تبلیغ خوبی بود :n06:نقل قول:
Printable View
تبلیغ خوبی بود :n06:نقل قول:
نقل قول:
دقیقا . چون اولا این سرورش توی ایرانه . دوم اینکه وقتی اینا میتونن مدیریت ترافیک کنن و سرعت سرویس رو با توجه به پروتکل و پورت و آی پی و ... تغییر بدن قطعا این توانایی رو هم دارن که سرعت دسترسی به سرویسهای تست سرعت رو هم افزایش بدن. از این به بعد نتایج نشان داده شده در وبسایتهای تست سرعت هم ارزش چندانی نداره
دوستان عزیز من از شاتل نت دارم میخوام درخواست جمع آوری بدم بیام پارس آنلاین
به نظرتون بیام ؟
سرویس 2 مگ رو چند بسته میشه دانلود استریمش و اینکه دانلود شبانه داره ؟ چقد میشه دانلود کرد ؟
در ضمن از شهر قم منطقه مخابراتی ابوذر هستم
ممنون میشم جواب بدین:n16:
2 مگ نامحدود روی 6 مگ بسته میشه و همه سرویسهای حجمی 128 به بالا روی 9 مگ بسته میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که پارس رو پیشنهاد بدم خیلی بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. واقعا نمیشه گفت. خیلیها همین الان رضایت دارن. خیلیها هم مثل من قبلا راضی بودن ولی الان رضایتشون کمتر شده. توی مناطق مختلف زمین تا آسمون با هم فرق میکنه . الان دیگه شاید بهترین راه این باشه که از هم محلی هایی که پارس دارن سوال کنید
1- دلیل اینکه مشاهده می کنید سرعت زیاده به دلیل اینکه از دیتاسنتر پارس آنلاین استفاده شده . وگرنه بنده سرعت دانلودم از دیتاسنتر آسیاتک و سایر سرور های ایرانی به مراتب پایین تر از سرورهای جهانی هست !نقل قول:
2- سرویس های تست سرعت و سایت کش فلای روی آی اس پی کش شده و این دلیل افزایش سرعت هست
زنگ زدم پشتیبانی میگم اقا این ۱ گیگ هدیه نوروزی را نمی خواید بدید !؟
برگشته میگه روز ۱۶ اسفند برای همه اضافه شده . میگم همون ۱ گیگ استاتیک و میگین ؟ میگه اره !
آقا یه سوال 512 تامحدود حجم منصفانه سرعت رو 400 تا 15 گیگه؟ بعدش میاد رو 150-200 25 گیگه بقیش؟
یا دارن میخورن ز بزنم فوش بدم؟
تا 25 گیگ روی 4 مگه از 25 تا 40 روی 2 مگ بقیش روی 512نقل قول:
دیشب و امشب ساعت 10 شب از سافت گذر با 60کی دانلود کردم اکانت 512 محدود واقعا پارس افتضاح شده . قبلا با خط مزخرفم تا 250 راحت دانلود می کردم
یکی نیست به این مدیرش بگه شما وقتی سرعت دو مگ رو هم نمی تونید تامین کنید چرا 9 مگ تبلیغ می کنی کلا مدیرا شدن تبلیغ ( البته همشون منظورم نیست خدای نکرده غیبت و احیانا افترا نزده باشم)
تبلیغ دروغ تر = مدیر برتر
حالا جالب تر اینه که اپراتورش گیر داده به وای فای میگه الا و بلا باید با کابل وصلی شی کندی سرعتت رو چک کنم میگم سیگنالم خوبه (good) میگه نه نمیشه اینهم از ...
از هیچ چیز به اندازه دروغ متنفر نیستم
سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5