دوباره قطعی اومده. هر 5 دقیقه یه بار قطع میشه.
Printable View
دوباره قطعی اومده. هر 5 دقیقه یه بار قطع میشه.
سلام برای من از قبل 7 روز داده بود امروزم 1 روز داد شده 8روز میتونم از این باگی که گفتی استفاده کنم؟:n02:128نامحدودمنقل قول:
اون یه روز برا نامحدودا خیلی خوبه... چون ماهها الان 31 روزه هستش در نتیجه توی اون یک روز بدون محدودیت میشه دانلود کرد... من خودم توی یه روز عیدی 11 گیگ دانلود کردم. البته از قبل اگه خودم رو آماده کرده بودم می تونستم بیشتر دانلود کنم...
فکر کنم طرف های 2 بودش که یه دفعه سرعت کشید بالانقل قول:
سه چهار تا فیلم ریختم
این تست الان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم کلی فیلم دانلود کردم.نقل قول:
پارس انلاین امروز واسه خیلی ها قطع شده بود. من که نفهمیدم داستانش چیه !!!
سلام برای من از قبل 7 روز داده بود امروزم 1 روز داد شده 8روز میتونم از این باگی که گفتی استفاده کنم؟:n02:128نامحدودمنقل قول:
اون یه روز برا نامحدودا خیلی خوبه... چون ماهها الان 31 روزه هستش در نتیجه توی اون یک روز بدون محدودیت میشه دانلود کرد... من خودم توی یه روز عیدی 11 گیگ دانلود کردم. البته از قبل اگه خودم رو آماده کرده بودم می تونستم بیشتر دانلود کنم...
ببین منم مطمئن نیستم ولی حدس میزنم اینجوری بشه:نقل قول:
سیستم اینا هر 31 روز با توجه به روز اول قرارداد رست میشه... پس 2-3 روز اولش رو به خاطر 29 روزه بودن اسفند محدودی... بعد توی روزای باقی مونده روش محدودیت یک ماه عیناً برات اعمال میشه... یعنی سرعتت باز میشه ولی بعد 10 گیگ میشه 60 کیلو و بعد 5 گیگ حسابی محدود میشی (اون 4 روز مثل یک ماه میشه برات)... در واقع احتمالاً اگه اینجوری جایزه هات یه جا جمع نشده بودن به نفعت بود....
در هر صورت برای دانلود حجیم توی اون چند روز آماده باش!!!!
برا منم تند تند قطع میشه !نقل قول:
گند زدن به خدا
بچه ها منظورتون از این که قطع میشه چراغ ADSL مودم هست یا چراغ Internet?
کسی چیزی در مورد مشکل من نمی دونه؟ نکنه مربوط به همین قطعی ها هست؟ اگه اینطوره پس چرا SNRام انقدر پایین اومد یهو؟ ربطی داره به این قضیه؟
کلا همینطوری هست.ساعت 12:30 تا 1 هم قطع بود