نه برگشتن بسته هاشنقل قول:
Printable View
نه برگشتن بسته هاشنقل قول:
الان دائمی از همه نظر بهتر هست اما بسته های اینترنتی ساعتی و نامحدود رو نداره در ضمن تنوع بسته های روزانش هم کم هست.نقل قول:
اما بعضی از بسته های دائمی بهتر هست. مثلا سیمکارت اعتباری 3 گیگ رو باید بخرید 13 هزار تومن اما واسه دائمی 4 گیگ 13 هزار تومن هست ماهانه
یا واسه سیمکارت اعتباری 5 گیگ 20 هزار تومان هست ماهانه، ولی واسه دائمی 7 گیگ 20 هزار تومان ماهانه
ممنون از توضیحاتتون،نقل قول:
بنده کارم VOIP هست و با نحوه سیستم PushKit اپل آشنایی دارم و قصد دارم برای یوزرهام از اپلیکیشن Groundwire (که برنامه شاتل تاک هم کاستومایز شده همین برنامست) استفاده کنم ولی کلا" روی گوشی خودم با Push Notification این برنامه و برنامه های دیگه (واتس اپ، وایبر و . . .) هم در حالت WiFi Only هم در حالت LTE Only هم در حالت WiFi + LTE و چه با ایرانسل و چه با همراه اول و یا شاتل مشکل دارم و بصورت رندوم کار میکنه.
امروز مجددا" این مشکل رو بررسی کردم و بالاخره با ریست کردن Network Settings گوشی از مسیر General > Reset > Reset Network Settings فعلا" مشکل حل شده.
پیشنهاد میکنم شما هم رو iDevice ی که مشکل دارین این مورد رو تست کنید.
نقل قول:
برای بعضی ها این بسته ها خوبه ! ولی بازم هدف غالب کردن مودم هست و بس ! اون کسایی که هدفشون فقط دانلود هست استفاده از شبانه خیلی بصرفه تر هست از نظر هزینه
برای من که روزی 40 گیگ دانلود میکنه میشه گیگی 100 تومن !!!! همراه اولم با 1000 تومن 35 گیگی دانلود میشه که میشه گیگی زیر 30 تومن !!!
برای 99 درصد افراد اشتباه خریدن این بسته ها چون اولا سیار هست واصلا ثبات کابلی رو نداره و هزینه هر گیگ نامحدود خیلی کمتره ( برای دانلودر ها )
البته همراه اول شد ۲۵۰۰ تومن شبانشنقل قول:
مگه اینکه منظورت ماهیانه شبانه باشه
باز ایرانسل من خراب شده نمیشه بسته خرید
تست مقایسه 4 جی پلاس و تی دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه به منطقه فرق میکنه - همسایه ما ثابت گرفته بود سرعتش 500 کیلوبایت هست !! در صورتی که باند 3 4جی سرعتش 2.5 مگابایت هست !نقل قول:
سلام
من سیم را دائمی کردم
دوستانی که دائمی کردند در نظر داشته باشید اعمال بسته ها تشویقی رایگان ۲۴-۷۲ ساعت طول خواهد کشید
و اگر بدهی قبلی در ایرانسل من مشاهده کردید شوکه نشید
حل خواهد شد