مرسی pintorikio عزیز
پادگان آموزشیم افتادم شهید بیگلری مشکین شهر.که جای خیلی سردیم هست:41:
Printable View
مرسی pintorikio عزیز
مرسی pintorikio عزیزنقل قول:
ببخشید من یه سوال مبتدیانه بپرسم ؟ این آموزشی که میگن یعنی چی ؟ بعدش اون قانون تک فرزند پسر معاف میشه هنوز سرجاشه ؟
نقل قول:
آموزشی یعنی اینکه قوانین سربازی و سرگردانی ها و دور شدن از هدفهاوالبته خوبی هایی نظیر مرد شدن و پخته شدن و به صورت مقدماتی یاد بگیرن سربازها.
بله یگانه فرزند ذکور پدر بالای 65 سال معافیتش سر جاشه
شما وقتی میری خدمت جدا از محل اصلی خدمت باید دو ماه ابتدای کار اموزش های نظامی ببینیدنقل قول:
خیر دوست عزیز چنین قانونی وجود نداد البته اگر شامل قانون کفالت نشید
دوستان من مرز بیفتم چند ماه کسری داره؟
سوالات مربوط به معافیت کفالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f745-40c1-83c2-578db36d1e55
سلامنقل قول:
برای کارکنان وظیفه غیربومی در مناطق امنیتی غیردرگیر و مناطق عملیاتی و مناطق محروم و بد آب و هوا ۱۹ ماه است.
به نظرت ارزش داره من مرز بیفتم یا اینکه راهنمایی رانندگی و سر چهارراه بیفتم؟ بعد درسته مرز مرخصیش 45/15 هست؟نقل قول:
نه اررش نداره من خودم ناجا بودم اگه ارتش بودی ارزش داشت چون مرز های شمال غرب دست ارتش هستنقل قول:
اما مرزهای جنوب شرقی دست دست ناجا هست :41:
مرخصیش هم 45/10 هست
آقا آدم خوش شانسی هستی یا نه ؟نقل قول:
من خوش شانس بودم یه علی گفتیم و خدمت آغاز شد !
دقیقا میخواستم بیفتم نیرو زمینی
رفتم برگه گرفتم دیدم زده نیروی بکار گیرنده نیروی زمینی ارتش !!
البته برام عجیب نبود !
دلو بزن به دریا بفرست بدون هیچ چیزی ، اگه افتادی ارتش که حله
اگه افتادی ناجا هم بیخیال ، سختی بیشتر می کشی فقط
من 1 دی اعزامم و از شانس خوبم ناجا افتادمنقل قول:
پادگان شهید رجایی هم همه رو میفرسته برای مرز. یا مرز شمال غربی مثل ارومیه اینا یا کرمانشاه و کردستان. مثل خسروی و قصرشیرین و سومار و نفت شهر و اینا. مرز روی شاخمه مگر اینکه بخام آشنایی پیدا کنم و منو بندازه توی شهر. توی شهر هم از کلانتری خیلی میترسم و از سرچهارراه افتادن بیشتر میترسم.
