من با skype نمی تونم کانکت شم.مشکل از کجاست.
Printable View
من با skype نمی تونم کانکت شم.مشکل از کجاست.
سلام به همه دوستان.بعد از5روز دوباره امدم تو نت.واما نکته بسیار مهم اینه که الان رفتم تو سایت اسپید تست سرور تهران را اورده بود باورم نمیشد و سرعت بسیار بسیار بالا نتم را نشونم داد پینگ عالی.
سرویس 256 پارس لعنتی حجم دزد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
دوستان فقط پینگ را داشته باشید:18::18: میگم این چند روز که من نبودم اتفاقی افتاده تو مملکت؟؟
نه خوب دوست عزیز وقتی سرور داخلی باشه پینگ هم پایین میاد :20:نقل قول:
1 درصد فکن پارس انلاین بهتر شده :31:
محاله:2:
برای من 25% بیشتر از واقعییت کم میکنه دزد.:27: :2:اینم مدرکنقل قول:
کل حجم مصرفی من طی این مدت 1240MB بوده که پارس آنلاین زده 1550MB جمعا"
به عبارتی 310=1240-1550
25%=100×0.25=1240÷310
نقل قول:
قبلا سرور تهران را نمیورد.واسه همین تعجب آور بود.الان متوجه شدم سرور کرج هم هست:20:
اختلاف سرعتو داشته باشید.
یه سوال ...پینگ با سرور های تو ایران باید چند باشه؟!!!!
نقل قول:
دزد انلاین
تعرفه 512
دیگه مطمئن باشید پارس آفلاین این بی شرف دزد،عمدا سرعت نامحدود را روی سرعت کم بسته.وهمه سرعت را به سرویسهای محدود داره میده. تا چند روز پیش سرعت دانم به زور به16 میرسید اما الان بالای 60ه .دوستان حتما شکایت کنید و بگید سرعت سرویسای محدود این شرکت دزد بیشتر از سرویسای ن محدوده.:11:نقل قول:
نقل قول:
یه جوانمرد اینجا پیدا میشه بهم بگه که با skype مشکل داره یا نه؟ من فقط با v . p . n می تونم به skype لاگ این کنم.
شما به کجا شکایت کردی؟ تعرفه ات کدومه؟ من خودم تا حالا 10 بار میخواستم بزنگم شرکت ولی... بیشتر از 10 روز هم از سرویسم گذشته هنوز درگیر هستم... از اول هم معلوم بود سرعت رو دستی محدود کردن ولی خواستن زرنگی کنن تو پنل زدن 512 512 تو مودم زدن 2048 و 512 ولی در عمل 10 کیلوبایت دانلود و 6 7 ک اپلود دارم...نقل قول:
خیلی بی خدا هستن :41:
دوست عزیز واسه ما اهوازیا هنوز سرویسای نامحدود ارائه نشده اما تا بیاد میگیرم. انموقعه که سرعتم کم بود و الانم هست فقط با پشتیبانی تماس میگرفتم و شکایت میکردم .شما باید برید سایت سازمان تنظیم و مقررات اونجا شکیت کنید الان یه فایل واسه دانلود گذاشتم سرعت دانم12 بود .سایت اسپید تست هم نگار سرعتا را اشتباه میزنه:11:و الان یه تست دیگه گرفتم خدا را شکر مثه قبل شد فکر کردم یه اتفاقی افتاده تو پارس آفلاین دزد که سرعتم رفته بالانقل قول:
سرویس:256محدود2گیگ در ماه
سایت سازمان که 10 روز پیش شکایت کردم هنوز "بررسی نشده" هست...نقل قول:
فردا دیگه میزنگم شرکت اگرچه میدونم چه جوابی میخوان بدن از جمله ما که گفتیم دایالاپه و خودت خواستی و بیا محدود ببر و از این جور شر و ور ها
اخه جالب اینجاست بهش میگم تقسیم خلاف قانونه با پررویی میگه نه!! :18::41:
256 20 gig
موندم برم نامحدود بگیرم یا نه.7 روز بیشتر تا پایان این دوره نمونده.
