نمیدونم امشب چرا به مشکل بر میخورم تا پست میدوم چند دیقیه بعدش درست میشه:n02:نقل قول:
تا 1ساعت پیش قطع بود.
Printable View
نمیدونم امشب چرا به مشکل بر میخورم تا پست میدوم چند دیقیه بعدش درست میشه:n02:نقل قول:
تا 1ساعت پیش قطع بود.
واسه شمام سرعت خوبه ؟ بری من امشب سرعت حدود 220 kb/s ست ! گویا اینترنت شبانۀ 2مگها درست شده
ویرایش: همهش واسه 15 دقیقه :|
مال من 10 دقیقه اینطور بود...به محض اینکه Service group changed by TimeTable into 2019 فعال شد سرعتم 1مگ شد:n02:نقل قول:
2 مگ محدود من 4 روز دیگه تموم میشه . به نظرت به امید درست شدن سرعت شب دوباره همینو تمدید کنم یا برم 1 مگ نامحدود؟؟:n03:نقل قول:
صبر کن خرداد تموم بشه بعد نتیجه بگیر چکار کنی.نقل قول:
دیشب پشتیبانی(تهران) گفت ماه بعد قراره سرعتا با افزایش پهنای باند در روز و شب به حالت عادیش برگزده.... در ضمن گفت خیالم راحت باشه درست میشه:n09:
پینگ هم گفت میاد پایین...
در ادامه گفت انتظار نداشته باش تا هفته بعد درست بشه ولی ماه بعد حله... ما قبل از عید پهنای باند خریدیم ولی هنوز بهمون تحویل ندادن به محض اینکه اضافه بشه مشکلات حل میشه!
سلامنقل قول:
یکی از دوستانم 1 مگ با حجم 2 گیگ داره، 1 تا 8 نیم بها
همین دیشب تست کردم، بین 400 تا 450 سرعتش بود.
پهنای باند فقط واسه 2 مگ کم اومده ؟!
لطفا بهشون بگید خودتونیــــد ...
من همچنان باور دارم که خدایی هم هست...
1مگ هم سرعتش پایینه.شبانش 400 بود؟:n04:
یعنی نیم بها سرعتش بیشتره؟(هرشب سرعتش بالاست؟)نقل قول:
پس معلوم میشه سرویس های شبانه رایگان 1مگ و 2مگ رو کم کردند...
تا چند روز دیگه بهشون وقت میدم درست کنن و گرنه...:n24:
نقل قول:نقل قول:
راستش وقتی 2تا فایل همزمان دانلود کنید تا 550 هم میرسه
بله، هر شب
اما وقتی فقط 2 گیگ در ماه داری و شبانه هم نیم بهاست مگه میشه جیزی دانلود کرد؟
چقدر سرعت پایین بود دیشب
دو مگ دارم کلا 1500 مگ دانلود شد کلی فایل گذاشته بودم واسه دانلود گرفتم خوابیدم صبح دیدم نصفشم دانلود نشده
تا یه ماه پیش یه مگ هم داشتم حداقل شبی 3 گیگ دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان چقدر بلند پروازی(مگه خبر نداری اسیاتک محدود کرده؟):n02:نقل قول:
یه ماه پیش رو با الان مقایسه نکن!شبی بین 8 تا 12 گیگ میگرفتم.(البته برای 5 6 شب)
لینک های دانلودت پرسرعت و قوی بود یا معمولی؟
من با 2مگ شبی فیکس دارم 2.9 گیگ میگیرم....
دیگه خیلی محدود کرده :دینقل قول:
من 512 هم که داشتم شبی بیشتر از 1.5 گیگ میگرفتم
لینک ها متفاوت بود یه سری از مدیا فایر بود یه سری از جاهای دیگه در کل نرمال بود
حالا امشب با تورنت بذارم ببینم چطوره
ببینیم بعد انتخابات درست میشه یا نه :n24:
من تازه از آسیاتک سرویس گرفتم سرعت شبانه اش افتضاحه رو 25 تا 30 بیشتر نمیره یعنی اگه اینجوری باشه حتما آخر ماه خط رو خالی میکنم و از جای دیگه میگیرم
واسه منم شبی فیکس 2.9 میگیرم .:n05:نقل قول:
سلام دوستان آسیاتکی...
