من هرچی یوزر و پسورد رو admin میزنم نمیاد چکار کنم ؟نقل قول:
Printable View
من هرچی یوزر و پسورد رو admin میزنم نمیاد چکار کنم ؟نقل قول:
1-روی جعبه مودمت رو نگاه ببین شاید یوزرنیم و پسورد رو روی جعبه نوشته باشه و admin نباشه.نقل قول:
2-خوب فکر کن ببین یوزرنیم یا پسورد یا هردوتا شو عوض کردی یا نه؟ شاید یه کس دیگه ای که استفاده میکنه از کامپیوترت عوض کرده باشه.
3-اما اگه مطمئنی که یوزر و پسورد عوض نشدن یه بار مودمت رو از پشت بصورت دستی رست کن. اونوقت درست میشه. کنار دکمه پاور یه سوراخه که اگه سر یه خودکار رو فرو کنی داخلش و 10ثانیه نگه داری و بعد مودم رو روشن کنی رست میشه.
با سلام.
دوستان عزیز این مودم ها که چهار پورت لن دارد باعث کاهش سرعت هم می شود؟!
من خدمت دوستان عرض کنم کسانی که با یوزر و پسورد Admin مشکل دارن یک نکته هست که برای من صادق بود مودمم وایرلس هست و گفتن یوزر admin وپسورد رو باید پسورد وایرلس که دادید به شرکت 5 رقمی باید اون رو وارد کنید.نقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم. اگه منظورتون نسبت به وایرلس هستش ، نه فرقی نداره.
ولی اگه منظورتون تقسیم شدن اینترنت بین کاربرهای متصل به پورت هاست ، بله ، با وصل شدن هر کاربر ؛ بسته به استفاده اون از اینترنت ، سرعت بقیه کم میشه.
سلام
کدوم مدل مودم وایرلس دار دی اس ال میشه تنظیمات چیز پی ان رو داد تا خوده مودم همیشه وصل باشه نه اینکه یا پی سی وصل شد
مرسی
تا جایی که من میدونم ، فعلا هیچ کدوم.نقل قول:
سلام ، آقا چطور میشه چیز پی ان رو در مودم w8960n کانفیگ کرد ؟
ممنون میشم اگه راهش رو بهم بگید
اگه منظورتون اینه که تنظیماتش رو به مودم بدی تا موقع وصل شدن ،خودش اون رو هم فعال کنه ، همونطور که تو پست بالایی گفنم ، فعلا ممکن نیست.نقل قول:
تنها را اینه که با کانکشن مربوط به خودش بصورت دستی به سرور اون وصل شی.
سلام
من موقعی که تو ویندوز سونم و مودم ADSL رو روشن میکنم با وجودی که اینترنت کانکت میشه و اکتیوم میشه اما یه مثلث زرد رنگ روی نشانگر کانکشن در قسمت پایین سمت راست دسکتاب کامپیوتر میاد و صفحه اینترنت اکسپلورر رو که باز میکنم به هیچ سایتی وصل نمیشه. بعضی اوقات با مودم روشن اگه ریستارت کنم مشکل حل میشه ، اگه ممکنه کمکم کنید تا مشکلمو حل کنم
مودم :TP-LINK
ISP : Parsonline
با سلامنقل قول:
روي همون مثلث كليك راست كنيد و گزينه ي repair رو بزنيد
موفق باشيد.
تو page 1188 کسی نمی خواد سوال مارو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
هیچ غیر ممکنی وجود ندارد :46: مودم های DrayTek این قابلیت و امکانات بسیاری رو دارند که متاسفانه به دلیل قیمت بالا وارد بازار ایران نمی شوند:نقل قول:
همچنین یکی از مدل های Dlink که دقیق یادم نیست کدومه از pptp پشتیبانی میکنه.کد:http://www.draytek.co.uk/products/vigor2820.html
سلامنقل قول:
ممنمون از توجهتون:10:
ولی این کارم انجام میدم اما ای دل غافل که نمیشه:19:
دوستان من adsl 256 دارم از مخابرات ولی سرعت دانلود بیشتر از 30kbنمیشه ودوستم هم مثل من 256 داره ولی ما همزمان یه فایل از یه سایت دانلود میکنیم از اون 70 تا 120kb دانلود میزنه.علتش چی میتونه باشه.مودم من tp_link w8101g , و دوستم tp_link 8811؟؟؟؟؟؟
dیکی از علت ها میتونه مودم باشه چون مدل دوستت بالا تره
یک علت دیگه هم داره که واسه دوست من همین اتفاق پیش اومده بود یعنی سرعت دانلودش پائین بود و مشکل از مخابراته بعضی وقت ها بد کانفیگ میشه یا پورتت مشکل دار میشه ، باید تماس بگیری با پشتیبانی و بگی سرعت دانلودت مزخرفه و راحت نمیشه دانلود کنی........ مطمئنا کارت راه میافته دوست عزیز
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم استاندارد سرعت دانلود مخابرات همین هست
شاید دوستتون از شرکت اینترنت میگیره یا اینکه سرعتش بالاتر هست
وگرنه سرعت شما استاندارد مخابرات هست
موفق باشید.
