نقل قول:
طرح فروش ویژه تابستانه شبانه کلا رایگان هست
Printable View
نقل قول:
طرح فروش ویژه تابستانه شبانه کلا رایگان هست
آسیاتر که کلا هیچ موقعه پینگ نداشته! سرعت غیر رایگان خوبه یک چند ماه فایرفاکس داشتم الان چند روزه باز کروم نصب کردم سرعت خیلی بهتره شده و واقعا سریعتر هستنقل قول:
کسی نمیتونه بطور دقیق راهنمایی کنه چون کل اینترنت ایران همینه و همه isp ها شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق داره هیچ موقعه از آسیاتک پینگ خوب نمیگرین اصلا بدرد بازی نمیخوره قطعی بازم شانسی هست ولی من اوج گرمای ظهر قطعی دارم و روزهای که خیلی گرم میشه قطعی بیشتر میشه سرویس شهاب برای هر کسی یکجور بود بعضی اصلا محدودن نبود سرعت بالا بعضی ها هم محدود! الانم من در ساعت رایگان بعضی سایت های داخلی محدود شدم ولی در سایت دیگه محدودیتی نداره!!!نقل قول:
علتش اینه که اون سایتهای داخلی که سرعتش محدود شده جزو سرورهای آسیاتکی نیستندنقل قول:
یعنی پی سی دانلو دیگه سرور آسیاتک نیست؟! خوب چرا در ساعت غیر رایگان محدود نمیشن ؟ در ساعت غیر رایگان من محدودیتی با سرور داخلی ندارم! ولی ساعت رایگان محدود میشه مثلا دانلود ها نوسان سرعت داره انگار با ایرانسل دانلود میکنی کلا چند روزه سایت های داخلی هر کدوم سرعت خودشون دارن!نقل قول:
تو ساعت غیر رایگان از خداشونو حجمتون زودتر تموم شه دوباره حجم بخرید کلا توی جهان برای ADSL محدودیت 2 یا 10 گیگی در نظر نمی گیرن حتی تو آفریقا هم اینترنت نامحدود با قیمت و سرعت مناسب وجود داره نه مثل ایران که 2 مگابیت نامحدود شاتل میده 400 تومننقل قول:
نتیجه دروغ گویی پشتیبانی راجع به انداختن مشکل شرکت به گردن مشترک به بهانه نویز خط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب وقتی بورس تهران بی ارزشترین بورس دنیا میشه در رتبه آخر یا بقول روزنامه دیروز اول از آخر میشه وقتی ارزش پول ملی هم همینطوره دیگه نتیجش اینی میشه که شما گفتید بعد هم نماینده مجلس به وزیر میگه ایترنت ما از کشورهای همسایه جنگ زده هم سرعتش پایین تر هست و همینطور قیمت بیشتر! قبول نمیکنه میگه خودم رفتم از نزدیک دیدم ما بهتریم!
اینم چواب امروز وزیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط توی این دوره امیدوار باشید اینترنت ارزان میشه و سرعتشم بیشتر میشه
باتشکر:تدبیره امیدی :n19::n20:
سلام...من هم طرح صبحانه محدود شدم به 250نقل قول:
شما بالاتر از این سرعت میگیرین؟
اگه جواب مثبته با چه سرعتی و از چه سایتی؟