دوستان، این 256 نامحدود برنزی چه جوریه ؟در تمام طول شبانه روز سرعت واقعیش یعنی همون 32 رو می ده ؟حتی با دانلود ؟؟؟
لطفا جواب بدین،ممنون...
:n16:
از عید تا الان 128 برنزی نامحدود داشتم سرعت بین 10 تا 15 بود
الان هم که 256 شبانه دارم سرعت دانلود شبانه بین 30 الی 35 است و شبی حدود 700 مگابایت دانلود و 1.5 گیگ آپلود میشه !!!
دو روز دیگه بریم رو 512 شبانه ببینیم اون چجوریه
512شبانش فیکس رو 64 هست
چرا همه به فکر نامحدود ان؟؟
محدود بگیرین با ترافیک بالا که سرعتش هم بیشتره :n02:
البته آلان سرعت دانلود شبانه و روزانه من یگیه 150کیلو:n08:
خوب آخه محدود حجمش کمه...مثلا همین 256 محدود که 10 گیگ ترافیک داره 25 تومنه...نقل قول:
اگر 256 نامحدودش رو همون 30-35 بمونه می شه تو 6-7 ساعت 1 گیگ دان کرد...که خوبیش اینه که همون موقعی که داری کار می کنی دان هم می کنی و وانمیستی تا شب شه...
البته من روی یک خط دیگه شاتل محدود دارم
پس سرعت تا آخر ثابته ؟
راستی می شه این هزینه نصب و ندیم ؟ یعنی خودم نصب کنم بازم پول می گیرن ؟
سرویست چیه؟نقل قول:
من 512 داشتم رو 64 بودنقل قول:
الیته اگر وضعیت خوب باشه
در کل به مرکز مخابراتی بستگی داره
نمیشه همه محدود بگیرننقل قول:
یکی دانلودش زیاده
یک وب گردی واسش مهمه
همه مثل هم نیستن
من ماه پیش 2مگ با 20گیگ تراقیک داشتمنقل قول:
کلا 70 گیگ دانلود کردم :n02:
وب گریم هم بالاست
بازی هم زیاد می کنم ولی با این پینگ فقط یک بازی می شه کرد اونم HoN:n16:
نامحدود تو ایران فوق العاده مخرفه
با سرویس نامحدود شبانه خیلی بتونین دانلود کنین 700 مگ (در حالت عادی)
ولی با محدود من شبی راحت 2گیگ دانلود می کنم با سرویس 1 مگ سرعت دانلود 150
با سرویس 2مگ شبی 3گیگ دانلود می شد:n02:
شما الان چه سرویسی داری؟نقل قول:
شب سرعتت چنده و چقدر دانلود میکنی؟
1مگ سرعت دانلود شبانه و روزانه یکیه نمی دونم چرا _150کیلو:n02:
30گیگ
قبلا 2مگ داشتم روزا سرعت بین 300 تا 200 بود
شبانه رو 150
آلان که خیلی کند شده به هیچ سرور بازی جوین نمی ده پیچ هم به زور باز می کنه چون فردا روز حماسه است :n02:
خدا کنه روحانی بشه :n16:
شما که 1 مگ داری و سرعتت 150 هست در کل ساعات رایگان چقدر میگیری؟نقل قول:
یعنی تو این محدودیتی که اسیاتک گذاشته شما سرعتت پایین نیومده؟
نه آلان دارم حدودا 150کیلو دانلود می کنم
شب هم همینه
خط ام رو یک مگ بسته شده
با نامحدود آسیاتک با سرعت 2 مگ طرح نقره ای ، خیلی راحت میشه 300 گیگ در ماه دانلود کرد.
البته قبل از محدود کردن سرعت شبانه روی 1 مگ، سرویس 2 مگ محدود با 40 گیگ ترافیک هم در حدود 300 گیگ در ماه دانلود میداد. به همین خاطر هست که به هیچ وجه الان سرویس 2 مگ محدود به صرفه نیست و اگر کسی برای مثال سرویس 2 مگ با 40 گیگ ترافیک میگیره، باید حتما عوض کنه و بره 2 مگ نامحدود نقره ای بگیره.
