برای دوستان دیگه ای هم پست گذاشتند ظاهراً این مشکل به وجود اومده.شما کدوم استان هستی؟ دانلود زیاد داری؟نقل قول:
Printable View
برای دوستان دیگه ای هم پست گذاشتند ظاهراً این مشکل به وجود اومده.شما کدوم استان هستی؟ دانلود زیاد داری؟نقل قول:
دیگه واقعاً گندش رو در آوردن... تک کانکشن توی هر ساعتی از روز افتضاحه....
باید حجم بخری... حجمت کمه... باید از یه گیگ بیشتر حجم داشته باشی... قبلاً من اینو همینجا توضیح دادمنقل قول:
شاهکار سیستم جدید کنترل ترافیکه... تو همین تاپیک بحث شده قبلاً....نقل قول:
پس اینم شده شاتل دومی دیگه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:همشهری عزیز ایشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساکن تهران هستن( بعضی از شرکتای اینترنتی توی بعضی از شهرا خوب جواب میدن) خدا شکر اوضاع پارس توی اهواز از همه شرکتای اینترنتی بهتره:n03:
فقط اینو بگم به هیچ عنوان طرف شاتل نرو
میگم شاتل برای کسی که بخواد روزی 4تا 5 ساعت وبگردی کنه مناسبه وگرنه دانلود شبانه اینها کلا تعطیلهنقل قول:
همون واسه وبگردی هم خوب نیست چون پینگش بالاست:n02:نقل قول:
ساکن تهران هستم مخابرات تهران نامحدود 1 مگ داشتم با 120 دانلود می کرد اخ نمی گفت یکی از دوستام گفت پول زیاد میدی برو پارس بگیر بهتره الان هم پار گرفتم اینم وضعشه ....نقل قول:
برای دانلود سنگین بهترین ISP مخابرات هست بقیه ISP ها لیمیت و این داستانا می کنن و پارس انلاین هم اینجوری...
برای بحث دانلود که بله واقعاً منم خودم 2مگشو دارم الان ماهی 300گیگ دانلود دارم سرعتش بسیار عالیه و ثابته,خوب چه کاریه به قول معروف جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته شما تخلیه بزن برو مخابرات جدیداً هم قیمت سرویسهاش کاهش داده بطور مثال همون 1مگ 42 تومنی شده 35 تومن (ماهی)نقل قول:
اینترنت الان قطع شده پشتیبانی تلفنش قطع هست سایتش هم بالا نمی اد بعد ادعا می کنن سیستم کنترل ترافیک را رایگان برای همه سرویس ها گذاشتن لعنت به هر چی متوهم هست
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk