سلام
کسی میدونه ضبط مگان 2000 فول آپشن aux داره یا نه؟؟ ماشینم مال اسفند 91 هست
اگه داره بگین کجاشه هر چی میگردم پیدا نمیکنمش!
سلام
کسی میدونه ضبط مگان 2000 فول آپشن aux داره یا نه؟؟ ماشینم مال اسفند 91 هست
اگه داره بگین کجاشه هر چی میگردم پیدا نمیکنمش!
اگه برا شما هم مثل این 2000 فول آپشن باشه(E2)نقل قول:
اونطوری که تو عکس معلومه نه نداره
ولی پورت مینی یو اس بی و sd که داره!
اینطور که معلومه بلوتوث هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بچه ها کامپاننت 2way خوب برای روی در چی پیشنهاد میدید؟(با شرایط زیر)
۱. اندازه:یکی برای روی درب 405 و یکی هم برای روی درب تیبا(نمیدونم اندازه هاشون چنده!)
۲. وات چندان بالایی نباشه نهایتا تا60 وات (میخوام با sony 222 ) درایوش کنم
بیس هم اصلا نمیخوام میخوام از رو کراس اوور پخش بالای 200 کات کنم(چون استیج عقب قویه)
تا ۲۰۰ تومن چیز بدرد بخوری میشه پیدا کرد؟
خیلی ممنون از راهنماییتون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
دوستان میگم برای جلوی پراید کامپوننت ده ثانتی چه گزینه هایی هستش؟ بدون درست کردن کیک پنل.
Sent from my HTC One X
سلامنقل قول:
یه سوال دیگه
دوستانی که پخش 2din دم دست دارن لطف کنن یه اندازه از پنل جلوی اون (w*h) بدن بر حسب میلیمتر لطفا دقیق باشه .من کاتالوگ خوندم اما یه چیزهایی بنظرم جور در نمیاد ! ظاهرا
2din خودش چند تا اسستاندارد داره که جزئی با هم فرق دارن تو ابعاد .
اگه avh-5550bt باشه که بهتر
:n28::n30::n28::n30::n28::n30::n28::n30::n14::n14: :n14::n14:
سلام
یه راهنمایی ضروری میخواستم
میخوام پخش پایونیر بخرم تو رنج قیمت 700--600 اگه میشه کمکم کنید
صبر کن کنوود 8019 دوباره بیاد تو بازار 8019 بخرنقل قول:
اما اگه حتما میخوای پایونیر بخری
pioneer 9550 میتونی بخری 576 هزار تومن
:n16:
کنوود 402 ارزونترینش بود که الان ت بازار زیاد پیدا نمیشهنقل قول:
بعد این آلپاینه SPX-107R
یه مورد هم اقا حمید کدنس میشناختن که تایید میکردن ولی مدلشو نگفته بودن
سلامنقل قول:
این دومدل که گفتی کدومش بهتره ؟
8019
pioneer 9550
خب داداش 8019 کلا خیلی صدای باحالی دارهنقل قول:
ولی پایونیر صدای بازاری داره یعنی برای در و همسایه خوبه که بیخودی صدای گوپ گوپ میده ولی کنوود صدای طبیعی تری داره
با اجازه اساتیدنقل قول:
با اینکه خودم پایونییر میخوام بگیرم ولی 8019 بهتره:n02:
9550BT 576نقل قول:
9550SD 500
سلامنقل قول:
در مورد سوال اولتون بايد عرض كنم به نظر من خير.DAC پخشهاي 1DIN بهتره و كلا كيفيت صدا تو CD خيلي بيشتر از DVD هست.