دوستان من به یه چیز عجیب برخورد کردم
اگه ساعت 12:30 تا 1 یه بار دیسکانکت و کانکت کنم سرعتم بعد ساعت 1 میاد رو 15 ولی اگه اصلا دی سی نکنم و یکسره کانکت باشم سرعتم بعد یک طرفای 50-60 میچرخه
چند بارم تست کردم دقیقا اینجوریه
کسی هست که براش اتفاق افتاده باشه؟
بله من این طوری هستم.نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان skype خراب شده.الان من چه غلطی بکنم ؟؟
خیلی واجبه . . . . . . . .
ای مردشور این . . . . . . . . . . . رو ببرن.
خراب که....نقل قول:
با از اونا پی ان برو:دی
من دهنم صاف شد یه تماس گرفتم
دوستان ببخشید یه سوال داشتم:
اگه ترافیک اضافه بخریم باید تو همون مدت دوره مصرفش کنیم یا منتقل میشه به دوره ی بعد؟ منظورم فقط و فقط ترافیکه اضافه هستا.
چون من یه ایده ای دارم. میگم اگه منتقل میشه به دوره ی بعد میشه یه سرویس با محدودیت 2 گیگ گرفت ، بعد 100 گیگ ترافیک اضافه بگیریم که در میاد 50 هزار تومن ( برای 100 گیگ اضافه هر گیگ 2 تومن حساب میشه )
حالا با این 100 گیگ میشه حداقل 4-5ماه با سرعت خوب اینترنت داشت.
الان من نامحدود 256 گرفتم سرعت دانلودم همش رو 6-7 هست.
خوب مشکل اینجاست از اونا پی ان ندارم.دو روزه خواهرمو ندیدم دارم دق میکنم.نقل قول:
oovoo چی ؟؟
اونو هم بستن ؟؟
منتقل میشه به ماههای بعد!نقل قول:
ولی 100 گیگ میشه 200 هزار تومن،نه 50 هزار تومن!
به نظر من که 200 هزار تومن نمیارزه:31:
درسته ببخشید اشتباه لپی بود. :دینقل قول:
نامحدود شما هم مثل من محدود شده وگرنه هیچ وقت سقف سرعت 6 و 7 و... نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کردی پینگت کمه حال میکنی؟
برای داخلی باید کمتر از اینها باشه
هروقت 1 رقمی شد خوشحال باش
اگه باز چنین مایه هایی بود یه چیز :
من الان فقط شبها استفاده میکتنمنقل قول:
ببینم چجوری میخواد دزدی کنه :31:
اصولا باید زیر 10 باشهنقل قول:
ولی حالا کمی بالاتر هم بد نیست
هر چقدر بد باشه باید زیر 50 باشه
حالا شما که نزدیک تهران هستین بالای 70 هست یعنی افتضاح
برای من هم از تبریز 90 هست
اسکایپ معمولا با ایران مشکل دارهنقل قول:
وی پی ان بخر حل میشه مشکلت
oovoo مشکلی ندارهنقل قول:
نقل قول:
من دقیقا 1 هفتست که نه گوگل نه یاهو و نه هیچ سرچ انجین دیگه ای برام لود نمیشه ، درحالی که با بقیه سایتها مشکلی ندارم ،
:41:
دوستان یه خبر خوش دارم براتون :31:
دیگه می تونم بگم که می تونید با خیال راحت دانلود شبانه تون رو به جای 12:32 از 12:17 آغاز کنید :27: من امشب دانلود نداشتم و برای بار دوم با وب گردی معمولی امتحان کردم ( که اگه کم کرد ضایع نشم ) ولی کم نکرد :27: به هر حال 15 دقیقه هم 15 دقیقه هست میشه چند مگابایت دانلود کرد غنیمته :31::31: فکر کنم از بعد 12 کم نکنه حالا فردا از بعد 12 امتحان می کنم :27:
اینم عکس :31:
چرا اینقدر دزدن اینها.
آخه تابلو تر از این دیگه نمیشه.
قشنگ مشخصه سرعت نامحدودها رو کم کردن.
بهشون که میگی میگن ما که گفتیم نامحدود نگیری.
خدا ازتون نگذره بی شرف های دزد.
آخه سرعت دانلود 256 باید 6 کیلوبایت باشه؟؟؟
برای من تا 12:50 کم میکنه ازم :2:نقل قول:
چه قدر سرعت vpn ها رو کم کردن بی پدرا! (حتی sstp)
دوستان اگه کسی راه حلی برای عبور از شیلتر میدونه که سریع باشه ممنون میشم پیغام خصوصی کنه!
