نه بایت ...نقل قول:
سرعتم 900 کیلو بایت - 1 مگ هست.
طرح شبانه دوستم میزنه توی سه ساعت 50 گیگ میگیره بعد من توی سه ساعت 7 گیگ !
همون همراه اول برام بهتره جداثل اینجا سرعتش 2.5 مگابایت هست.
Printable View
نه بایت ...نقل قول:
سرعتم 900 کیلو بایت - 1 مگ هست.
طرح شبانه دوستم میزنه توی سه ساعت 50 گیگ میگیره بعد من توی سه ساعت 7 گیگ !
همون همراه اول برام بهتره جداثل اینجا سرعتش 2.5 مگابایت هست.
دوست عزیز شما که اسم انتخاب نمیکنینقل قول:
این اسمی هست که براش گذاشته شده اسم داخلی هم نیست خارجی هست ترجمش این میشه
که ارتباطات ثابت هست چون نمیشه در حال حرکت استفاده کرد قطع میشه
بازم این درصدی که میگین اصلا نیست! حتی اکه هم باشه کشی که ۴-۵ گیگ در ماه استفادش هست که دیگه اصلا مهم نیسنثت این چیزا گیگی ۱۰۰۰ تومن کم و زیاد براش فرقی نداره که
اتفاقا این صحبتها برای کسانی هست کخ استفادشون زیاده و قیمت گیگ براشون تاثیر گذار هست
من نمیگم همه ۱۰۰۰ گیگ بگیرن
اما وقتی شما یه شرکت کوچیک داشته باشی با ۶-۷ نفر آپم این حجم چیز خاصی نیست
من یک نفر هستم و استفاده روزانم حدودا روزی ۱ تا ۱.۵ گیگ هست
دانلود هم که به قول شما هم ایرانسل میشه استفاده کرد هم همراه اول
کشی که ۵گیگ استفادش هیت که نمیره ۱۰۰۰ گیگ بخره میره همین ۱۰۰ گیگ یکسالش رو میخره حتی اگه بخواد عوض هم کنه بالاخره این واسه یک سالش بس هست
در کل من حرف شمارو نگفتم بده اما اینترنت چیزیه که یک نسخه نمیشه واسخ همه پیچید
داداش خودت میگی اسمش ! ماهیت با تغییر اسم خب تغییر نمیکنه هر اسمی می خوان بزارن هیچ جای دنیا تا نت کابلی هست در منازل از اپراتور سیار استفاده نمیشه چون گرونه و در همون خارج هم ثبات کابلی رو نداره ! اینجا هم که میبینی ملت رو اوردن به سمت این ها به خاطر عدم اینده بینی مسئولان بوده در رابطه با توسعه اینترنت کابلی و "چاپیدن جیب ملت "تا 4 الی 5 سال دیگه ریزش شدیدی میکنه اپراتور های سیارنقل قول:
اکثر این افرادی که اینجا میان این سوالات رو می کنن کاربرخانگی هستن و همه ی فعالتیشون همون وب گردی - بازی - شبکه های اجتماعی و در نهایت دانلود دیتا هست
تا الان شاید 10 نفر رو راهنمایی کردم همینجا
اون کسایی که "فقط" سرعت ملاکشون هست که جدا - ولی کسایی که "قیمت" ملاکشون هست هیچ توجیحی نداره خرید این سرویس ها از نظر هزینه
بین 100 تا 200 گیگ ( که شاید اکثرا بین این حجم رو در یک سال مصرف کنن ) حجم رو در نظر بگیر قیمت هر گیگش 2 برابر ای دی اس ال هست
من همیشه میگم اگه فقط سرعت براتون مهمه که هیچ خریداری کنید ولی اکثرا میبرسن من ای دی اس ال فلان دارم یا داشتم و الان می خوام بیام سمت اپراتور ها و انقدر پول میدادمو و شبانه داشتمو از این حرف ها .......