تو سيستمهاي صوتي خانگي هم اين موضوع كاملا صدق ميكنه
من توصيه ميكنم براش هزينه نكني مخصوصا پرايدهاي مدل پائين.كل صدا از پشت خارج ميشه.مدل جديدا رو تست نكردم ولي سايز 10 خيلي نميتونه تاثير گذار باشه.بهتره يه كواكسيال ببندي جاش.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان گلنقل قول:
منم خیلی دنبالش بودم
نهایتا به ECX 100.5 و EMV 100.5 هرتز رسیدم حدود 130 تومن
آره ماشین منم همین طوریه فقط تلویزیونش طرح جدیدهنقل قول:
usb , ipod , sd داره ولی خب خیلی مسخره است aux نداشته باشه
خب کار aux رو اینا نمیکنن که
والا من جی وی سی خریدم 60 تومن صداش یه چیزی تو مایه های 1044 پایونیره بعد الان که امپ قوی تر انداختم و حجم صدا زیاد شده کلا صدای جلو گم شده گفتم یه کامپ صد واتی بخرم حداقل صدا استریو بشهنقل قول:
حالا کیک پنل بخوام درست کنم چقد میشه هزینش؟ تر و تمیز در میاد؟
راستی میگم وسیله ای هست که سر راه امپلی فایر قرار و بدیم و بیس رو بیشتر کنیم باهاش ؟ یه چند وقت پیش دیدم برای امپ پایونیر وسیله ی کوچیکی بود به اسم بیس بوست . میخوام ببینم هست اصن همچین چیزی یا من اشتباه دیدم؟ اگه هست قیمتش چنده؟
Sent from my HTC One X
کلا از 10 سانتی ، انتظار بیشتز از 20 تا 50 وات نیست، البته من صدای 10 سانتی پایونیر شنیدم بنظرم راضی کننده بود، یکم fade عقب رو کم کن شاید راضیت کردنقل قول:
جی وی سی 426 هم گمونم کلا 20 واته (دو تا 10 وات)، 10 سانتی های 40 واتی بهتر جواب میدن طبیعتا،
کیک فکر کنم حدود 70-60 تومن بشه حداقل، تر و تمیز بودنشم بستگی به سازندش داره، ولی کلا بنظرم به دردسرش نمی ارزه
بوسترهای بیس تو سیتم های معمولی کم استفاده میشن، من به این اسم ندیدم ، ولی امکانش هست که باشه و درست دیده باشی.
سلام
دوستان یه کمک کنید این مشکل منم رفع شه.یه عزیز که پخش 2din تصویری داره بگه سایز دقیق پنل چنده ؟ و از صداش راضیه ؟
اگه با تصویری به نتیجه نرسم برم سراغ صوتی کلا یه گزینه رو میزه kenwood 8019 :n02:
حالا تو رنج قیمت 8019 و یکم بالا تر کلا رقیبی براش نیست ؟؟؟ :n13:
سلام خدمت اساتید عزیز
دوستان این ساب رو یکی از دوستان میخواد بره خارج کشور و احتمالا 1 سالی گفته که میتونم بندازم تو ماشینم
این سری xq هست و 5000 وات اینی که میخوان به من بدن xql هست که دیگه تولید نمیشه و 6000 هزار وات روی 4 اهم میده
اول اینکه این ساب با باکسش تو 405 جا میشه؟ چون ماشین خودش لند کروز بود
سیستم خودم الان اینه
پخش:8600 پایونیر
اسپیکر:co609 plus
ساب:305c پایونیر
آمپ:8004 جی وی سی 4 کاناله
این ساب رو بخوام بندازم باید احتمالا 2 تا آمپ خیلی شاخ بندازم رو ماشین تا صداش رو دربیاره؟ پیشنهاداتتون چیه؟
سیم کشی و باطری هم باید جدا جدا تهیه کنم؟
سلامنقل قول:
امروز گشتم فقط این چند مدل پایونیر رو تونستم تو این قیمت پیدا کنم
از کنوود 8019 هم خبری نبود ........شرمنده .......بین این کدومشون بهتره
6350
9450
6450BT
قیمتا پایین اومده ها 9550 که گفتم به بودجتون میخوره از اون سه تا هم بهترهنقل قول:
اگه پایونییر میخوای بخری 9550 با این بودجه بهترین انتخابه 500 بدون بلوتوث , 580 با بلوتوث
ظاهرش با 80prs یکیه
سلامنقل قول:
بچه ها به این پست ما هم یه گوشه چشمی داشته باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
فکر کنم حدود 80 لیتر باکس میخواد باید جوری طراحی کنی که تو 405 جا بشه ولی میشهنقل قول:
آمپ قوی میخواد در ضمن هزینه ش هم خیلی بالا میشه
1 باطری میخواید big3 رو باید انجام بدید ولی اگه برا آهنگ گوش دادن میخواید بیخیال بشید بهتره این جور ساب ها بیشتر برای رو کم کنی و مسابقاته
کلا با باتری و 1 آپ قوی که درایوش کنه و چیزای دیگه که خودتون میدونید لازمه چه قدر واسم هزینه برمیداره؟
دوستان سلام
من نیاز به مشاوره فوری ولی کامل دارم ممنون میشم...
