آره برو تو تنظیمات 192.168.1.1 و سعی کن ciner رو پایین بیاری و rssi بالا بره . رمز ورود به صفحه هم admin و پسوردadminنقل قول:
Printable View
آره برو تو تنظیمات 192.168.1.1 و سعی کن ciner رو پایین بیاری و rssi بالا بره . رمز ورود به صفحه هم admin و پسوردadminنقل قول:
روی کامپیوتر مشکل ندارم رو موبایل بعضی اوقات مشکل دارمنقل قول:
اگه RSSI روی 75 باشه باز هم 4 چراغ روشن میشه ، اون چراغ ها اهمیتی نداره ، همونطور که دوستمون توضیح دادن عمل کنید .نقل قول:
دیشب نت خودمو تست زدم دقیقا مثل شب اول بود ، تا ساعت 2:30 سرعت بین 70 تا 120 در نوسان و بعد از ساعت 2:30 سرعت بین 230 تا 250 بود.
باشه انجام میدم. ولی سرعت دانلود من صبح ها بین شصت تا هفتاده برای ۵۱۲ از ظهر تا عصر میاد پایین. دوباره شب همون میشه. یعنی امکان داره از این بیشتر بشه؟
دوستان چون من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید. آیا برای این تنظیمات که گفتید باید مودم به کامپیوتر وصل بشه؟ من الان با وای فای با تبلت رفتم تو این سایت و نوشته
Rssi -60
و
Cinr -30
نه ربطی نداره خیلی خوبه . با گوشی و تبلت هرچی مبخوای برو . الان واسه تو خوبهنقل قول:
نت امشب از ساعت 12 داغون شد .سرعت 9 کیلو بایت
واسه من همیشه از ساعت دوازده شب تا سه صبح اینجوریه. از سه به بعد دوباره دانلود میره بین چهل تا پنجاه. صبح هم که میشه شصت تا هفتاد.
من دیگه حالتش دستم اومده ، برای من از 1 تا 2:30 بیشتر 120 نمیشه ، بعد اون تا 7 سرعت بین 230 تا 250 هست .
سلام
دوستان اصفهانی شما مشکل کند باز شدن صفحات ندارید؟
من هر جای شهر تست کردم سایت ها 6-7 ثانیه طول میکشه تا توسط مرورگر شناخته بشه بعد لود میشه.
من مودم رو در حالت خوابیده گذاشتم rssiشد -۵۵ و وقتی بردمش تو حیاط شد -۴۸ ولی در عمل سرعت دانلودم هیچ تفاوتی با -۶۰ نداشت
من که خوزستانم این مشکلو دارم . داغون شده وایمکسنقل قول:
سلام ، من اصفهانم ، این مشکل رو ندارم ، همش به پینگ مربوط میشه ، من مودم رو بستم به میله ی آنتن پشت بوم !نقل قول:
بزارید یک مثال بزنم ، برای من دو دکل از همه قوی تر هستند :نقل قول:
اولی RSSI روی عدد -53 هست و CINR بین 23 و 25 هست .
دومی RSSI روی -62 هست و CINR بین 27 و 29 هست .
اما دکل دومی برای من بهتر جواب میده و سرعت بهتری میگیرم .
شما باید دکل های مختلف رو تست کنید بعد به نتیجه برسید ، ممکنه بهتر بشه و ممکنه بدتر بشه و یا فرقی نکنه .
شما وقتی مودم رو میزنی به برق اتوماتیک وصل میشه به دکلی که CINR قویتری داشته باشه ، حالا شما میتونید اون فرکانس رو یادداشت کنید و از تنظیمات مودم و قسمت : wimax و سپس Edit اون فرکانس رو بگذارید روی 10MHZ که دیگه مودم بهش وصل نشه ، بعد ریبوت کنید تا وصل بشه به دومین دکل قوی منطقه شما ، و به همین صورت ... تا دکل هارو ارزیابی کنید .
من فکر کنم. آبادان یک دکل بیشتر نباشه و یکی توی خرمشهر. اما میشه بیشتر توضیح بدید چطور فرکانس ادیت کنم؟ متوجه نشدم
اون فرکانسی که بهش وصلم الان خودش روی ده مگا هرتز بود
به دو عکس زیر نگاه کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمام دکل هارو ( غیر از 3 تایی که قوی تر هستند ) گذاشتم روی 10MHZ که دیگه وصل نمیشن ، به عکس اول دقت کنید فرکانسی که الان وصل هستم فرکانس نهم از لیست هست ، حالا میتونم این رو بزارم روی 10MHZ که دیگه وصل نشه به این دکل ، بعد ریبوت که بزنم وصل میشه به فرکانس چهارم از لیستم که دومین دکل قوی منطقه ما میشه .