دوستان کسی میدونه اونایی که امریه میگیرن بیمه چه جور حساب میشه براشون؟؟ همون شرکتی که امریه دارن بیمشون میکنه یا بیمه نیروهای مسلح هستن؟؟ مثلا اونایی که امریه وزارت نفت هستن ، بیمه ی ارتش رو دارن یا همون زیر مجموعه نفت که در اون مامور به کار شدن ؟؟
دوستان برای اینکه کامل توجیح بشم اینو می پرسم
در کل منشی شدن تو دوره اموزشی چه مزیت هایی داره ؟
چه معایبی داره ؟
ایا ارزش داره ادم برای منشی شدن کاندید بشه ؟ در این صورت کلا چه مواردی از این طریق دو در میشه ؟
و اینکه برای اعزام که 10/1 هستش میشه شخصا رفت به 01 یا باید بریم مرکز استان و از اونجا بریم ؟
از دوستان کسی 10/1 اعزامش 01 نیستش با هم اشنا بشیم تا اونجا با هم باشیم ؟
افتادم
کد 235: مرکز اموزش تکاور نزاجا لشگرک تهران تو جاده لواسانات
چطوره ؟ --'
ببین رفیق شما اگه صفر یک افتادی اصلا نیاز به اینکار ها نیست اما در هر صورتنقل قول:
معمولا منشی بهترین موقعیت رو داره
نه نظافت داره، نه رژه داره. همیشه هم از واحد منفک هست و راحت است کلا خیلی خوبه اصلا شک نکن
sent from my open source device
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
من 91/10/1 اعزامم.پادگان شهدای کرمانشاه
از دوستان هرکسی هر اطلاعاتی که داشته باشه واسم بطور کامل بگه
1-اوضاع و احوال پادگان
2-بهداشت
3-غذا
4-تلفن کارتی(واسم واجبه) از همون روز اول میتونم استفاده بکنم؟ چند دیقه در روز یا محدودیتی نداره؟ چه مواقعی میتونم استفاده کنم؟
گزینه 4 رو خواهشا کامل توضیح بدین
اگه سوالامو جواب بدین جدا خوشحالم میکنین
پیشاپیش ممنون :sq_25:
با تشکر از شما دوست عزیز و dg1 عزیز.:sq_1:نقل قول:
سوال جالب و خوبیهنقل قول:
اما ظاهرا کسی امریه گرفته و خدمت کرده آنلاین نیست که پاسخ بده
منطقیش اینه که همون دستگاه بیمه کنه. ولی خوب چون خیلی دیگه به نفع سرباز میشه، بعید می دونم
مگه این سرباز بیچاره چقد حقوق میگیره که این "خیلی" به نفعش بشه، در واقع داره 24 ماه مجانی خدمت میکنه! بنظرم اگه اینو هم ازش دریغ کنن دیگه خیییییلی در حقش ظلمه :( که بعد از دو سال خدمت مجانی چیزی دستش نباشه که بتونه نشون بده برای فلان شرکت کار میکرده و سابقه کار داره!نقل قول:
سلام دوستان . نیروهوایی سپاه اردکان یزد چجور جاییه؟
انقدر که برا دوستان میام اینجا سوال میپرسم برا سربازی خودم نپرسیدم:D
وای وای 1 دی افتادم کد 13 : نیروی انتظامی مشکین شهر
بچه ها جای من بچسبید به بخاری و شوفاژ که من دارم بخ می کنم تو مشکین شهر . . . .
ـآقا قضیه این برگه المثنی چیه ؟
من برگ سبزم اومده و تاریخ اعزام رو نوشته 19 دی .
می تونم برم پلیس +10 و بگم برگ المثنی می خوام ؟
محل خدمت رو این تو می نویسن ؟
و آیا امکان داره که محل خدمتی که تو برگ المثنی نوشته شده با برگه ای که پست قراره بیاره فرق کنه ؟
پیشاپیش ممنون .
دوست عزیز برگ المثنی همون برگه ای هستش که الان رسیده به دست شما ! و در واقع اون رو برای این گذاشتن که کسانی که می خواهند زودتر از محل خدمتی شون مطلع بشن برن و بگیرن و مطلع بشن .نقل قول:
متاسفانه تاریخ اعزامتون همونی هستش که نوشته و محل خدمتتون 10 روز مونده به اعزام از طریق برگه سفیدی که پست میاره مشخص میشه
بله دوست عزیز اونایی که امریه میشن بوسیله اون ارگانی که امریه میگیرن بیمه میشن و دیگه در زیر مجموعه نیرو های مسلح نیستن و خیالتون راحت چون 100 % بیمه میشین توسط ارگان مربوطهنقل قول:
ببینید مرز با مرز، جا با جا فرق میکنه.نقل قول:
شما احتمال داره شمال غرب جایی بیفتید که 4-5 ماه راه دسترسیش بسته اس و با هزار مصیبت باید برگردین خونه.