سلام لطفا کسی از دوستان که اطلاع کاملی از کنسول مودم های وایمکس داره به سوالات من جواب بده
این قسمت لن مودم من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه لطفا دقیقا اون قسمت که نوع اینکریپت رو انتخاب باید کرد گزینه هاش رو دقیق توضیح بدید که چه نوع سطح امنیتی هست و چه دستگاه هایی اون رو ساپورت میکنه؟
وایرلس لبتاپ من سری g هست اما وقتی گزینه دوم یا سوم یا چهارم نوع امنیت رو انتخاب میکنم اون رو ساپورت نمیکنه و گزینه کانکت رو دیگه ندارم و فقط گزینه اول برام قابل استفاده هست، دلیلش چیه؟
بعد در مورد تنظیمات دیگه اگر امکانش هست در مورد هر کدوم از فیلد ها یه توضیح مختصر بدید و بهترین حالتش رو هم بگید
ممنون از اینکه کامل توضیح میدید
سلام
من دیروز مودم linksys 320n رو به قیمت 170 تومن خریدم الان که باهاش دارم کارم میکنم احساس میکنم صفحات خیلی دیر باز میشن. مودم قبلی wl604G بود که من اصلا مشکلی از این بابت نداشتم . میخواستم بپرسم مشکل از مودم هست یا اینکه چون من از آسیاتک استفاده میکنم با هم هماهنگ نیستند ؟!
در ضمن میشه از پورت USB زمانیکه هارد رو بهش وصل میکنم در حالتیکه سیستم خاموش هست دانلود انجام بدم ؟ باید برنامه خاصی رو داشته باشم ؟ توی CD خود مودم فقط Cisco Network magic هست ولی من چیزی در این مورد توش ندیدم. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن
مودمی یا اکسس پوینتی هست که بدونه پی سی لینک رو بدی دانلود کنه و به فلش یا هارد اکسترنال بزنه
با سلام
یه مشکل
مگه وقتی مودم رو بصورت pppoe تنظیم می کنی نباید بدون کانکشن وصل بشه
ولی من یه کانکشن pppoe باید درست کنم و با اون به وب وصل بشم
مودمم asus602 بود فکر کردم مشکل از مودم هست یه tplink td8811 گرفتم بازم این مشکل رو دارم
به نیونت هم که زنگ می زنم میگه باید کارشناس بیاد که اونم کلی طول میکشه
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
یا علـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــی :31:
---------------------------------------------------------------
سلام
دوستان من تازه ADSL گرفتم. مودمم Linksys WAG120N هست. مودمو طبق سی دی خودش نصب کردم. کانکشن PPPoE هم ساختم اما به اینترنت وصل نمی شه و error 815 می ده.آیا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
در ضمن موقع نصب مودم تنظیمات به این صورت بود : VPI=0 ,VCI=38, Multiplexing=VC و من ok زدم. آیا مشکل از این مقادیره؟ اگه مشکل از ایناست چطوری می تونم عوضش کنم؟
ممنون می شم راهنماییم کنین.
VPI=0 ,VCI=38 این دوتارو باید از شرکتی که سرویس میگیری بپرسی چنده مقادیرش.واسه همه یکی نیستنقل قول:
اون vc هم فکر کنم همینطوری باشه
با سلامنقل قول:
بله درسته
اما شما باید این اکانت pppoe رو توی دستگاهتون بسازید
توی کنسول مودم برید و بسازید
اما اگه از توی ویندوز بسازید pppoe ویندوز bridge مودم هست یه جورایی
حتما باید داخل دستگاه بسازید و ذخیره کنید
و هر اکانت bridge و ... که هر جا هست رو پاک کنید
موفق باشید.
تمام اینایی که گفتی انجام دادم یه تنظیم pppoe روی مودم انجام دادم ولی وصل نمیشهنقل قول:
باید یه کانکشن pppoe در ویندوز درست کنم تا وصل بشه
با توجه به مواردي كه بيان كرديد بله شما موقعاي كه كانكشن رو درون مودم قرار ميدهيد بايستي به صورت اتوماتيك به اينترنت وصل شويد.نقل قول:
با تعويض مودم هم به نتيجه نرسيديد پس به احتمال زياد مشكل از ويندوزتون هست.
شما يه نگاهي بندازيد آيا به صورت اتوماتيك به سرور سرويس دهنده وصل ميشويد يا نه.
براي اين مورد وارد تنظيمات مودم شده و نگاه كنيد كه Gateway گرفتهايد يا خير.
اگه Gateway گرفته باشيد پس نبايستي مشكلي وجود داشته باشه در غير اين صورت تنظيمات به درستي صورت نگرفته.
شاد باشيد :40:
براي اين مورد وارد تنظيمات مودم شده و نگاه كنيد كه Gateway گرفتهايد يا خير.
اگه Gateway گرفته باشيد پس نبايستي مشكلي وجود داشته باشه در غير اين صورت تنظيمات به درستي صورت نگرفته.
شاد باشيد :40: [/QUOTE]
اینو یه توضیحی بده چطوری gateway بگیرم
درضمن عکس تنظیمات مودم را پست قبلی گذاشتم
نقل قول:
سلام
تست کردین دانلود فایل زمانی که سیستم خاموش هست مودم خودش دانلود کنه و بزن تو فلش؟؟؟
منظور از گرفتن Gateway اينه كه شما به سرور سرويس دهنده وصل شويد.نقل قول:
اگه شما با كانكشن درون ويندوز كانكت شويد يه نگاهي به وضعيت اتصالتون بندازيد.
در قسمت Details ميبينيد كه به شما يه IP اختصاص داده شده و يه IP هم مربوط به سرور ميشه.
همون IP سرور Gateway شما نيز هست. يعني شما از طريق اين شاهراه به اينترنت متصل ميشويد.
در درون تنظيمات مودم نگاهي بندازيد كه آيا اتصال برقرار شده است يا نه. يعني شما IP گرفتهايد يا نه.
اگه ميتونيد مدل و نوع مودمتون رو بيان كنيد.
آيا اتصال برقرار شده است يا نه. يعني شما IP گرفتهايد يا نه.
اگه ميتونيد مدل و نوع مودمتون رو بيان كنيد.
شاد باشيد :40:[/QUOTE]
مودم TP-Link TD8811
اینم عکس کانکشن ویندوزم Details
این details شبکه
اینم تنظیمات مودم
:20: :41: :31: :46: :27: :21:
از كدوم شركت اينترنت ميگيريد؟
در صفحه اول تنظيمات مودم تمامي مموارد از قبيل Downstream و SNR و ... نوشته ميشه. از اين صفحه تصويري قرار بديد.
سلام
دو روزه مودمم ارور 905 میده
ده روزه سرویسو گرفتم از مخابرات
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
چندروزی بود اینترنتم همش قطع میشد
چراغ adsl هم خاموش میشد , از 1 دقیقه تا 10 دقیقه هم طول میکشید تا روشن بشه تا دوباره وصل بشم
بعد که مودم رو عوض کردم ببینم مشکل از کجاست فهمیدم به خاطره مودم بود !
حالا میخوام ببینم باید چیکار کنم ؟ چرا اینطوری شده ؟
مودم هم Tp link w8101g هست !
ممنون میشم راهنمایی کنین
( چه قدر سره این قضیه تلیدم مخابرات فحش دادم آخر هم فهمیدم مشکل از مودمم بوده :دی )
خودتون داريد ميگيد كه مشكل از مودم بوده. اين ديگه سوال كردن نداره مودمتون رو عوض كنيد:27::31:نقل قول:
سلام
من هیچ تجربه ای از ADSL ندارم , یک سوال آماتوری دارم که ممنون می شوم پاسخ دهید,
من کلا فقط یک لپ تاپ دارم , آیا مودمی وجود دارد که بدون پی سی ( و هیچ سیم یا کابلی)
اینترنت adsl را به صورت وایرلس به لپ تاپ بفرستد !
ممنون
اخه 1 ماه هم نیست خریدمنقل قول:
خودتون داريد ميگيد كه مشكل از مودم بوده. اين ديگه سوال كردن نداره مودمتون رو عوض كنيد
یهو اینطوری شد ! گفتم شاید از تنظیمات باشه ؟!
یادم میاد چن وقت پیش مثل شما از این سوالا میپرسیدم از بچه هانقل قول:
اگه لب تاب شما وایرلس داره کافیه یه مودم وایرلس بگیرید قیمتش حداقل 40000 تومن هستش.
مودم یه سیم داره به برق وصل میشه
یه سیم داره به پریز تلفن وصل میشه
تموم
دیگه هیچ سیمی بین لب تاب و مودم ردوبدل نمیشه
با لب تابتون میتونید تا یه فاصله مشخصی از مودم بسته به قدرت مودمتون از اینترنت پرسرعت لذت ببرید.
حالا اگه میخواین همیشه از وایرلس استفاده کنید میتونید یه مودم پرقدرت (و البته گرون) بگیرید تا بتونید تو فاصله بیشتری ازش استفاده کنید
ممنون از پاسخ سریعتان , یک سوال آماتوری دیگر هم بپرسم ، فرق روتر و مودم چیست ؟نقل قول:
براي مطمئن شدن از اين موضوع كافيه شما تمامي تنظيمات رو به صورت پيش فرض در بياوريد.نقل قول:
براي اين عمل هم وارد تنظيمات مودم شده و Restore Factory رو انجام بدهيد.
يا اينكه از طريق دكمه Reset پشت دستگاه هم ميتونيد اين عمل رو انجام بديد.
تا اونجایی که من میدونم هیچ فرقی ندارندنقل قول:
البته شاید فرقی داشته باشند ولی واسه استفاده های ما و راه افتادن کارمون:31: فرض بگیر یکی هستند
اینکه اینا یکی هستند رو یکی از بچه های همینجا بهم گفتند اون اوایل که میخواستم مودم بخرم(اوایل همین 1 ماه پیشو میگم:46:)