بیشتر اموزش هستش تا 4 عصرنقل قول:
نه تازه سروان شده حسن پور
سرگرد گردان هم جهان تیغ هستش
تکاوری نداشت اون موقع الان نمیدونم
امکانات نداره پادگان مخصوصا اب و مواد غذایی باید با سرباز های زیر دیپلم خدمت کنی
Printable View
بیشتر اموزش هستش تا 4 عصرنقل قول:
نه تازه سروان شده حسن پور
سرگرد گردان هم جهان تیغ هستش
تکاوری نداشت اون موقع الان نمیدونم
امکانات نداره پادگان مخصوصا اب و مواد غذایی باید با سرباز های زیر دیپلم خدمت کنی
ابتدا شما بايد كارهاى فارغ التحصيلي را كامل انجام دهيد تا نامه فراغت از تحصيل كه از سوى دانشگاه به نظام وظيه را داشته باشيدنقل قول:
در مورد بيمارى (واريكوسل) مى توانيد به پزشك نظام وظيفه در معاينه بگويد تا در صورت لزوم شما را به كميسيون معر فى كند
در خصوص پدر شما، ايا شما تك فرزند ذكور هستيد ، اگر شما برادر داشته باشيد كه حتى در يك كشور ديگر زندگى بكند درخواست كفالت شما رد مى شود
دوست خوبمنقل قول:
متاسفانه خدمت از گذشته بوده و در اينده نيز خواهد بود مسئله مهم فشارهاى روحى و روانى است كه به سرباز از سوى افراد مختلف القا مى شود يك مشكل خدمت ماه هاى طولانى ان است كه به مرور فرسايشى ميشه و كم حوصلگى از عوامل ان است سعى كنيد افكار منفى را از خودتان دور كنيد
با سلام خدمت اساتید
آقا من الان تازه اولای خدمتم هست ... و تقریبا دارم 72 ای پست میدم .. تو شهر خودم دارم خدمت میکنم
میخوام از وقتم استفاده کنم و زبان بخونم تو طول خدمتم ... پیشنهادی چیزی ندارید
از کدوم موسسه گرفته یا چه کتابی .. خود خوان باشه یا کلاس برم ...
تقریبا 3 میرسم خونه وقتم رو چجوری تنظیم کنم بتونم کلاس برم . اگر بشه باشگاه هم روزی که پست نیستم برم و اگر آخر بتونم یکم شروع کنم برنامه نویسی رو
اینا رو چجوری میشه تو خدمت جمع کرد ..اولویتم با زبان هست ...تشکر
ممنون دادانقل قول:
زحمت کشیدید برای پاسخ دادن
بنده یک برادر دارم که 10ساله هست ، من نمیخام کفالت بگیرم، فقط میخام اگر بشه شهرخودم بیفتم.امکانش هست؟
امکانش که هست اما شما باید برنامه تون رو در هفته تقسیم کنید یعنی دو شب باشگاه و سه شب کلاس زبان، حتی می توانید فلش کارت یا خودتون درست کنید یا از بیرون تهیه کنید و در پادگان در وقت های ازاد مطالعه کنید، موسسه زبان هم که زیاد هستند اما وقت شما محدوده و شما بایستی خودتون با انها هماهنگ کنید ، کتابهای خوبی هم در بازار است که می توانید برای خود اموزی استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوستان يكي از دوستان من تقريبا 2 سال پيش حين خدمت ارشد قبول شد ، اينم بگم كه 6 ماه كسري بسيج داره و ٧ ماه هم كسري جبهه ، قبلا هم هفت ماه خدمت كرده بوده ، الان شرايط چطوريه؟؟؟؟ كسري هارو ميدن ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفانه قانونی در این مورد ندیدم اما شما می توانید درخواست انتقالی بعد از تقسیم شدن در یگان بدهید.نقل قول:
بله دلیلی نسیت که کسری رو ندن.ایشون بر اساس میزان کسری که شما گفتید(گاهی پیش میاد که کسری که محاسبه می کنند کمتر بشه) ۱ ماه خدمت خواهد داشتنقل قول:
بعضی ها میگن معاف از رزم میشن...مدتش هم میگن ۳ ماه هست...منظورم این هست...نقل قول:
کسانی که از رزم معاف میشن ۳ ماه از مدت سربازی کم میشه؟
تو عجبشیر تو کدوم گروهان بودی؟نقل قول: