از وقتی این خبر رو خوندم دپرس شدم
واقعا اگه واقعیت داشته باشه چیکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
از وقتی این خبر رو خوندم دپرس شدم
واقعا اگه واقعیت داشته باشه چیکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(( با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد. ))
بدبختها با این کارتون به کجا میرسید آخه ،به جز پسرفت مملکت هیچ سودی به حال دولت مردان و کشور نخواهد داشت . فقط این وسط مردم هستن که ضربه میبینن و بس .
درود به دوستان عزیز !!! مثل اینکه سرعت اینترنت دیشب مشکلی نداشته ! من با سرویس 256 حجمی اندیشه توی خط 4 از ساعت 1 تا 7 بیشتر از 2200 مگابایت فیلم دانلود کردم !!! فکر کنم اینترنت این روزای آخری میخواد از خجالتمون در بیاد و با یه خاطره خوب ما رو ترک کنه ! :10:
چی میگین واسه خودتون؟!!
اون حرف ها همش دروغه. یه سرچ کنین تا متوجه بشین که موضوع چیه!
یک خبر دروغ رو یک سایت زد، بقیه هم سریع کپی پیست کردن.
در هر صورت محدود کردن اینترنت ممکنه صورت بگیره ولی مطمئن باشید هیچ کسی نمیتونه اینترنت رو بیشتر از 3-4 روز قطع کنه. چون فقط به ضرر مردم نیست. واسه تحقیقات و ارتباط اطلاعات و اخبار با جهان و ....و.............. لازم هست که اینترنت حتما باشه.
من یه سوال از شما دارم .ماشاالله که الان بیشتر سایت ها فیلترن ( حتی سایت مثقال) . وقتی محدودیت بیشتر از اینی که الان هست بشه ( یعنی نتونی از چیز پی ان و سا*کس و ... ) استفاده کنی یا عدم دسترسی به انواع سایت ها و اطلاعات یا کندی شدید و ....نقل قول:
اونوقت شما چطوری میتونی اسم این رو بذاری اینترنت ؟:2:
در واقع با قطع کردن فرقی نداره و اسما وصله .
ببینید، این سوال شما با جواب من تناسبی نداره.
من گفتم ارتباط اینترنت با جهان قطع نمیشه. همچنین گفتم ممکنه محدودیتهایی رو اضافه کنن که دارن میکنن.
حالا من از شما سوال میپرسم:
شما کارتون با سایت مثقال چیه؟ طلافروشین؟ دلالین؟و...
بیا اینم لینکه غیر مستقیمش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت قعط بود......
الان با و پی..ا.ن میتونین کار کنین درسته؟ خب با قطع نشدن اینترنت بازهم میتونین. اصلا 80% همین وی پییی ان ها رو همین برادران.... پخش میکنن و درآمد و.... هم داره واسشون.
چرا اینطوری شده اخه مثقال فیلتر شده من به خدا الان تو سایت گوگل هم نمی تونم برم مور دشور اینترنت ایران رو ببره
امروز اینترنت اوضاعش بهتر شده به جز Https که همچنان مشکل داره
دیشب وزیر ارتباطات:devil: میگفت دیلیل قطع شدن اینترنت آتش سوزی جنگل های ترکیه و پارگی کابل اماراته :18:
دستش درد نکنه کلی سوژه خنده داد دستمون :39::16:
وزير ارتباطات درباره علت قطعي و يا كم شدن سرعت اينترنت در روزهاي اخير در كشور گفت: ما مشكلات مقطعي در اين زمينه داشتهايم از جمله اين كه مثلا در خليج فارس كابل به خاطر برخورد كشتيها قطع شده بود.
به گزارش ایتنا از ايسنا رضا تقيپور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اظهار كرد: ما تلاش كردهايم اين مشكل را در نصف روز برطرف كنيم چرا كه بر اساس اين برخورد، كابلها پاره شده است.
او با بيان اين كه ما حتي عكسهاي پاره شده كابلها را نيز در راستاي قانع كردن در اختيار رسانهها قرار دادهايم، تصريح كرد: يكي ديگر از مشكلاتي كه با آن روبرو بودهايم، در مسير شمال ورودي اينترنت به كشور از مسير روسيه بود كه يكي از ايستگاهها به آتشسوزي دچار شده بود كه در طي يك روز تلاش كرديم كه اين مشكل برطرف شود.
وي با بيان اين كه ما بيش از ۱۳ درگاه ورودي پهناي باند به كشور داريم و هر جا دچار مشكل ميشويم سعي ميكنيم از درگاههاي ديگر اين مشكل را برطرف كنيم گفت: من بهطور صريح عرض ميكنم كه ما در مورد زيرساختها مشكلي نداريم.
او كه در حاشيه جلسه هيئت دولت سخن ميگفت، تصريح كرد: درباره پهناي باندهاي واگذار شده بعضا شكايتهايي دريافت كرديم كه اپراتورها بايد پاسخگوي شكايتهاي مشتريان باشند و همانطور كه گفتم ما از نظر زيرساخت مشكلي نداريم.چنا
دوستان یه سوال فنی:
چطور باید از وضعیت کار کرد سرویس ADSL اطلاع پیدا کرد؟ ( چقدر تا حالا مصرف کردم؟؟)
چطوری پینگ میگیرن؟؟
من تازه کارم، اگه سوالام پیش پا افتادس دیگه ببخشید
نصاب هم که اومده بود مودم رو وصل کنه، یادم رفت این سوالا رو ازش بپرسم!!!!
اوضاع بهتر شده ولی نه اینی که شما میگی(واسه من!)نقل قول:
دیشب 700 مگ دان شد 256 محدود اندیشه
حداکثر سرعت روزانه هنوز 50 هست :2:
خط4
از بخش امور مشترکین میتوید تمام موارد مربوطه رو انجام بدیدنقل قول:
چطور باید از وضعیت کار کرد سرویس ADSL اطلاع پیدا کرد؟ ( چقدر تا حالا مصرف کردم؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چطوری پینگ میگیرن؟؟
البته با cmd هم میشه ولی من سایت بالا رو ترجیح میدم
دوست عزیز ، من دیشب هم بیشتر از 2000 مگ از سایت Onlinefa فیلم دانلود کردم !! سرعت دانلود روزانه هم بین 150 تا 200 کیلوبایته !!! 256 محدود اندیشه خط 4 ( 16 متری سمیه ) ! این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای دانلود امتحان کنید ، اگه دانلود شبانه شما کمتر از 1800 مگ شد ، حتما مشکل از سرویس شماست ! به احتمال زیاد از ساعت 3:30 به بعد که سرعت خط باید بره روی 1 مگابیت ، مال شما روی همون 256 باقی میمونه !! پیشنهاد میکنم حتما با پشتیبانی تماس بگیرید تا مشکل رو بررسی کنن !!!نقل قول:
من رفتم ولی هیچ گزینه ای مربوط به گزارش کارکرد نبود، البته همه ی گزینه ها رو گشتم، ولی بازم چیزی پیدا نکردم !!!!:41:نقل قول:
از بخش امور مشترکین میتوید تمام موارد مربوطه رو انجام بدید
دوست عزیز ، برای دیدن مدت زمان و حجم باقیمانده سرویستون از لینک زیر استفاده کنید !!نقل قول:
بعد از ورود به حساب کاربریتون مسیر زیر رو طی کنید:نقل قول:
من رفتم ولی هیچ گزینه ای مربوط به گزارش کارکرد نبود، البته همه ی گزینه ها رو گشتم، ولی بازم چیزی پیدا نکردم !!!!
خدمات اینترنت>>اینترنت پرسرعتADSL>>نام کاربریتون رو انتخاب کنید
اینجا 2 مورد زیر رو مینویسه:
- مدت زمان باقي مانده تا پايان مهلت شارژ
- ميزان حجم باقيمانده تا پايان مهلت شارژ
دیشبم 700 مگ دان شد !امشب واسه اطمینان با لب تاپ میزارم دانلودنقل قول:
پشتیبانی من حتی حضوری هم رفتم ولی جوابشون اینه که مشکلات این مدت واسه مخابراته و به ماربط نداره و سرعتتم باید 32 بدیم که بیشترم داری میگیری !!!اندیشه کاربراش اینقدر زیاد هست که خروج چند نفر نازاضی اصلا واسش مهم نیست یه جوری حرف میزد که یعنی نمیخوای برو جمع کن سرویستو :31:
شما برا گزارش باید بری اینجا:نقل قول:
میگه که نمیتونم از سرویسش استفاده کنم !!!!نقل قول:
دوست عزیز ، برای دیدن مدت زمان و حجم باقیمانده سرویستون از لینک زیر استفاده کنید !!
گزینه ای واسه انتخاب کردن نام کاربری نیستنقل قول:
بعد از ورود به حساب کاربریتون مسیر زیر رو طی کنید:
خدمات اینترنت>>اینترنت پرسرعتADSL>>نام کاربریتون رو انتخاب کنید
این پسورد خوده ADSL رو میخواد من ندارم !!!نقل قول:
:19::19::19:
وای من باید چیکار کنم ......
سلام دوستان من اولین باره تو این تاپیک پست میزنم!!من سرویس 128 3 گیگ اندیشه دارم خط 7 (بلوار گیلان) روزا سرعتم 120 130 هست شبا هم 100 110 حدودا !خیلیییی رازی بوودما ولی چند روزه فهمیدم اندیشههه کلاه برداری بیش نیست خداییش!!من تا به حال شب ها که رایگان هست دانلود نکرده بودم حدود 20 روز پیش 5 6 شب پشت هم شروع کرم بک سریالو گرفتن در ساعات رایگان بعد 10 روز حجم در کمال نایاوری تموم شد ولی شک نکردم رفتم 1 گیگ خریدم دیگه دانلود هم نکردم تا یک هفته بعد شارژم تموم شد که دوباره تمدید کردم دقیقا 10/1! باز شروع به دانلود های شبانه کردم روز ها هم کلا 2 ساعت بیشتر با اینترنت کار نمیکردم نهایتا هم 1 اهنگ دانلود کنم!! اخرین دانلود شبانم تاریخش 7ام دی بود !! 10ام باز دیدم حجمم تموم شد شک کردم رفتم چک کردم دیدم اووون چیهههه:18: نوشته از تاریخ 6ام تا 10ام 10 گیییگ دانلود داشتی که 2.5 گیگش ساعات غیر رایگان بوده!! زنگ زدم شرکت اونام همینو گفتن!!من کلا شبا نهایتا 1 گیگ دانلود داشتم که اخرین دانلود شبانم 7ام بود پس کلا میشد 2 گیگ توی اون 5 روز!! روزا هم تو اون 5 روز 6ام تل 10ام نهاینش 5 تا اهنگ گرفتم که میشه 30 مگ نه 2.5 گیییگ!!هیچ جوره هم نمیشه ثابت کرد که ای اعدادو اماری که رو سایت میزنن دروغه!!آخه 2 گیگ کجا 10 گیگ کجا!!من همه ی دانلودام با تاریخو ساعت در IDM ثبت شده!کلاه بردان همین!
نقل قول:
.
. واسه منم به اصطلاح غیر فعال بود! تماس گرفتم شرکت و حل شد.. :12:
. شما هم تماش بگیر مشکل رو بگو.. بهت شماره مشتری میده و ازون طریق وارد سیستم شو و... :8:
. خوش باشید :7:
.
نقل قول:
اگه نام کاربری و رمز عبورت رو داری از آدرس زیر استفاده کن
اگه هم شماره مشتری و رمز عبور دومت رو داری از آدرس زیر استفاده کن
وقتی وارد پنلت شدی مراحل رو به این صورت ادامه بده
خدمات اینترنت / اینترنت پرسرعت adsl / تو این مرحله رو نام کاربریت کلیک کن ، اطلاعات سرویست رو نشونت میده
اولین راه که گفتین ، من پسورد ندارم !نقل قول:
دومین راه هم نام کاربری ننوشته تا من روش کلیک کنم؛ تنها گزینه فعال تویه اون صفحه ثبت نام هست و بقیه غیر فعالن
دوست عزیز ، امیدارم مشکل شما حل شده باشه ! من که دیشب یک رکورد جدید در دانلود شبانه زدم !! از ساعت 1 تا 7 بیشتر از 2400 مگ فیلم دانلود کردم !!! صبح که حجم فایلهای دانلودی رو دیدم ، قیافم این شکلی شده بود >> :18:نقل قول:
به نظر من که مشکل سرویس شما به هیچ عنوان نمیتونه از مخابرات باشه !! من و شما داریم از سرویس 256 حجمی اندیشه استفاده میکنیم و هر دو توی یک منطقه مخابراتی هستیم ؛ چطور امکان داره سرعت خط من اینقدر از مال شما بیشتر باشه ؟!