ببینید من کلا -120-30 تومن بودجه دارم و ماشین من هم پراید هاچ بک 111 هست....که باند های خودش فابریکه میخوام عوض کنم ولی پخشم فابریک نیست و پایونیره...
خب من یه چیزی میخوام از باند های خود پراید خیلی خیلی بهتر باشه ولی از بودجه م فراتر نره.
پیشنهادی که به من داده شده 6964 پایونیر هست....
اول اینکه در مورد همین من مشکل دارم.... یه نفر که مغازه صوتی و تصویری ماشین داره و آشناس به من میگه 6964 کمیابه!!! برای همین 180 تومن شده!!!
چند نفر دیگه داخل همین فرومها به من گفتن نه...ریخته! و نهایت 130 تومنه با گارانتی اصلی....
یه نفر میگه ویتانامش بهتر از چینه ....
خلاصه در مورد همین 6964 هم گیج میزنم!
2- یه نفر به من گفت اصلا چرا میخوای 6964 بگیری؟ بیا یه باند ارزون تر پایونیر بگیر مثلا این :
از باند های خود پراید خیلی خیلی بهتره! چون باند های پراید 12 واته!! اما این 40 واته....اینجوری میتونی برای جلو هم بذاری باند!!!
3-
یه نفر هم میگه من دست دوم این باند رو دارم 150 میدم آمریکاییه امپ هم میخوره
حالا من به نظر شما بهترین و اقتصادی ترین کار برام چیه؟ من فقط یه چیزی میخوام وقتی صدای پخشم رو می برم روی 25! مثل باند های فابریک پراید خس خس نکنه!!! یه بیس خوبی بده همین!
مهدی هنوز نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟:n24:نقل قول:
منم توصیه میکنم بی خیالش بشی ، فرضا که این سابو با توان مناسب هم درایو کردی بعدش تمام صدای وکال تو حجم بیس گم میشه،نقل قول:
دقیقا نمی دونم چقدر هزینه داره، اما یکی دوتا باطری اضافی، خازن ظرفیت بالا و باکیفیت سیم 00 یا بالاتر رو حتما میخاد، آمپ هم جای خود داره
برای 405 فکر کنم 16 جا بشه، دستت بازهنقل قول:
برای تیبا هم 10 سانتیه ،
تا 200 فکر نکنم کامپ پیدا بشه ،
کواک های 10 و 13 سانتی هرتز تو این رنج هست
بنظرم انتخاب های بهتر و بصرفه تری هست،صداش هم قابل قبوله (هرجند سلیقه ای هست)، برندهای دیگه هم حتما هست، فکر میکنم کواک ها 10 سانتی کدنس هم خوب باشه
ببین آمپلی رو باید بگردی ولی حداقل 1 یا 1500 به بالا باید پول آمپ بدینقل قول:
کابل و big3 چیزی حدود 100 تومن میشه
باطری هم که میتونی بری بپرسی اونم حدود 200-300 میشه احتمالا
1 ویتنامی از چینی بهترهنقل قول:
2 6964 همه جا ریخته
کلا پایونیر ریخته
قیمت الان 6964 هم 105 تومنه
خواستی بگو برات لینک پخ کنم انلاین بخره
ولی اکثر مغازه دارا تو شهرستان همون قیمت قبلی 120 تومنو میفروشن در حالی که قیمت پایونیر 10 درصد اومده پایین
25 که صدا تازه اولشه!!
پایوینر شما مگه 62 تا ولوم نداره؟
6964 تا 50 یا 55 جواب میده بعش بهم ریختگی شلوغی کاملا معلومه
باندای گرد کیفیت باندای6.9 رو ندارن بیس کمتری هم میزننا
اون راکفوردی که فرمودی صداش واقعا خوبه من فقط صدای همین مدل از راکفوردو شنیدم
60 واتی هستش بدون آمپ هم خوب جواب میده خواستی در اینده میتونی یه آمپ دو کانال ارزون هم براش بزاری نخواستی هم نزار
کواک خوبیه
اگه مدل پخشتو میگفتی بهتر بود
بهترین گزینه به نظرم اون راکفورد هستش البته نمیدونم قیمت نوش الان چقدره شما تخفیف رو ولی بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
205 تومن 16سانتیه
2way هم هست 60 واتی
Hertz DSK 130
اینم هست 130 نمیدونم اصلشه یا نه 2way هست
اخه هرتز تقلبی زیاد اره
ولی این 13 سانتیه
اون پایونیره که بالا گفتم خوبه
و همینطور کامپ کنوود 702 قیمت ندارم اینم خوبه صداش بیشتر بم میزنه تا تیز باحاله 16 سانتیه 2way
نقل قول:
مدل پخشم 1550 هست...
یعنی اون راکفورد بهتر از 6964 هست؟ من تهران هستم در مورد خریدش مشکلی ندارم....اگه فکر میکنید لینک آنلاین که دارید معتبر هست و حتما میفرسته..محبت کنید
من که اصلا خرید 6994 رو پیشنهاد نمیکنم ... برند های هرتز راکفورد ، آدیوسیستم ، MTX ، .... اینا توصیه میشهنقل قول:
اما خوب یه مقدار گرون تر هستند دیگه ...
دوست عزیز میشه حتی گفت پایونیر در کنار راکفورد یه برند آشغال محسوب میشه راکفورد کیفیتش خیلی بالاست ;)نقل قول:
Sent from my HTC One X
با سلام خدمت دوستان
برای تیبا اگر فقط بخواهم باندهای فابریک را تعویض کنم چه پیشنهادی می دهد .جای همون باندهای فابریکی فکر کنم 13 هستند جاپیچ ها
با تشکر
نقل قول:ممنوننقل قول:
این مدل راکفورد که لینک دادم قیمت خوبی بهم داده 150 کار کرده؟ سالم ..درنگ نکنم؟
راکفورد بیضی ارزون که نداریم؟ مثلا دور و بر 120 تومن؟( نو)
اقای همتی فقط دو مدل راکفورد دارن یکی 280 یکی 300نقل قول:
ولی این هیچکدوم از اونا نیست چند ماه پیش یه مدل داشتن 170 نمیدونم این همونه یا نه صبر کن آقا حمید بیاد ببینیم شاید ارزش بانده رو بدونه چقدره عجله نکن
لینکو براتون پخ میکنم چشم
ممنون عزیزنقل قول:
من الان با فروشنده ش که فرد قابل اعتمادی هم هستن ( به لحاظ اینکه باند سالم باشه ) صحبت کردم گفتند تا 130 هم میدن اینو.) البته باز هم میگم کارکرده هست )...منتهی میخوام مطمئن بشم که ارزش داره..
ممنون میشم بهم خبر بدید..
لطف میکنید چون ظاهرا بازم مشتری داره غیر من.
لینک باندو برا اقا حمید پخ کنید شاید ارزششو بدونننقل قول:
ولی 130 به نظرم خوبه می ارزه
یه حسی بهم میگه این همون 180 تومنی هست که یه جا دیدم ولی هرچقدر فکر میکنم نمیدونم کجا دیدم لینکش یادم نمیاد
6964 میخواستش برا بدون امپلی 6994 که قیمت بالاستنقل قول:
آقا حمید رو نمیشناسم....پروفایلشون چیه؟نقل قول:
این هرتز خوبه؟یه دونه dsk حالا یادم نیست همین 130 بود یا 165 تو توپخونه دیدم،رو استیجشم بود صدا گرفت واقعا صداش خوب بود و اینکه تو مغازش فقط hertz و audison داشت و میگفت که همه محصولاتش برای نمایندگی رسمی است. قیمت هم میگفت 120 توماننقل قول:
به نظرتون بگیرم؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4