الان زمان صلح تو شمالغرب هست ولی معلوم نمیشه 1 سال بعد کجا باشین.
در حال حاضر مرزهای شمالغرب خوبن ولی در کل من شهر رو به مرز ترجیح میدم، مطمئن باش اون کسر 2 ماه رو الکی نمیدن، به خاطر سختی که تحمل میکنی میدن.
دوست عزیز کار شما انشالله ردیف شد برای 01؟ برگ سفیدتون رو گرفتین؟ (به قول dg1 برش داشت :sq_2:)نقل قول:
دوستانی که مشکین شهر افتادن اگه تونستن روزهای آخر به تاپیک یه سر بزنن.نقل قول:
در حال حاضر چند نفر از دوستای من دارن آموزش میبینن، انشالله اگه برگردن سعی میکنم اطلاعاتی بگیرم و اینجا بنویسم. (البته اگه تونستم ببینمشون، چون خودم 1 دی اعزامم و کمی سرم شلوغه)
اره دوست من چاقوش برنده بود :sq_2: خدا رو شکر .
راستی دوستان فقط می تونم بگم اصلا به خودتون استرس وارد نکنین و فکرتون رو مشغول نکنید . ایشالا به سلامتی همگی خدمت رو شروع و به پایان می بریم ! باور کنید به سرعت برق و باد میگذره و مهم اینکه طاقت و صبرتون رو افزایش بدین .
و به قول یکی از دوستان با اینکه اهل نصیحت نیستم ولی خواهشا وقتی تشریف میبرید اموزشی لطفا وقتی با خانواده تلفنی صحبت می کنید اصلا از سختی شکایت نکنید و خدای نکرده گریه نکنید که 100 برابر شما اونا ناراحت میشن و چون کاری از دستشون بر نمیاد باعث میشه بیشتر ناراحت بشن ( این رو به خودم هم میگم ) . خودم بعهد بستم وقتی تلفنی صحبت می کنم با خونه فقط و فقط از همه چی تعریف کنم حتی اگه عذاب اور باشه او دوران که مطمئنا نخواهد بود !
منم اگه 01 بودم همین اندازه روحیه داشتم. شما که قرار نیست 21 ماه با دزد و قاچاقچی و تنهایی و مرز و ....... سر و کله بزنی.نقل قول:
با اجازه دوستان برای اینکه فضا هم عوض بشه هر از چندی یه عکسی بزاریم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام احترامي كه به دوست خوب و عزيزمون دارم ، تأييد ميشه.نقل قول:
ببخشید کسی میتونه پاسخ روشنی به سوالم بده
میخواستم بدونم واریکوسل درجه 3 که طبق قانون معافیت دائم داره در عمل چند درصد ممکنه جواب بده و بتونم معافیت دائم رو بگیرم؟
مرسی
ولی تو فروم های دیگه دوستان عکس این مطلب رو میگن، البته اونا امریه نبودن و طبق شنیده ها میگفتن. شما خودت امریه گرفتی؟نقل قول:
اگه درجه سه باشه صد در صدنقل قول:
sent from my open source device
دوستمون درست گفته... کسایی که امریه سازمانهای غیر نیروهای مسلح رو می گیرن از طرف همون سازمان بیمه می شن و به اون نفرات دفترچه بیمه تو آموزشی نمی دن... باید بعد از آموزشی از طریق سازمان مربوطه خودشون پیگیری کنننقل قول:
دوستان به نظرتون با لیسانس کامپیوتر اگر الان دفترچمو پست کنم کی تاریخ اعزام میخورم؟ خودم میخام برج 12 بخورم البته برگ سبزمو برای برج 10 لازم دارم، و این تاریخی توی دفترچه برای اعزام گفته پیشنهاد بدید تاثیری روی تصمیمشون داره؟
10 روز دیگه دفترچه رو بفرست برج 12 اعزام میخورینقل قول:
2 روز بعد از ارسال دفترچه هم میتونی المثنی برگ سبزت رو بگیری و برای پذیرش یا امریه اقدام کنی
برگ سبر رو برای امریه آموزش پرورش لازم دارم، اونها هم اعزامی های برج 12 و 2 و 4 رو قبول میکنند یعنی باید تاریخ اعزامم رو بدونم، توی این المثنی تاریخ اعزام مشخص شده؟ اگر الان دفترچه رو بفرستم به نظرتون ممکنه برج 10 اعزامم کنند؟نقل قول:
بله با همون المثنی برگ سبز میتونید امریه بگیرید تاریخ اعزام رو هم توش زدهنقل قول:
به نظرم الان دفترچه رو نفرست حداقل یک هفته دیگه صبر کن الان با کمبود نیرو مواجه شدن یه دفعه دیدی برج 10 اعزام خوردی
نقل قول:
نقل قول:
سلام وای عجب اتفاقی!!!!!!
