من از بقیه یگان ها خبر ندارم ولی یگان ما به نسبت خوب تقسیم شدن و خیلیا لویزان و ستاد مشترک افتادننقل قول:
Printable View
من از بقیه یگان ها خبر ندارم ولی یگان ما به نسبت خوب تقسیم شدن و خیلیا لویزان و ستاد مشترک افتادننقل قول:
سلام دوستان
من یک تک درس داشتم که الان در سیستم پیام نور ثبت شده و همه واحدها پاس شدند، میتونم برم دانشگاه و یک نامه برای نظام وظیفه بگیرم؟
و اینکه من چون بادفتق عمل کردم، و کمی هم واریکوسل ، قبل خدمت اقدام بکنم برای معاف از رزمی یا در اموزشی اقدام کنم؟
پرونده را باید از بیمارستان بگیرم؟ چون عمل من مال 20سال پیشه : دی امیدی هست در بایگانی باشه؟:n02:
و اینکه پدر من بخاطر بیماری دو قطبی که چند سال پیش گرفت، البته با دارو تا حدودی خوب شده و اون رفتار جنون امیز را نداره ولی ناراحتی اعصابش همچنان در بدنشه و از کارافتاده شده یعنی توانایی کار کردن را نداره، میتونم اقدام بکنم شهر خودم بیفتم؟ عصرها ی گوشه زندگی را بگیرم؟ مدارک چی لازم داره؟
دوستان خواهش دارم من را راهنمایی بکنید
دوستان یک سوال
رزم جزو روزهای سربازی هست یعنی این سه ماه جزو ۲۱ ماه هست؟
دوستان یک سوال
رزم جزو روزهای سربازی هست یعنی این سه ماه جزو ۲۱ ماه هست؟
با سلام خدمت دوستان اگه کسی از پادگان شهید علی اکبر هاشمی پیرانشهر اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه :n40:
بله دوسته عزیز من 2روزه اونجا دوره کدم رو به اتمام رسوندم سوالی داری راجب پادگان در خدمتمنقل قول:
امریه ما رو که فردا میدن، معلوم نیست کدوم جهنم دره ای بیفتم، شرایط هم دارم اما میگن تک پسری زیاد تاثیر نداره، رشتمم کامپیوتر (کاردانی) ولی بازم میترسم دوره کد بخورم بیفتم کرمانشاه یا کردستان :n30:
سلام
یک روز از اموزشی گذشت :n02:
امروز رفتیم پادگان (02 شهید انشایی) و بعد از کلی معطلی لباس هامونو دادن و اومدیم خونه :n06:
قرار شد شنبه بریم .
منظورتون از رزم چيه؟نقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk