اکانت رسمی پارس آنلاین در کلوب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اعتراض به سرویسها یا انتقاد و پیشنهاد به اکانت بالا که توسط شرکت پارسآنلاین ساخته شده مراجعه کنید.
Printable View
اکانت رسمی پارس آنلاین در کلوب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اعتراض به سرویسها یا انتقاد و پیشنهاد به اکانت بالا که توسط شرکت پارسآنلاین ساخته شده مراجعه کنید.
به درد عمشون می خوره من همین یک کامنت گذاشتم پاکش کردن فقط می تونی لایک کنی هر چی دیگه بنویسی پاک می کنن متوهم ها :)نقل قول:
من از قبل از ظهر تا همین الان قطع بودم.
شیراز هم هستم
به پشتیبانی هم که زنگ میزدم کسی بر نمیداشت و بعد از 5 دقیقه و نیم اتوماتیک میگفت در حال حاضر قادر به پاسخگویی نیستیم و تلفن قطع می شد!!!
ماشالله پشتیبانی کارآمد!!!نقل قول:
من الان خیلی وقته از پارس آنلاین سرویس دارم. سرویس 2 مگ دارم که تا مدتی روی 9 مگ واسم بسته بود ولی من خطم نمی کشید و مدام DC می شدم(هر 10-15 دقیقه یکبار) حالا از 2 روز پیش برام گذاشت روی 4 مگ خط رو و مشکلم برطرف شده بود و مثلا دیروز اصلا یکبار هم چراغ ADSL مودم خاموش نشد. توی تنظیمات مودم هم که رفتم دیروز SNRام(Downstream) از 6 رفته بود روی 10 و Max Rateام هم 7000 بود ولی خیلی جالبه از امروز دوباره اینترنتم قاطی کرده، SNR دوباره اومده روی 6 و Max Rateام هم اومده روی 5200! دوباره هر 10-15 دقیقه هم DC میشم.
یه مشکل دیگم هم اینه که وقتی DC میشم گاهی اوقات دیگه چراغ Internet مودم روشن نمیشه اصلا و باید مودم رو رستارت کنم، الان متوجه نمیشم که اشکال از مودمه یا خط یا پارس آنلاین! چون توی منطقه ای که ما زندگی می کنیم 2 شب پیش رفتیم خونه یکی از همسایه ها و اونم که از جای دیگه اینترنت داشت این مشکل براش پیش اومده بود و هر 10-15 دقیقه مودمش DC می شد.
اگه کسی اطلاعی چیزی داره لطفا کمک کنه.
نقل قول:آره مال منم که تهران هستم قطع بود.نقل قول:
وب گردی به پینگ چه کار داره آخه؟ تاثیر پینگ توی وبگردی نزدیک به صفرهنقل قول:
اگه گفتبین علت این قطعیا چیه!
خیلی سادست مردم خود به خود برن انصرراف بدن!:n08:
آقا این پارس آنلاین چرا اینجوریه از صبح قطعه ! الان وصل شده خفن !!!!!!!!!!!!! من 128 نامحدود هستم تازه 10 گیگم تموم شده بعد از اینکه وصل شد این از تست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان با 1 مگ دانلود میکنم
احتمالاً سیستمشون قاطی کرده.... ببندش به دانلود.... تا میتونی دانلود کننقل قول:
مال منم 10 مگ مونده بود ولی از وقتی وصل شده 50مگ مصرف کردم هنوز قطع نشده:n04::n02:
الانم گذاشتم دانلود میکنه با سرعت 455 کیلو :n20:
در ضمن نمی تونم برم توو حساب کاربری پیغام خطا میده