همه به خاطر این میرن سراغ نامحدود چون از عید به بعد که قیمت ها رفت بالا دیگه اصلا نمیصرفه کسی شبانه بگیره
قبلا ترافیک سرویس های دانلود شبانه 5 گیگ بود ولی الان شده 10 گیگ و پول این 5 گیگ اضافه ( گیگی 4500 تومان ) که کمتر کسی هم بهش نیاز داره رو دارن از حلقوم ما میکشن بیرون
هی یادش بخیر تو این سه , چهار سال اخیر و تا قبل از عید همش بین 1 مگ و 2 مگ میچرخیدم و با حدود 30 تومان دو مگ میگرفتم ولی الان ..... :45:
شما با نامحدودم دانلود زیاد می تونی بکنینقل قول:
در صورتی نامحدود خوبه هر شب سرعت بالا بهت بده در غیر اینصورت به صرفه نیست
الیته این نظر شخصی بود
درود بر شمانقل قول:
دوست عزیز چطوری میشه با نامحدود 2 مگ اینقدر دانلود کرد ؟
البته منظور من سرویس برنزی هست که 78 تومنه
فکر کنم نهایت سرعتی که بده 150 باشه ... درسته ؟
یعنی اینها کلا سرویسهاشون نصف اون چیزی هست که ارائه میدن البته برای سرعتهای بالا
زنگ زدم گفتم 1 مگ برنزی چقدر دانلود میده گفت نهایتش 100 کیلو و حداقل هم از 20 به بالا
یعنی یه جوابی داد که من توش موندم
آخه من یک ماهه اومدم روی آسیاتک در نتیجه آشنا نیستم با سرویسهاشون
:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون هدیه ای که طرح های نقره ای و طلایی دارن رو با سرعت نزدیک به 4 مگ و بیشتر دانلود میکنه. بعد میاد روی 1 مگ سرعتش یعنی چیزی حدود 120 کیلوبایت بر ثانیه. حالا اگر روی 100 هم بیاد، شما میتونی چیزی حدود 360 مگ ساعتی دانلود کنی. خب در یک ماه تقریبا 250 گیگ میشه. معمولا هم روی همون 1 مگ ثابت هست.نقل قول:
ولی حتی اگر ثابت نباشه باز هم بصرفه تر از 2 مگ محدود با ترافیک ماهیانه هست. چون الان شبانه 2 مگ رو، روی 1 مگ محدود کردن یعنی شبی میشه 3 گیگ دانلود کرد و نهایت ماهی میشه 90 گیگ. حالا اون ترافیک ماهیانه رو هم به این اضافه کنیم، حتی نصف مقدار دانلود نامحدود هم نمیشه. به همین خاطر ارزشی نداره.
من می خوام طرح چابک 10 گیگ در ماه بگیرم سرعت دانلودم در ساعات معمولی و از 1تا 8صبح چند کیلوبایت میشه؟
من تا دیروز سرویس 256 ده گیگ داشتم و سرعت شبانه روی 30 بود از دیشب سرویسم رو یک مگ کردم و سرعت شبانه روی 120- 130 فیکسه یعنی شبانه رایگان رو به سرعت اسمی خریداری شده میدهنقل قول:
جالب اینه که شرکتی که ازشون سرویس گرفتم خودش اینو نمیدونه و میگفت سرعت شبانه همه یکسانه
سرعت شبانه همشون واقعی میشه الانم که بهت 120 دادن خوبه دوستان با 2 مگ این سرعت رو دریافت میکنن
2 مگ قراره تا چند روز دیگه سرعت شبانش درست بشه....
دیروز باور کنید سرعت نداشتم مودم رو خاموش کردم امروز اینکه یادشون رفته انتخاباته سرعت خوب شده:n02:
مخابرات یا اسیاتک؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
از کجا میدونید قراره درست بشه ؟ من همین امروز سرویس تمام میشه و موندم که چی بگیرم
راستش هنوز نتونستم تصمیم درستی بگیرم که اگر صحبت شما صحیح باشه روی همین محدود 2 مگ میمونم