من طبق لیست قیمت رگولاتوری قبلا حساب کرده بودم 30 گیگ رو و اینا داشتن در همون حد میگیرفتن! البته با قیمتهای قبلی! وقتی 20 درصد ارزون شد این سرویس رو دارن روش دزدی میکنن! ولی خوب همونجور که گفتم در مقایسه با شرکتهای دیگه مقدار حجم دانلود و سرعت و قیمتش بهتره! مگه اینکه الان شما از شرکتهای دیگه برای من مثال بیارید! که البته مطمئنم وجود نداره! تا جایی که من نگاه کردم به جز پارس بقیه روی دانلود رایگان محدودیت میذارن و کلی چیزای دیگه و قیمتهای بیشتر
من نمیخوام که دربست از پارس طرفداری کنم! همونجور که گفتم الان دارن روی سرویس من دزدی میکنن! روی فیل شکنها محدودیت اعمال میکنن! تک کانکشنشون مزخرفه! پینگش بالاس! منم مشکل دارم با پارس ولی دیگه وقتی جایی پارس خوب باشه الکی شلوغش نمیکنم! من 4 مگ رو همیشه تا خرخره میتونم استفاده کنم (منهای مواقعی که خطم مشکل داره و دان استریمم میاد پایین که اونم ربطی به پارس نداره) پس وقتی نوسان و تایم آت ندارم چرا بیام بد بگم :دی
چند ماه هم کلی بهمون حال داد! نامحدودش اون وضعیت رو داشت و خیلی ها هم استفاده کردن! نباید فقط بدی ها رو گفت! من اون مقدار دانلودی رو که توی اون مدت کردم هیچ وقت با هیچ شرکت دیگه ای نمیتونستم بکنم!
در کل حرف من اینه که پارس نسبت به بقیه بهتره! شهرستانها رو خبر ندارم! بین شرکتهای معتبر منظورمه