حالا میتونید اون دکلی که اتوماتیک بهش وصل میشید رو بزارید روی 10 یا کلا حذفش کنید ( قبلش یادداشت کنید ) و بعد ریبوت بزنید تا وصل بشه به دکل دیگه ای و به همین ترتیب سه چهار دکل قویتر رو با هم مقایسه کنید .
خیلی ممنون از راهنماییتون. الان انجام دادم. مال من بر عکس بود. الان که فعالن روی ده هستن. وقتی بذارمشون روی پنج غیر فعال میشن. فقط به یه دکل وصل شد که -۸۰ بود و خیلی ضعیف بود. تنها دکل خوب همینی بود که بهش وصل بودم. البته ی لیست دو سه تا فرکانس دیگه بود که - ۹۰ بودن ولی اصلا بهشون وصل نشد.
دوستان وایمکس نامحدود ایرانسل سرعت واقعی ارائه میده یا بعداز یک ترافیک مشخص محدود میشه؟
میخوام نامحدود بگیرم کابلی 200-400تومن میدن بی شرفا.
لطفا یک نفر کمک کنه :)
اگه تا ۵۱۲ بگیری نه. سرعت تغییری نمیکنه. ولی یک مگ بعد از چهل گیگ و دو مگ بعد از هشتاد گیگی برات اس ام اس میاد که مصرتو باید بیاری پایین. هر چند بعضی ها با یه سری ترفندها این هم دور زدن.
نقل قول:نقل قول:
مشکل از پینگ نیست الان پینگ سرویس من با اروپا همیشه زیر 200 هست و با ایران زیر 80.
جالبه وقتی وی پی ان یا ...شکن کانکت باشه مشکل حل میشه سایت ها همه سریع شناخته میشن.
این قضیه مودم با ماشین فرسوده جریانش چیه؟
دو سه روزه شبا ساعت 10-11 که میشه تو واتس اپ پیامها دیر میره رو ساعت میمونه و بعد چند ثانیه میره . واسه شما اینجور نشده با وایمکس؟؟
سلام
1-ساعت رایگان دانلود شبانه وایمکس ایرانسل از چند هست؟محدودیت حجم هم داره یا نه؟
2-من مودم جیبی ایرانسل دارم.2 3 سال پیش خریدم.حالا سوالم اینه میتونم باطری اشو درآرم و مستقیم بزنم به برق؟؟چون تو کاتالوکش زده آسیب میبینه؟؟درسته
چون من هدفم اینه دستگاه 24 ساعته روشن باشه و وصل به برق.حالا اگر با باطری بزنم باطری خراب نمیشه؟؟
راهش چیه
ممنونم
من هم دو سال و نیمه که مودم جیی ایرانسل دارم و تا اواخر پارسال حدود بیست ساعت در روز روشن بود و البته اغلب هم با شارژر تا اینکه زمستان پارسال یه بار که مودم از دستم افتاد و دل و روده اون بیرون ریخت متوجه باد کردن باتری شدم و یه باتری نو خریدم واسش. به نظرم باتری اون با توجه به استفاده پیوسته من از اینترنت و اتصال تقریبا 24 ساعته به برق خوب دوام آورد اما هیچوقت با توجه به هشدار موجود در دفترچه که شما هم اشاره کردین، ریسک نکردم و بدون باتری از اون با شارژر استفاده نکردم. همیشه هم این پرسش برام مطرح بود که مثل لپ تاپ میشه باتری رو کنار گذاشت و با شارژر به تنهایی استفاده کرد اما به نتیجه ای نرسیدم.نقل قول:
سلام دوستانم
ازتون یه راهنمایی میخوام
وایمکس ایرانسل دارم که مودمم وای فای هست
یه مودم وای فای از کسی گرفتم که بزارم خونه باشه و وقتی خونه هستم از اون استفاده کنم و مجبور نباشم مودم مغازه رو با خودم ببرم بیارم
حالا اون مودم رو هر کاری میکنم نمیتونم برم داخل تنظیماتش که مشخصات خودم رو بهش تعریف کنم
192.168.1.1 میزنم و یوزر پسورد میخواد . admin میزنم نمیره داخل
این ادمین رو برای ورود به تنظیمات مودم میشه عوض کرد؟در این صورت اگر عوض شده باشه باید چکار کنم؟چون اون بنده خدایی که مودم رو ازش گرفتم در دسترس نیست رفته خدمت سربازی
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم
مدل مودم BM632w) Wi-Fi)
سلام ، من این مدل مودم رو داشتم با اینترنت مبین نتنقل قول:
یوزر و پسورد هر دو user بودند ، با یه چیز دیگه هم وارد میشد که یادم نیست ، یعنی دو تا رمز ورود داشت .