دوست عزیز ، شما اطمینان داری که مشترک اندیشه هستی ؟؟ اندیشه به تمام مشترکین موقع ثبت نام یه برگه میده که نام کاربری و رمز عبور ADSL رو توش نوشته !! اگه این برگه رو نگرفتید با یه کارت شناسایی برید به یکی از دفتراش و این برگه رو بگیرید !!نقل قول:
سلام دوستان من تو فومن زندگی میکنم میخوام اشتراک ADSL بگیرم ولی موندم از اندیشه بگیرم یا البرز لطفا کمکم کنید
دو تا برگه بهم دادن، که یکیش فاکتور خرید مودم بود، یکیش هم واسه حجم ماهانه!!!نقل قول:
کسی نبود در این مورد نظر یده؟ولی من الان پست های بچه هارو میخونم به خودم امیدوار میشم!! من روزا 120 130 هیست سرعتم شب ها هم تقریبا اکثر شبها 110 120 هست سروسم هم 128 3 گیگ بلوار گیلان!!ولی الان میبینم بعضی ها 256 دارن بعد سرعت 30 40 60 این حودوداست!!!!!!!!!!!:18: حتی بعضی ها میگن 512 دارن بازم سرعت 100 هست راضی هم هستن!!:18:یکی از دوستان گفت 2 مگ داره بعد سرعت 200 220 میشه خشحالم بوود !!بازم پس من سرعتم پس خوبه با 128 سرعتم اینه!!!256 بعد سرعت دانلود 60!!!!!!!!!!!!:18::18:نقل قول:
منم 128 3گیگ دارم (شهرداری)، سرعت دانلودم بین 80 تا 100 هست، :5:نقل قول:
سلام کسی اینجا از اینترنت مخابرات گیلان نگرفته؟؟ سرعتش چجوریاست!؟!؟
فقط اینو بگم که رودسر افتضاح هستش و لی دوستان لاهیجانی راضی هستند
گر ایزد ز حکمت ببندد درینقل قول:
به رحمت گشاید در دیگری
منظورتون اینترنت مخابراته؟؟نقل قول:
دوست عزیز توجه داشته باش منظور از حجم دانلود همه ارسال و دریافت هاستنقل قول:
مثل اینکه از شهریور به اینور فعال شده. مال ماهها و سالهای قبل رو نشون نمیده. توی فایرکس هم باز نمیشد.نقل قول:
سلام .چند وقته شاتل گرفتم ( توی رشت ساکنم )هر دفعه میخوام تمدید کنم سایتی که بهش ارجاع داده میشم ارور میده که اینبار نمیشه و در صورت نشدنهای بعدی با پشتیبانی تماس بگیرین . کسی نمیدونه چه جوری سایتی میشه تمدید کرد ؟!
دوست عزیز یه همچین قضیه ای هم برای بنده پیش اومد .نقل قول:
128 نامحدود داشتم که بنا به دلایلی به 128 1 گیگ تغییر دادم، دقیقا 1 روز قبل تاسوعا بود که این کارو کردم و بعد اون هم زیاد پشت پی سی نبودم فقط چند بار میومدم و چندتا پیج باز میکردم و حدودا تو 1 هفته ای که از اکانت شارژم گذشته 30-50 مگ دانلود کرده بودم (دقیقا یادمه که همینقدر بود ) بعد 1 هفته اکانت مو قطع کردن فرداییش زنگیدم شرکت که طرف گفت محدودیت حجمتون تموم شده . خداییش کم مونده بود شاخ دربیارم به طرف گفتم حاجی این 1 هفته که محرم و تاسوعا عاشورا بودو زیاد تو نت نمیومدم و دانلود هم نداشتم پس چطور 1 گیگ تموم شد ،گفت تموم شده دیگه اگه میخوای بیا اینجا پرینت بگیریم برات . خلاصه لپ کلوم بگم که اینا کلاهبرداری بیش نیستند .
بچه ها این راسته که حدودا 10 روز دیگه اینترنت ملی میشه؟
دقیقا نمیشه گفت چند روز دیگه ولی بعد اون اسما فقط نت داریم و با محدودیت شدیدتر و .... دیگه چیزی ازش نمیمونه که با قطع بودن فرقی نداره یا قیمت سرویسا از بس میره بالا که میگی نداشته باشم بهتره .:2:نقل قول:
نه بابا همیشه بودهنقل قول:
ولی 30 رخداد آخر رو می بینی فقط
با فایرفاکس هم چک کردم باز شد
اگه می خوای گزارش قبل ترش رو هم ببینی در قسمت گزارشات روی Detail Connections بزن و تو صفحه جدید تاریخ start date و end date رو مشخص کن
کسی نیست کمک کنه
سلام دوستان من تو فومن زندگی میکنم میخوام اشتراک ADSL بگیرم ولی موندم از اندیشه بگیرم یا البرز لطفا کمکم کنید