مثلا چه برنامه هايينقل قول:
روي چه ورژني
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
مثلا چه برنامه هايينقل قول:
روي چه ورژني
وقتی گوشی شما میره رو مد استندبای هر نوتیفیکیشنی که به گوشی شما ارسال میشه ( مهم نیست چه برنامه ایی این نوتیفیکشن رو میفرسته میتونه تلگرام باشه یا اسکایپ یا ... ) این نوتیفیکیشن مستقیم توسط برنامه به گوشی شما ارسال نمیشه و برنامه اون پیام رو به سرورهای اپل میفرسته که این سرورها APNs یا (Apple Push Notification Service) نامیده میشن. در واقع گوشی شما یه کانکشن همیشه مستقیم با سرور اپل داره و فقط APN ها میتونن پیغام ها رو به شما بفرستن. چه وای فای گوشی شما روشن باشه یا خاموش اولویت سیستم عامل iOS واسه ارسال پیغام ها ارتباط 3G/4G هست و نه WiFi که علت هم به حداقل رساندن مصرف باطری است.نقل قول:
ما چون کار برنامه نویسی انجام میدیم به این مشکل برخوردیم و تصورمون این بود که این تاخیر از سمت ماست. واسه تست سه دستگاه iDevice که هر سه توسط یک اپل اکانت لاگین شده بودن و آخرین ورژن iOS رو داشتن هر سه دستگاه وای فای خاموش و هر کدوم از این دستگاه ها سیم کارت های ایرانسل و همراه اول و رایتل رو داشتن پیغام های اسکایپ و iMessage فرستادیم. در 99 درصد اوقات همراه اول و رایتل بعد از دو سه ثانیه تا حداکثر ده ثانیه پیغام ها دلیور میشدن اما در 40 تا 50 درصد اوقات دستگاهی که سیم کارت ایرانسل داشت از دو سه دقیقه تا نیم ساعت هم تاخیر در گرفتن نوتیفیکیشن ها داشت.
شما که رو وای فای این مشکل رو دارید برای تست و حل این مشکل اینترنت سیم کارت رو قطع کنید و تنها اتصال اینترنتی تون وای فای باشه ( به غیر از اینترنت حتی ثابت ایرانسل!) ببیند باز هم تاخیر دارید یا نه.
در جواب دستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم که این مشکل ربطی به ورژن iOS نداشت و ما روی ورژن 9 هم تست کردیم.
تاخير اصلا من متوجه نميشم
روي اسكايپ روي شاتل تالك
و مخصوصا اي مسيج و فيس تايم نه روي نت سيم و نه با مودم روي نت سيم ايرانسل به صورت واي فاي
فقط ي مدل مودم ايسوس دارم كه روي استندباي ميره و واي فاي خاموش ميشه واقعا استندباي ميشه
با سپاس
تعرفه جدید سیمکارت دائمی ایرانسل. هر دقیقه ۳۳۳ ریال شد
ایرانسل در نشست خبری با حضور خبرنگاران، از تعرفهی جدید مشترکین سیمکارت دائمی این اپراتور رونمایی کرد.
این تعرفه تمام مقاصد را شامل میشود و تمام مشترکین دائمی قدیم و جدید ایرانسل مشمول این تعرفه میشوند. پیش از این، تعرفهی سیمکارتهای دائمی ایرانسل، ۴۹۹ ریال و پیش از آن ۶۲۵ ریال بود.
ایرانسل در ادامهی کاهش قیمت تعرفه سیمکارتهای دائمی خود از مشترکین اپراتورهای دیگر خواست تا از طریق طرح ترابردپذیری به ایرانسل مهاجرت کنند.
ایرانسل همچنین قیمت سیمکارتهای دائمی خود را از ۱۲۰ هزار تومان سابق به ۶۰ هزار تومان کاهش داد.
همچنین کسانی که سیمکارت دائمی ایرانسل خریداری کنند و یا سیمکارت اعتباری خود را به دائمی تبدیل کنند و یا به ایرانسل ترابرد کنند، از 20 گیگابایت اینترنت 1 ماهه + 1 ماه مکالمه رایگان درون شبکه و بعد از ماه اول هرماه 1 گیگابایت اینترنت ماهانه تا 6 ماه دریافت خواهند کرد.
تمام مشترکین سیمکارت دائمی ایرانسل روزانه 1 ساعت مکالمه ایرانسلی رایگان تا روزی که مشترک ایرانسل هستند خواهند داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا نرم افزارى واسه اندرويد هست که بشه باند هاى فورجى رو تغيير داد!؟
اگه تو این مملکت انحصار نبود واقعا گل و بلبل میشد - ایرانسل الان فکر کنم 10-12 ساله اومده قیمتها ریزش کرده و خدمات متنوع تر شده - فرض کنیم به جای 3 شرکت 10 شرکت بود ! و خصوصی به معنای واقعینقل قول:
چی میشد
دوستان اگه کسی مودم 4.5 دسته دوم داشت برای فروش پیام بده
دیشب بعد از 2 ماه (استفاده همراه اول )اومدم نت نامحدود خریدم در 6 ساعت 40 گیگ دانلود کرد سرعت هیچ فرقی نکرده و افتش بیشتر شده در فروردین من 70 -80 گیگ دانلود می کردم
همون همراه اول فعلا بصرفه تره هم هزینش یک چهارم هست و هم مدت زمانش بیشتره
همراه اول که تعطیل کرد بسته شبانه رو :n13:نقل قول:
سلام
با توجه به کاهش هزینه مکالمه دائمی و ظاهرا بسته های متنوعی همانند اعتباری حتی بهتر از ان معرفی کرده
ارزش داره خطمونو دائمی کنیم؟