرکز هجرت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم واقعا دارم تفاوت نت رو احساس می کنم
تنها دلیلی که 9 ساله از اسیاتر کوچ نکردم به خاطر دانلود شبانش هست و بس . فقط منتظرم که این دانلود شبانش هم محدودیت گذاشته شه واسش و از این شرکت مزخرف خلاص شم .
امروز تو عرض یه ساعت به خاطر پینگ مزخرف اسیاتر 5 بار وسط بازی فیفا 16 انلاین دیسکانکت شدم . گند زده به اعصابمون رفته . حالا مسابقه میشه شرکت کرد مگه با این نت مزخرف
یه نکته ای که من نمیدونم اینه که چرا پارس انلاین یا شرکت های دیگه ثبات بهتر و پایداری بهتر و پینگ بهتری دارن و مخصوصا ارتباط با سرورهای خارجی بسیار خوبن اما این اسیاتک یه روز وب ها رو درست باز نمیکنه یه روز مدام قطعی داره یه روزکلا هم نت داخلیش خرابه هم نت خارجیش یه روز دیگه پینگ کلا به فنا میره واقعا اینا یه نت درست نمیتونن تحویل بدن همه اعصابشون خورد هست از این شرکت
دقیقا عین این هست که 4 تا مهندس جوان و بی تجربه تحویل این شرکت داده باشن که هر روز بخوان تست و خطا کنن از روی علم و دانش کتبی که داشتن که تجربیاتشون بیشتر بشه و ما هم شدیم موش ازمایشگاهی غیر این هیچ فکر دیگه ای نمیتونم بکنم
همین الان نت ثابته و خوبه ولی معلوم نیست تا فردا باز انگولکش کنن باز بهم بریزه یا نه!! هر نصف روزی یه جور مشکلی وجود داره!!! هر موقع هم میگم خب الان خوب شده هنوز به یک روز نمیکشه باز همون اش و کاسه.
پارس آنلاین که ترافیک شبانه نداره...نقل قول:
شبانه به کنار توی روز روشن که هیج طرحی فعال نیست برای دانلود باز چرا اینطور هست وضعیتشون!! یعنی خودشون مانیتورینگ و وضعیت رو نمیبینن که از همه جا بدتر هستن.نقل قول:
سلام چه سرعتی وچه حجمیشو گرفتی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام چه سرعتی وچه حجمیشو گرفتی؟نقل قول:
سرویس شهاب 10 گیگنقل قول:
جالبهنقل قول:
پینگ من روی 160 هست اما دائما قطعی داره
حتی بازی های آنلاین ویندوز رو هم نمیتونم تموم کنم اکثرا!
-----
راستی دوستان این قضیه 3 گیگ پنل مشتریان کامل حذف شده واسه همه یا فقط واسه من اینطوره؟
سلام شبانه از همه سرورهای داخلی وخارجی 900 عجیبه ماله من محدوده؟ برو تو. سایت اسیاتک وقتی یوزر پسوردتو زدی تو قسمت همیار سرویس ببین ظرفیت خطت چنده؟نقل قول: