خیلی ممنون !نقل قول:
Nikon Coolpix S9100 چطوره در مقایسه با اینا !؟
خیلی ممنون !نقل قول:
Nikon Coolpix S9100 چطوره در مقایسه با اینا !؟
فکر نکنم باشه اگر باشه قیمتش زیاده و ارزش ندارهنقل قول:
نیکون غیر حرفه ای من اصلا توصیه نمیکنم :13:نقل قول:
من از فتوشاپ CS2 یا همون ورژن 9 استفاده میکنمنقل قول:
متاسفانه این گزینه رو نداره
باتری لیتیومیه hs20 که میدونم نزدیک ترین جایی که میفروشن دبیه اما به خاطر یبار مصرفیش نمیارزه.امانقل قول:
اداپتورش باشه خیلی خوب میشه . تو بقیه کشورا دورور 35-55 دلاره.
سلام دوستان
منم بالاخره sx230 گرفتم 410 تومن
البته اینو هفته پیش گرفتم ولی به دلیل امتحانات نرسیده بودم بیام و از دوستان تشکر کنم.
از همه ی دوستان که راهنمایی کردم ممنوننم. فعلا که راضی هستم تا ببییم بعدا چی میشه.:31:
یادمه اون موقع یکی از دوستان گفتند که سرعته زومش پایینه. من اینو چک کردم و یه چیز جدید فهمیدم و اون اینه که اگه کلید زومش را به طور معمولی حرکت بدین یه کم کند حرکت میکنه ولی اگه یه کم بهش فشار بیارین سرعتش زیاد میشه.
بارم ممنون از کمکتون.:11:
امرزو sx230 جمهوری از 390 تا 470 قیمت گرفتم
16گیگ کلاس 10 توشیبا 45000 تومان
اونایی که گرون میگفتند ادعا میکردن شارژر بقیه چینیه.که بعید میدونم
چجوری sx230 خرید 410 تومن من پرسیدم خیلی گرون میگفتن
دوست گرامینقل قول:
مبارکه.به شادی و خوشحالی. پیشتر از کندی برگشت از زوم یا unzoom آن گفته بودم و نه زوم کردن.
وضعیت GPS آن چگونه است؟ مصرف باتری؟ کیفیت صفحه نمایش؟ با توجه به کیفیت فیلم برداری (24 فریم در ثانیه) از کیفیت فیلمبرداری هم بگو.آیا به هنگام پخش تصویر پرش ندارد؟
یکی از نقاط ضعف این دوربین در برخی از سایت ها فقدان دکمهی فیزیکی Delete برای پاک کردن مستقیم عکس ها عنوان شده. با این شرایط امکان حذف عکس ها چگونه است؟ لطفا بیشتر توضیح دهید.
اگر وقت کردی لینک چند نمونه عکس در حالت های مختلف مانند فضای بسته ، فضای باز و شب و همچنین مودهای مختلف به خصوص مود Auto نیز بگذار .
به هر حال دوربین خوش دستی است.به خصوص زوم 14x آن.
اعتقاد دارم که عکاسی یکی از مفرح ترین و جذاب ترین هنرها و سرگرمی هاست که هر فردی با هر توانایی و استعدادی می تواند بدان بپردازد. در این بین داشتن یک دوربین مناسب لذت آن را دو چندان می کند.
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
نقل قول:
امروزه بسیاری از لوازم جانبی مانند شارژر و حتی باتری دوربین ها و موبایل ها چینی هستند. این موضوع خاصی نیست که در قیمت تفاوت محسوسی را ایجاد کند.
سلام به دوستان
بنده تقریبآ هفته ی پیش sx230hs خریدم،با گارانتی ایده ال 375 تومن+رم 8 گیگ کلاس 10 اپیسر 45 تومن+کیف،البته فروشنده محافظ صفحه نمایش رو برام اشانتیون نصب کرد.خود دوربین ژاپنیه،سلول های باتری ژاپنیه اما داخل چین وکیوم شده،شارژر هم چینیه.
من که راضی هستم و عکس های با کیفیتی برام می گیره و فیلم برداریش در حالت فول اچ دی واقعآ معرکس (با تنظیم دستی لذت بیشتری از عکاسی خواهید برد).به نظر من یه دوربین کامپکت در حد نیمه حرفه ای های کمی قدیمی تره بازاره و می توانه حالا حالا شما رو راضی نگه داره.
شارژر همشون چینیه.اینم یه راه جدیده برای بالا بردن قیمت!!!نقل قول:
یه توصیه به دوستان به احتمال زیاد قیمت ارز از شنبه کم میشه ، برای همین صبر کنند و پیگیر اخبار باشند
یه عزیزی راهنمایی کنه
كانن PowerShot SX150 IS چطوریه توصیه میکنید واسه خریدش؟
ممنون
اره دوربین خوبیه
برای شما چی مهمه ، بودجه تون چقدره ؟؟
برای من هر دو مورد فیلم برداری و عکاسی مهمه بودجه هم همین حدود 300 تا 350
نقل قول:
خب تو این رنج دوربینای SX 220 و IXUS 310 دوربینای مناسبی هستن البته دوربین SX 230هم هست که قیمتش یه کم از این دوتا بالاتره
با این بودجه دوربین خوبیه . البته باید براش باتری و شارژر هم تهیه کنید .نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
با این بودجه و نیاز شما شاید بتوان گزینه های دیگری را نیز بررسی نمود . در ارتباط با این مدل توجه به چند موضوع حائز اهمیت است:
- سنسور این دوربین از نوع CCD است.پیشنهاد می کنم از دوربینی بهره بگیرید که از سنسور Cmos برخوردار باشد.
- کیفیت فیلم برداری این دوربین HD و 30 فریم در ثانیه است.
- صفحه نمایش آن از کیفیت مناسبی برخوردار نیست( 230k).
- فاقد پورت HDMI است.
در سایت های مختلفی همچون دیجیکالا شرحی بر مشخصات، نقاط قوت و ضعف دوربین های متنوعی از جمله این مدل آمده که می توانید با بررسی دقیق تر تصمیم بگیرید.
سلام من یک دوربین ضد آب و ضد ضربه میخوام آماتور باشه فقط چون تو سفرهام زیاد با این موضوع به مشکل برمیخورم ترجیح میدم همچین دوربینی داشته باشم درضمن کوچک هم باید باشه ممنون
فوجی سه مدل ضد آب xp10 و 20 و 30 داره
یه مدل ضد آب هم کنون داره احتمالاً d10 که نمی دونم الان پیدا بشه یا نه.
سلام دوستان
من فردا می خوام برم قشم واسه گردش و خرید. همین طور می خوام اونجا یه دوربین دیجیتال بگیرم.مناسب ترین جا واسه خرید توی قشم و درگهان کجا پیشنهاد می کنید و تا سقف 350 هزار تومان بهترین دوربین دیجتال هم از لحاظ عکاسی و فیلم برداری چی پیشنهاد می کنید(از سونی و کانن باشه)
با سپاس
من هم با حسگرهای CCD و هم cmos کار کردم.. Panasonic FZ38 که داشتم CCD بود و sony hx9v فعلی که دارم BSI-CMOS هست..نقل قول:
حسگر cmos گذشته از نوع معماریش و بکار گرفتن ترانزیستورها در بین سلولهای حساس به نور که موجب هوشمندتر شدنش شده, در حال حاضر مهمترین وجه برتری که بر CCD ها دارند مصرف برق بسیار کمترشه(چیزی تا 10 برابر).. گرچه حسگرهای نوین و گرانقیمت BSI-CMOS که بخاطر محل قرارگیری شون به Backlit CMOS هم مشهورند باعث شدند که CMOS ها از انزوای تاریخی شون ناشی از کیفیت پایین عکاسی مخصوصاً موقع ثبت سوژه های متحرک دربیان و امروزه بیشتر رایج بشن ولی شخصاً اگه قرار به انتخاب باشه حسگرهای CCD رو بخاطر اطمینان پذیری و کیفیت عالی و معروف عکاسی شون بیشتر ترجیح میدم.
ممنون میشم دوستان کمک کنندنقل قول:
برای شما چی مهمه زوم ، اندازه ، فیلم ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوربین Compact باشه.حداقل زوم 10 باشه و حداقل فیلم HD باشه. و در صورت امکان خروجی HDMI هم داشته باشه. که این جزو اولویت ضروری نیست ولی اگه باشه بهتره.
در ضمن قبلا یه ایکسوس 200 داشتم که خیلی ازش راضی نبودم عکس های خوبی نمی گرفت حالا نمیدونم من تنظیماتش بلد نبودم یا مشکل دیگه بود
با سپاس
من قیمت های قشم رو نمیدونم
اما تهران اینا خوبند SX150 و SX220
SX220 گرون تره و حدود 410 هست
راسی سفر خوش :10:
ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
تنها چیزی که SX220 آزارم میده همون بالا آمودن فلش اون (آسیب پذیری) هست وگرنه همه چیز اون عالی هست .اگه بخواهید از کانن یا سونی مشابه و معادل همین مدل بهم معرفی کنید چی معرفی می کنید
با سپاس
HX7 یا HX9
من کنن رو ترجیح میدم
دوست گرامی.نقل قول:
دقت کن که خرید دوربین در قشم بدون گارانتی خواهد بود. از طرفی تا آنجایی که من اطلاع دارم قیمت دوربین و موبایل در قشم به مراتب گران تر از بندر عباس است. پیشنهاد می کنم که چنین ریسکی را نکنید. فعلا خرید از نمایندگی ها مطمئن تر و از لحاظ قیمت نیز بسیار مناسب تر است.
برای اطمینان، قیمت چند مدل را داشته باش بعد با قیمت های قشم مقایسه کن.
ضمنن در درگهان من تا به حال با دوربین برخورد نکرده ام. اونجا بیشتر لباس و... یافت می شود.
این یک توصیه به تمام دوستان است که برای خرید هر نوع محصولی از قشم و بندرعباس حتما آگاهی کامل از قیمت و کیفیت اجناس موجود در شهرهای خود داشته باشند.
نقل قول:
با توجه به این که شما تجربه هر دو نوع را داشته اید کیفیت عکس های کدام یک را ترجیح می دهید؟
به طور کلی hx9v را چگونه ارزیابی می کنید؟
من خود نیز پیشتر از کانن 960IS و در حال حاضر نیز سونی hx100v استفاده می کنم .
به لحاظ طبیعی بودن رنگ به نظر می رسد که کانن برتری دارد . اما به لحاظ عمق تصویر و همچنین شفافیت تصویر به گمانم برد با سونی است. ضمنن در خیلی از موقعیت ها از جمله نقاطی که از نور کافی برخوردار نیست در مقایسه با کانن عملکرد خوبی دارد.
فعلاً توی فروم عکاسی بعد از کمی زد و خورد با مدیر انجمن که میگفت چرا اینجا تاپیک زدی و اینا.. جواب گرفتم که BSI-CMOS بدتر از CCD نیست! و نیز گفتند که دلیل کیفیت پایین عکسهای hx9v بطور خلاصه اینه:نقل قول:
البته این حرف رو قبلاً توی تحلیل snapsort.com هم دیده بودم..نقل قول:
یکی از دلایل مگاپیکسل بالا و بی معنای این سری از دوربین های سونی ست، hx7v - wx10 - wx9 و...
نقل قول:
در ارتباط با اين موضوع خاص كيفيت عكس ها چه ارتباطي با بالا بودن پيكسل دوربين دارد؟!
اگرممكن است با ارائه معيارهايي بيشتر در ارتباط با كيفيت عكس هاي دوربين hx9v توضيح دهيد.
سلام
دوستان گارانتی شرکت آفومار با شرکت ایده آل چه فرقی داره؟ کدوم یکی بهتره؟
بالا بودن مگاپیکسل نویز رو زیاد میکنه ، نویز هم چیزه خوبی نیستنقل قول:
نقل قول:
سلام
فرقی ندارند ، هرکدوم ارزون تر بود بهتره :31:
چرا کانن اس ایکس 40 گزینه Color Accent و همچنین Color Swap رو نداره؟؟
[QUOTE=ELSIN;6805878]بالا بودن مگاپیکسل نویز رو زیاد میکنه ، نویز هم چیزه خوبی نیست
در این ارتباط شاید مرور مطالب زیر کمکی باشد به دوستان در انتخاب دوربین مناسب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان قصد خرید یه دوربین عکاسی دیجیتال رو دارم
فقط برای عکاسی با معیارهای زیر لطفا راهنمایی کنیین:
1-قیمت ماکزیمم300
2-فقط برای عکاسی میخام و امکانات جانبی برام مهم نیس فقط میخام کیفیت عکسش خوب باشه تو محیط های مختلف مثه توی اتاق با نور کم یا فضای باز و کلا همه جا
3-فرقی نداره که کامپکت یعنی از این فشرده ها باشه یا با لنز جدا ولی اگه کامپکت باشه خیلی بهتره
4-عکس های منتخب رو چاپ میکنم درابعاد حدود 10*20
لطفا راهنمایی کنین فردا باید برم بازار:41::41:
با سلامنقل قول:
پیشنهاد من canon sx130 or 150 هستش.
ولی یه توصیه کلی هم اینکه به هیچ وجه با عجله تصمیم نگیرین ...
بنظر منم SX150 میتونه برای شما مناسب باشهنقل قول:
نقل قول:ممنون ازپاسختوننقل قول:
فوجی s4000چطوره؟خودم فکر میکنم فوجیه خوب باشه
فوجی330 و کنون 360 تومنه
اینا کیفیت عکسشون خیلی با کامپکتها تفاوت داره؟
اگه تفاوت زیتدی نداره کامپکت بخرم:41:
دوست گرامینقل قول:
در این رنج از قیمت معمولا دوربین ها(از یک برند به خصوص) به لحاظ کیفیت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. شاید تفاوت ها در فاصله کانونی، نوع لنز(مثلا لنز G یا کارل زایس در برند سونی) ، میزان زوم اپتیکال و از این دست باشد.
این نکته را فراموش نکنید که از یک دوربین کامپکت در این رنج قیمتی باید در حد خودش انتظار داشت. موضوع دیگر این که برای استفاده از این نوع از دوربین ها در فضای بسته مانند منزل و یا شب بهتر است که از مودهای مخصوص به خود(به غیر از مود Auto) استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم که با مرور تعدادی از وب سایت ها نوع برند و مدل را انتخاب کرده و سپس آن ها را به مشاوره بگذارید. بعد از انتخاب حداقل 2 مدل حتما از نزدیک هر دو را پیش از خرید قطعی محک بزنید. بررسی مکانیکی برخی از بخش ها همچون لنز به لحاظ سرعت zoom و unzoom ، استحکام بدنه و همپنین میزان گشودگی دیافراگم(هر چه لنز واید تر بهتر) را نیز مد نظر قرار دهید.