شما سرویستون چیه؟
و البته میدونید که اینترنت ADSL چیه و چجوری پهنای باند توش تقسیم میشه دیگه؟ و همینطور میدونید که کل لینک اینترنت ایران چقدر پهنا داره دیگه؟ کل پهنای پارس هم قابل حدس زدنه! نمیدونم چجوری توقع دارید که همه با سرعت 9 مگ بکوب بذارن روی دانلود و هیچ افتی نکنه سرویس
کدوم دروغ 9 مگ؟ واقعا چرا انقدر قدر نشناسید؟ هر ساعت از شبانه روز زنگ بزنید به پشتبانی روی هرررررر سرعتی که بخواین براتون میبندن! کدوم شرکت دیگه ای این کار رو میکنه؟ اینکه شما حجمت رو زود مصرف میکنی واقعااااا چه ربطی به پارس داره؟ من مصرفم بالاس سرویس 30 گیگ خریدم! شما هرچقدر مصرف داری هم سرویس بخر! 5 گیگ میخری بعد میگه چون روی 9 مگ بستن من زود تموم کردم؟ خوب آقا جان مصرف نکن
اینکه خطتون مشکل داره و سرعتتون نوسان داره چه ربطی به پارس داره وافعا؟ من خودم خطم مشکل داره 9 مگ رو توی عمرم از نزدیک هم ندیدم! حتی الان روی 4 مگ هم خطم مشکل داره! ولی باید بگم خاک تو سر پارس انلاین؟؟
من با خط 4 مگم تا خرخره شبا دانلود میکنم! ساعتی حدود 1.4 گیگ! یعنی کاملا تا خرخره ی 4 مگ! اون هم که گفتم بین 2 تا 6 برای این بود که بعضی از شبا هم خوب حدود 3-4 گیگ میگیرم (هیچ شکایتی هم ندارم! دستشون هم درد نکنه) خواستم یه وقت دوستمون روی 6 گیگ حساب نکنه و پس فردا شرمنده اش نشم
هیچ وقت هم من نگفتم که شبا منو محدود نمیکنه یا اینکه روی 9 مگ هستم! اینم که بعضی شبا کمتر از خرخره میگیره رو اصلا محدودیت نمیدونم! یا لینکم مشکل داشته یا منطقه شلوغ بوده یا پارس و زیر ساخت مشکل داشتن! پیش میاد بالاخره! هیچ طلبی هم از کسی ندارم! اگرم انقددددر مثل شما ناراضی بودم میرفتم یه شرکت دیگه! نمیرید؟ بله! چون میدونید پارس از بقیه بهتره!