یعنی مثلاً از 12:45 وصل شی تا بعد از 1:00 هم وصل باشی باز کم می کنه ؟ :13:نقل قول:
حریف می طلبیم :31:
3.2 كيلوبايت هم بشه ، حق اعتراض نداري ! :41:نقل قول:
کد:http://shomalgharb.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7&LayoutID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805
بالاخره پارس آنلاین منطقه ما هم اومد ! :18:
چند تا سوال داشتم :
1- توی سرویس های محدود فرقی بین 256 .و 512 و 1 مگ هست؟ یا همه رو روی یک سرعت میسندن ؟
2- بهترین سرویس تا 30 تومن در ماه چی هست که بشه حجم بیشتری در روز دانلود کرد ؟
3- سرعت شبانه با روز فرق داره یا نه ؟ شبانه چه ساعتی هست ؟
ممنون:40:
والا محدودهای 128 و 256 که مفت نمی ارزندنقل قول:
فعلا بچه ها گله دارند ازش
بقیه را کسی نگرفته فعلا (ار بچه های اینجا)
سرعت هم روزها همیشه بالای 100 هست
شبها سرعت افت میکنه هیچ پینگ افتضاح میشه
براي اشتراک يک به ده حداکثر ظريفيت هم مشخص کردن مثلا با سرعت ۶k ميتونين ۱۶ گيگ در ماه دان داشته باشين اونوقت بايد يه سره کامپيوتر برامون بناله .
نوشته براي محدود بايد قيمت بيارن ما تاييد کنيم . سر کارمون گزاشتن.اين isp بزرگ صاحبانشون کله گنده ان ، کسي براي کاربر دل نميسوزونه.
(افق 1404 نزديکه اميدوار باشين با اين سرعت اينتر نت به کره و ژاپن مالزي و غيره برسيم)
Sent from my MB860 using Tapatalk
سرویس های نامحدود 256 و 512 پارس چطورن سرعت دانلودشون چقدره من الان 128 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلودم بین 17 تا 20 به نظرتون عوضش کنم 512 پارس بگیرم؟؟؟؟
Pol 512 :
نسبت به سرور تهران تست گرفتم ، پینگ رو حال کنید :2:
:31:
من قبلا 1 مگ محدود داشتم ولی چون دیگه از دانلود کردن خسته شدم :31: سرویس 256 گرفتم که چنگی به دل نزد ، روزا سرعتش خوب بود ولی شبا افتضاح :2: رفتم دوباره به 512 ارتقا دادم ، میتونم بگم روزا همون سرعت 1 مگ یعنی 250 کیلوبایت برثانیه رو داره اکثرا و شبها هم تقریبا همون سرعت 1 مگ یعتی 120 اینا ، ولی به این نتیجه رسیدم که تا الان بیخود پول اضافی به 1 مگ میدادم . 512 همون سرعت 1 مگ رو داره تقریبا .نقل قول:
پیشنهادم اینه شما هم 512 بگیر . در پست بالا یه تستی هم زدم میتونی ببینی سرعتشو .:10:
برای سوال 2 اگه مشکل پول نداری تا 30 تومن همون 1 مگ رو بگیر ، گفتم فرق نداره ولی نه دیگه تا اون حد :31:
برای سوال 3 : بلــــــــــــــه سرعت 100 درصد فرق داره ولی همون 1 مگ و 512 باز خوب هستند برای دانلود ولی باز میگم مشکل پول نداشته باشی 1 مگ و حتی 2 مگ اگه دادن بگیر . ساعت دانلود شبانه هم از 1 تا 6 بامداد هست ولی اگه تو همین تاپیک سرچ بزنی یا فک کنم تو صفحه اول تاپیک باشه ، با ترفندی میتونی از 12:30 تا 7 صبح رایگان دانلود کنی . من تا الان از ترفند استفاده کردم و تقریبا 700 مگ اضافه دانلود کردم بصورت رایگان
پارس آفلاین؟:دی
بت چی بگم آخه ؟:(
نقل قول:
به نظر من که همین سرویست خوبه :5: