همین طرح های نامحدود همراه اول هم نامحدود نیست من تا حالا چندبار وقتی حدود 17.18 تا دان شده رفته سراغ شارژ اصلیمنقل قول:
نوشته شده توسط dayanoosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
چک کردم دیدم 145 هزارتومن پول دادی برای این سرویس آشغال !!!
شما بفرما اینترنت های همراه اول و ایرانسل رو چک کن ... متوجه میشی تا پاچه کلاه گذاشتن سرت !!!
اینترنت شبانه نامحدود همراه اول 1 صبج تا 11 صبج ... ماهانه 29 هزارتومن!!!!
برای همراه اول میتونی شارژ با تخفیف گیر بیاری که هزینه ها خیلی میاد پایین
اینترنت ایرانسل 5 گیگ یکهفته از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر فقط 2 هزارتومن !!!!! اگر مودم 4G داشته باشی حتا میتونی ایرانسل ساعتی بذاری برای دانلود (900 تومن) که راحت همون 5 گیگ دانلود میشه
شما در طول یکماه 20 تا بسته اینترنت یکهفته هم بگیری برای دانلود در مجموع میشه 100 گیگ 40 هزار تومن (با تخفیف از فروم همسایه که شارژ میفروشن ... 34 تومن میشه )
یه 100 تومن میمونه ... که اگر بسته با تخفیف از فروم ها پیدا کنی ... میتونی 48 گیگ یکساله رو بگیری 96 هزارتومن در مجموع اعصابت هم راحت تره
اینها برای دانلود کردن بود
اینترنت های ماهانه شون هم چک کن ... دیگه نمیدونم چه دلیلی داره که از مخابرات اینترنت بگیری و انتظار بالا داشته باشی ... شاتل ندارم (قبلن داشتم ولی بعد مخابرات نمیذاره بگیرم) ولی این شاتل لند خیلی تعریف میکنند ... اگر میتونی شاتل بگکیر وگرنه برو سمت همون اینترنت همراه
اگر فقط دانلود میخای ... فقط همون اینترنت های شبانه رو بگیر
این رو گفتم که ماه بعدی پولت رو دور نریزی !!! هر کدوم از این ها اپاتورها آنتن داری ... برو بگیر که بجز اینترنت داخل خونه ... اینترنت همراه هم داری ... برق هم بره میتونی کارهات رو انجام بدی ...
یه تحقیق و بررسی کن ... میتونی خیلی بهتر از اینترنت استفاده کنی و مهمتر اینکه اعصابت راحت باشه ...
آقابون و خانوم ها ... بلد نیستید راهنمایی کنید ... حرف نزنید ... اینکه میگید توقغت بالا هست ( o935) یا میگید فلان اپراتور گرونتر میده ( AnonymousX)... نیازی به مقایسه نداره ... باید راه حل حل بدید ... مثل بقیه افراد که میگن برید از فلان اپراتور اینترنت بگیرید بهتره ووو ... نیازی نیست با تبلیغ مخابرات اینترنت پورسانت بگیرید ...
اینترنت نامحدود یعنی نامحدود .. دیگه اما و اگر و شاید و جر زنی نداره
اینترنت مخابرات خوزیتان آشغال ترین اینترنت هست که توی عمرم دیدم
موفق باشید