شما با عبارت user تست کنید .
پشت مودم کلید factory reset نداره ؟ معمولا یهکلید خلی کوچیکه توی یه سوراخ کوچیکیه که باید با یه مداد یا خودکار یا میخ یا سوزن فشار دبی و 12-20 ثانیه نگه داری تا مودم reset بشه. بعد میتونی با admin/admin وارد بشینقل قول:
اگه اون کلید نیود این لینک ها رو بررسی کن:
مژده مژده ....
خط ADSL من وصل شد :n20::n10: خداحافظ wimax :n25::n07: خط 8M چه حالی بکنیم ما :n09:
نقل قول:
- تغییرات مربوط به رمزعبور صفحه ورودی مودم :
در داخل صفحه مودم شما، به صورت پیش فرض یک نوع شناسه کاربری (admin) برای وارد شدن به صفحه تنظیمات مودم تعریف شده است که می توانید تغییراتی را درآنها به صورت زیر انجام دهید :
در صفحه زیر، admin به عنوان User nameبه صورت پیش فرض انتخاب شده است، فقط می توانید رمز صفحه عبور خود را تغییر دهید.
یوزر پسورد رو ادمین زدم باز هم نرفت داخل
تبریک بابت ای دی اس النقل قول:
اگر فیبر نوری نبودم من هم مجبور به وایمکس نمیشدم
برم راهی رو که گفتی تست کنم
دکل منطقه ما الان دو روز قطع شده. اصلا سابقه نداشته توی این چند ماه که وایمکس دارم بیشتر از سه چهار ساعت قطع بشه. نمیدونم علتش اینه که این چند روز با نحوه تنظیمات فرکانسهاآشنا شدم یا نه. باید مودمو بذارم تو ارتفاع تا به یه دکل دورتر وصل بشه که قدرت چندانی هم نداره. به ایرانسل هم که زنگ زدم میگه تنظیمات مودم مشکلی نداره و گزارشی از خرابی در خوزستان دریافت نکردیم.و کاری نمیتونیم بکنیم. تعجبم از اینه که با اینکه فرکانسش قطعه ولی وقتی مودمو جابه جا میکنم rssiهم عوض میشه. در صورتی که نمیتونه بهش وص بشه
درسته ، این مدل همینطوری ریست میشه ، این ریست برای وقتی هست که دیگه هیچ راهی جواب ندهنقل قول:
من این مدل رو داشتم با عبارت user وارد میشد ، یکبار که با این عبارت وارد بشید مرتبه دوم با admin هم وارد میشه .
مودم به اینکه چند تا سیستم وارد تنظیماتش بشن حساس هست ، به طور مثال اگر دو تا سیستم داخل منزل داشته باشید و با اولی و با رمز admin وارد بشید با سیستم دوم وارد نمیشه مگر اینه user بزنید ، بعد از یکبار وارد شدن با عبارت user مرتبه بعد با admin هم وارد میشه .
ریست داره ولی کار نکردنقل قول:
هنوزم وقتی 192.168.1.1 میزنم با یوزر پسورد ادمین نمیره داخل:n03:
.........
اون ای پی دستی رو هم دادم و بلدم چون وای فای دارم
ممنونم از توجهتون به این موضوعنقل قول:
متاسفانه نه با user میره داخل و نه با admin
مودم خودمو وقتی اشتباه میزنم ارورر میده ولی این مودم وقتی با یوزر یا ادمین داخل نمیره هیچ ارورری نمیده نمیدونم چرا
با چه بروازری دارید چک می کنید؟ با هر سه براوزر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و کروم تست کنید
نقل قول:
سلام
دوستان ساعت دانلود مجانی شبانه از کی تا کی هست؟
محدودیت حجمی داره یا نه؟
یک شب تا هفت صبح. نه محدودیت حجمی نداره.
سرعت 4 کیلو بایت . با تپاتالک بزور اومدم ! خوزستان!!
سلام
این تعرفه چطوره
128 - 5 گیگ ویژه ضریب اشتراک یک به یک - 22 ت.
کسی ازش داره الان، سرعت دانلودش میانگین رو چنده.
الان 128 پایه دارم بیست روزه ترافیکم ته کشید البته از وجود دانلود رایگان شبانه هم بی خبر بودم فک کردم فقط ماله تابستون بوده.