دوست ما افتاده بود "شهید بیگلری مشکین شهر" و کلی هم مشکل داشت با اونجا البته نه برای سرما و دوری اش از خانه، بلکه به خاطر "مادرش" که مریض بود و دوستمون هم تک پسر بود و هیچ گونه پارتی ای هم نتونست پیدا کنه که جاشو عوض کنه!! :sq_11:
اما همین یه ساعت پیش زنگ زد و گفت برگه سفیدم اومده در خونه افتادم "06 ارتش تهران"!!!!!!!! بدون هیچ گونه پارتی! واقعاً کفم بریده! :sq_2::sq_14::sq_2::sq_14::sq_2::sq_14:
اما مژده،:sq_25: شنیده بودم پادگان مشکین شهر یه کم دچار اشکالاتی هست و چند ماهی هستش که سرباز نگرفته! احتمالاً سربازای این پادگانو برای 1/10 هم دوباره تقسیم کردن و پادگان مشکین شهر بازم سرباز نگرفته!!
بنابراین دوستانی که توی المثنای برگه سفید مشکین شهر افتادن ناراحت نباشن، احتمالا خبرای خوبی تو راهه!!:sq_8::sq_8:
حالا نمیدونم و البته فکر هم نمی کنم که اون دوستانی که گفتن افتادن مشکین شهر برگه سفیدشون اومده باشه؟! احتمالاً همه ی این دوستان هم دوباره تقسیم بشن!
-------------------------------------------------------------------------------------------امروز دوباره برام اثبات شد که در نا امیدی بسی امید است! و تا "خدا" هست هیچ نیازی به "پارتی" نیست، کافیه تلاشتو بکنی (در جهت درست!) و بقیه شو توکل کنی به خودش.
"و توکل علی الله و کفی بالله وکیلا"
سلامنقل قول:
منم مثل شما 1/10 اونجام از كجا ميايي (شهر)
نميدونم چرا كسي در مورد اين پادگان جواب درست نميده
ولي از سانش 2 نفر رو گير اوردم كه اونجا بودن
كلي ازشون پرسيدم كار داشتي درخدمتيم
1.وضعش خوبه معروفه به هتل شهدا ولي نه اونقدر مثل 01
2. منظورت از بهداشت چيه اگه اشايسگاه و اين رو ميگي خوبه و امكاناتش تكميله
3. غذا هم بد نيست ولي زياد خوب هم نيست(اگه مثل من بد غذا نباشي خوبه---يكي شون ميگف زمان ما شيشليك دادن 1 بار)
4.توي اسايش گاه داره(فكر كنم يك طرفه ) و بيرونم كارتي داره زياد م داره
محدوديت .توي اشايش گاه رو نميدونم ولي بيرون نداره--فقط مثل اين كه كارت تلفن كم گير ميادد بهتره با خودت بياري
رفيقم ميگفت بالا ي 15 تا گير ميدن---
ولي فقط يه مدل كارت اونجا كار ميكنه كه اونم امشب ميگه چي بود
موقع خاصي نداره هر وقت بيكار بودي
براي گوشي هم اگه بياري جا توي پادگان گفت داره كه تحويل بدي
سوالي بود در خدمتيم