دوستان سرويس هاي حجمي مخابرات سرعتش مثل خصوصي ها بالا بسته شده مثلا روي 4 مگ به بالا ؟؟؟؟ يا همون سرعت نامحدودش رو داره؟؟؟؟ چون كسي كه حجمي بخواد پارس آنلاين بگيره بهتره تا اينكه مخابارت بگيره؟؟
Printable View
دوستان سرويس هاي حجمي مخابرات سرعتش مثل خصوصي ها بالا بسته شده مثلا روي 4 مگ به بالا ؟؟؟؟ يا همون سرعت نامحدودش رو داره؟؟؟؟ چون كسي كه حجمي بخواد پارس آنلاين بگيره بهتره تا اينكه مخابارت بگيره؟؟
هم واسه یوزر نیم هم پسورد admin بزن ببین میاره:n02:نقل قول:
اقا برا بقیه دوستان هم سرعت پسته بشکن اومده پایین؟:n02:
برا من مثل مرد پسته ها رو میشکنه مشکلی نداره :دینقل قول:
اقا برا بقیه دوستان هم سرعت پسته بشکن اومده پایین؟:n02:
:n19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من باز میشه شماها چی؟
پارس آنلاین بخر 9 مگ میبندند.:n01:نقل قول:
اقا مشکل پسته بشکن درست شد :n02:
حجمی مخابرات نگیر وقتی نا محدود هست اگه سرویس حجمی با سرعت خوب میخوای شرکتای دیگه هستن
ما که اینجا جامون خوبه :n02:
آقا من دیروز مودممو عوض کردم، امروز این سرعتم اومده رو 300! 1مگ دارم.
300 از سرور تهران ها! نمیدونم سرعتا اومده پایین یا از مودمه؟
برای من همش شده تایم اوت ! دوستان در چه حالید ؟ پینگ تا 1800 هم بالا میره
سلام به همه دوستان و همشهری های عزیزم:n16:
عزیزان شرایط مخابراتی ما به گونه ای هست که فقط یا می تونیم اسیاشت بگیریم یا مخابرات، چون هیچ کدوم از سرویس دهنده های پرمدعای دیگه مثل شاتل و پارس اینجا پورت خالی ندارند، اسیا هم منو اذیت میکنه سرویس زیر 20 گیگ بهم نمیده. چندتا سوال دارم اگر محبت کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
1-سرعت سرویس های نامحدود 512 و 1024 چقدر هست؟ آیا اگر سرویس حجمی این ها را بگیریم سرعت متفاوت هست یا فرقی نمیکنه؟
2-کلا اینترنت حجمی از مخابرات گرفتن خوب هست یا نه؟ منظورم نسبت به نامحدودش هست.
2- من دانلود زیادی ندارم، ولی سرعت باز کردن صفحات وب خیلی برام مهمه. آیا باز کردن صفحه ها سرعتش خوبه؟ (اسیاتک تنها خوبیش همین سرعت وبگردیه)
3-میشه این طرح نوروزی را که مودم رایگان میده را بگید چه شکلیه.این را برای دوستم می خوام که تازه می خواد ثبت نام کنه برای ای دی اس ال، اگر اک هست مودم دیگه نخره.
4-وضعیت قطعی ها چطوره عزیزان؟
در نهایت اینکه، خدا نکنه روزی ادم حق انتخاب نداشته باشه، چون گیر میفته عجیب مثل الانه من!!!
عزیزان خیلی متشکر میشم اگر محبت کنید به این سوالات من پاسخ بدید، دعاتون می کنم:n16:
سلام حاجینقل قول:
1.512 تو بهترین حالت برات 64 دانلود می زنه 1 مگ هم 120 حدودا تو بهترین حالتش سرعت آپلود 512 هم 20 هستش که خیلی اوقات مال من 3 هم نمی رسه :n19:
2.نه خوب نیست.چون کیفیت مخابرات بدترین کیفیت ممکنی هست که می تونی بین همه isp ها پیدا کنی پس تنها دلیل تحمل کردنش همین حجم نا محدود دانلودش هست پس بیخیال حجمیش بشو حتما.
3.سرعت باز کردن وب پیجا افتضاح / پر پکت لاست همین چند تا پست بالاتر از خودتم نگاه بندازی متوجه وخیم بودن اوضاع می شی .
4.در مورد مودم اطلاعی ندارم.
5.قطعی هم ماهی 2 تا 3 بار حداقل داری
جمع بندی مطلب این شد پس:
اگه کیفیت برات مهم نیس و عین بعضی از این عزیزان که میان تو این تاپیک میگن این ماه 999 گیگ دانلود کردم :n19: فقط دانلود برات مهمه پس حتما مخابرات انتخاب کن
در غیر اینصورت تحت هیچ شرایطی این تر تر نت مخابرات رو بهت توصیه نمی کنم
برا من پینگ 4.2.2.4 حدوده 107 هست ولی یکم timeout میزنه 10 تا پینگ 1 دونه تایم اوت سرعت دانلود مشکلی نداره صفحه رو یکم زور میزنه بازنقل قول:
حدوده 64 1 مگ 130
سرعت باز کردن صفحه یکم کنده
قطعی نداره
دوستان اینترنت حجمی با مودم وایرلس رایگان از کدوم سرویس دهنده بگیرم؟ (منطقه منیریه)
تا جایی که میدونم الان مخابرات و های وب بصورت یکساله و حجمی همراه با مودم رایگان سرویس میدن.
یه راهنمایی می کنید؟
بیشتر برای وب گردی و دانلود هم فقط چندتا آهنگ جدید. استفاده ام بیشتر شبا که بعد از کار میام خونه هستش و گاهی اوقات نیمه شبا.یعنی صبح تا شب نیستم.چی پیشنهاد میکنید؟
هزینه نصب و راهن اندازیش چنده؟
برای بار اول میخوام بگیرم و میخوام بدونم هزینه کلی اولش چقد میشه؟
ویرایش شد: عذر میخوام، حواس ندارم که، فکر کردم دارم انجمن مبین نتو میخونم:n02:
البته اینجا تاپیک مخابرات هست نه مبین نت....به هر حال از خبر ممنون من که خوشحال شدم :n02:
شرکتی که تو پهنای باند دزدی علنی میکنه 1 مگ رو 50 مگ حساب میکنه و سرویس نامحدودش رو حتی برا کسانی که 5 روز بود سرویس گرفته بودن رو حذف میکنه باید هم ضرر بخوره
سلام دوستان
اگر بریم مخابرات درخواست تغییر شماره تلفن منزل رو بدیم با تغییر شماره تلفن ADSL منزل قطع میشه یا براش مشکلی پیش میاد یا ربطی به این موضوع نداره؟
من سند تلفن این خط به نام برادرم هست می تونم خودم برم مخابرات درخواست تغییرات مثل تغییر شماره تلفن یا قطع و وصلش رو بدم یا باید برادرم باشه حتما؟ اینترنتی هم میشه درخواست داد یعنی غیرحضوری؟
در صورت انتقال خط اینترنت منتقل نمیشه و دوباره باید درخواست اینترنت روی خط جدید رو بدیدنقل قول:
و اگر خط به نام برادرتون هست حتما باید خود ایشون برن مخابرات و کارهای مربوطه رو انجام بدن
و یک مدرک شناسایی هم لازم داره(شناسنامه یا کارت ملی)
منظورم انتقال خط نبود درخواست تغییر شماره تلفن بود.نقل قول:
تغییر شماره تلفن باعث قطع شدن ADSL نمیشه؟
تغییر شماره تلفن هم همون شرایط رو دارهنقل قول:
من قبلنا داتک داشتم خط بنام کس دیگه بود بعد از مدتی به نام خودم کردمش حتی انتقالش دادم به یکجا دیگه.نقل قول:
بخوام به نام خودم کنم باید صاحب خط رو هم ببرم مرکز مخابرات؟نقل قول:
بعد یه سوال دیگه
اگر خط رو از یه خونه به خونه دیگه منتقل کنیم یا شمارش رو تغییر بدیم بعدا که adsl رو روش راه اندازی می کنن با مشخصات و تعرفه جدید حساب میشه یا قدیمی؟
چون مثلا 512 مشترکین جدید دو ماهی 48 تومن می گیرن ولی مشترکین قدیمی 40 تومن میگیرن
من مخابرات ۵۱۲ دارم ،ولی مصرفم خیلی کمه در حد ماهی ۴-۵ گیگ
بخوام برام ۱۰۲۴ حجمی همین قیمت میشه ؟
کجا لیست قیمت هاشو زده؟
حجمی چند گیگ در ماهه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با 2020 هم می تونی تماس بگیری
من 256 مخابرات تهران دارم. چند روزه که سرعت دانلودم 32 نیست و بین 15 تا 20 نوسان داره. شمام این مشکلو دارید؟ :n28:
سرعت 1 مگ ماهی 3 گیگ 14000 تومننقل قول:
سرعت 1 مگ ماهی 5 گیگ 17500 تومن (به همراه یک مودم وایرلس رایگان)
اونوقت تایم شبانه رایگان هم داره ؟نقل قول:
ساعت چند تا چنده ؟
شبانه رایگان ندارهنقل قول:
پس به نظرت من همون نامحدود رو ادامه بدم بهتره ؟نقل قول:
چون اینطوری دست وپای آدم بستست
میل خودته. اگه مصرفت بالاست بذار نامحدود بمونه که خیالتم راحت باشهنقل قول:
من خودم چون مصرفم کمه 5 گیگ گرفتم. در ماه 3-4 گیگ بیشتر استفاده نمیکنم
سرعت چرا اینقدر داغون شده!
اونوقت چه مارک مودمی و چه مارکی میدن ؟نقل قول:
وایرلس ؟
نمیشه مودمو نگرفت پولشو کم کنن ؟
مودم huawei HG532e میدن. وایرلسهنقل قول:
نه نمیشه. پولی ازت نمیگیرن که بخوان کم کنن:n02:
آخه من خودم مودم دارم دیگه مودم میخوام چی کار ؟نقل قول:
چند قیمت هست مودمش ؟نقل قول:
شما قبلا خودت مودم نداشتی از این استفاده میکنی ؟
دوستان ،نا محدود مخابرات سقف دانلود داره؟
دوستان ،نا محدود مخابرات سقف دانلود داره؟
نقل قول:
این سوالو منم کردم ولی متاسفانه کسی جواب نداد تا بفهمیم مال همه اینطوره یا فقط ماییم !! :n03:
دوستان برای لغو اینترنت باید مراجعه حضوری داشت؟
دوستان من تو این جشنواره مخابرات برای 2 تا خط دیگه که گرفته بودم 512 6 گیگ یا 8 گیگ بود
الان تو سایت میخوام برم که سرعت رو 512 نامحدود کنم چیزی نزدن که حجمی هست یا نامحدود چی کار کنم؟
راستی خونه مون قبض تلفن نمیاد انلاین پرداخت میکنم جایی هست ببینم حساب هرکدومش چقدر هست؟