این که شما این حرف رو به ۱۰ نفر زدی دلیل نمیشه درست باشه احتمالا بعضی هاشون رو اشتباه راهنمایی کردینقل قول:
این سرویس الان کاملا توجیح داره با این قیمتی که الان هست
شما ۲۰۰ تومن میدی ۱۰۰ گیگ حجم داری یه مودم هم داری
بدترین حالت مودمش رو حتی اگه استفاده هم نکنی بعدا میتونی بفروشی
هر گیگ هم ۱۰۰۰ تومن برات میفته
همه افراد هم امکان داشتن adsl خوب با یه سرعت مناسب هم ندارند
یک سری خا فییر هستن و فقط مخابرات میتونند بگیرند که اکثر جاها سرویسش خوب نیست یه سری ها به علت دوری ازمرکز سرعتهای خیلی کمی دارند
بعضی ها هم به علت کهنه بودن سیمها سرعتهاشون داغونه و قطعی وصلی دارند
این سرویس یا قیمتی که الان هست مناسب هست
شما به دلیل اینکه دوست نداری یا یرات گرون در میاد یا سرویس بهتری داری نمیتونی برای افراد دیگه بگی خوب نیست
تازه اپشن جابجایی هم داره که مزیتی نسبت به adsl هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]دوستان این ورزن و میزنم filed میزنه از مال خودم بالاتره. الان ورژنم اینه
آقا تو برو دایل آپ استفاده کن خیلی هم بصرفه تره توجیح اقتصادی شدیدی هم داره
خیلی خوبه والا 200 تومن میدی یه مودم میده 100 گیگم میده روش بعد میگن توجیح اقتصادی نداره!!!
والا ای دی اس ال هیچ ارزشی نداره وقتی خطت نویز داره وقتی نمیتونی جابجاش کنی وقتی فیرنوری فیبر کوفتی باشه
اون محله شماس که با 12 هزارتومن میشه 1000 گیگ دانلود کرد کل کارای اینترنتتم کرد والا محله ماا نه همراه اولش درس حسابیه نه ای دی اس الش مث آدم خط میده قطره چکانه ام کنیم با 12 تومن نمیتونیم
نرم افزار اندرويدى هست که بشه باند هاى فورجى رو عوض کرد !؟؟؟؟
نرم افزار network signal guru هست البته نیاز به روت بودن گوشی دارهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بعضی دوستان یه حرفی رو راجع به ارزونتر و به صرفه تر بودن اینترنت سیمی در دنیا نسبت به اینترنت متحرک میزنند که البته کاملا درسته و adsl بسیار ارزانتر هست ولی در دنیا نه در ایران!! ایران ما چه چیزیش به دنیا برده که قیمت نت سیمی اون ببره متاسفانه از روز اولی که بنای نت پر سرعت در کشور ما نهاده شد فروش بصورت انحصاری و با سودهای انچنانی ده ها برابر دیگر کشورها باب شد و اکنون هم کسی رو یارای اون نیست که این جریان رو تغییر بده حتی دولت. دیدیم که هرگاه سعی کرد بنوعی قیمتها رو واقعی تر کنه این isp های مفت خور چنان قضیه رو پیچوندند(با حذف شبانه رایگان و پولی کردن آپلود و حذف طرح های بصرفه و خوش قیمت تر و...) که نتیجه نهایی به زیان مصرف کننده شد. یه مثال میزنم تا معنی ارزان بودن نت سیمی رو بدونیم در استرالیا برادر من زندگی میکنه همین الان به پول ما 72 هزارتومن در ماه بابت adsl میده که 400 گیگ با سرعت صد مگ داره. این یعنی هر گیگ 180 تومن حال در نظر بگیرید که متوسط درآمد اون کشور حدود ده برابر کشور ماست (حقوق پایه کارگری ما حدودنهصد تومن و اونها نزدیک به ده ملیون تومن ماست) یعنی به نسبت خودمون بخواهیم حساب کنیم هر گیگ کمتر از 18 تا تک تومنی براشون میافته! ارزونی که در دنیا میگن منظور این قیمتهاست نه هر گیگ دو سه هزار تومن ما. اینه که گاهی ما تعجب میکنیم که چرا اینترنت همراه ما بر خلاف دنیا نسبت به سیمی ارزان تر هست واقعیت اینه که اینترنت همراه ما ارزان نیست و حدودا همون قیمتی هست که در دنیا داره ارائه میشه این اینترنت سیمی ما هست که داره بسیار گران بهمون فروخته و درواقع انداخته میشه.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
من خوشبینم که با این فیبر نوری اوضاع خیلی بهتره بشه!نقل قول: