بله . فک نمیکنم ntfs رو بتونه بشناسه . :31:نقل قول:
Printable View
بله . فک نمیکنم ntfs رو بتونه بشناسه . :31:نقل قول:
نقل قول:
چنتا بازی فقط با فریمور های بالای 3.55 که هنوز ه.ک نشدن اجرا میشن؟! بدون دانگل البته...
اسم معروفاشو اگه میشه بگین
و اینکه چند وقت دیگه فریمور های بعدی ه.کش میاد!؟
الان که هکش اومده... تاپیک هم داره. تبدیل Cex به Dex...
ولی بازیهای زیادی هم فیکس شدن برای 3.55
مثل:
Call of Duty Modern Warfare 3 - Need for Speed The Run - FIFA Street - Ace Combat - Resistance 3 - PES 2012
البته بازم هست اما اینا تو ذهنم بود...
هارد NTFS رو میشه شناسوند تو اینرتنت بگردید راهشو پیدا می کنید من خودم کردم اینکارو ...
دوستان یه فت گرفتم ورژن کارخونش 3.55 هست ولی به 4.2 اپدیت شده...
چجوری دانگرید میشه؟! نرم افزاری میشه؟! یا باید باز شه دسگاه؟!
ببر فروشگاه با یه دستگاه به اسم E3 Flasher دانگرید میکنن. نمیدونم باید باز شه یا نه.
نقل قول:هزینش چقدره؟!نقل قول:
مطمئن نیستم فک کنم 100
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من زیاد وارد نیستمنقل قول:
مثل اینکه دو نوع دانگرید داریم یکی اینکه دسگاه ورژن کارخونش بالای 3.55 هست یکیم این که دسگاه ورژن کارخونش 3.55 هست یا کمتر و به اشتباه به ورژنای بالای 3.55 آپگرید شده و چون ورژن کارخونه ایش 3.55 بوده یا کمتر که کارش کمتره...
که مورد 2 به این دسگاه تعلق میگیره و آسونتره و نرم افزاری.. ولی گویا مورد1 سخت افزاریه.. چیزیه که من فهمیدم.. شایدم اشتباه باشه..
سلام
من کنسول رو کپیخور نکردم
چطور میتونم دموی بازیها رو بگیرم و از طریق فلش مموری روی کنسول نصب کنم؟؟؟؟
الان دموی یکی از بازیها رو گرفتم گذاشتم رو فلش ولی نمیدونم چطور نصبش کنم؟؟!!
اگه کنسول OFW باشه نمیتونید روش دمو کپی کنید،باید از PSN دانلود یا خرید کنید...............نقل قول:
تگه CFW بریزید میتونید با منیجر روش دمو کپی کنید......................
نقل قول:
نه دوست عزیز،کلا یه نوع بیشتر دانگرید نداریم،اونم سخت افزاری هستش و دستگاه باید باز بشه......................
فرقی هم نمیکنه فریمور دستگاه رو چند باشه،اگه بالاتر از 3.55 باشه و بیاد رو 3.55 میگن دستگاه دانگرید.....................
ورژن نرم افزاری دانگرید چیست؟!
روشی تخیلی و ساخته ذهنه مسمومه فروشندگان با انصاف این مرز و بوم هستش که مشتری را گول زده و به مشتری اطلاع میدهند که در طی پروسه دانگرید دستگاه ایشان باز نخواهد شد،در صورتی که کوچکترین پیچ های دستگاه هم باید باز بشه تا به ناند رسید،چون فریمور در ناند دستگاه ذخیره میشه و برای دانگرید باید E3 Flasher به ناند متصل بشه.................
موفق باشید..............
نقل قول:
:)
بابا جون من صفر صفرم اینایی که گفتی یعنی چه؟؟؟
من اگه بخوام مثلا برنامه shotime رو نصب کنم چیکار باید کنم؟؟؟
اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید ممنون میشم .
عزیزه برادر اول باید ببینی فریمور دستگاه رو چیه؟!اوکی؟!آندراستند؟!:31:نقل قول:
برو تویه این قسمت :
Setting=>System Information
اگه تا 4.11 باشه میشه دانگریدش کرد و 3.55 کنی و هـک..........
اگه هـک کنی میتونی Shotime و نرمافزارهای دیگه رو اجرا کنی......................
نقل قول:
آهان
فریمورش که 3.60 بود امروز آپدیتش کردم به 4 و خورده ای :)
بابا این خراب شده رو هر کاریش بخوای بکنی باید هکش کنی این دیگه چه مسخره بازیه :(
پس با این حساب دموی بازی رو هم باید از طریق خود کنسول بزنم دانلود کنم با pc نمیشه :(
متشکرم
بچه ها کمک...
دو تا بازی Call of Duty MW3 و Ace Combat Assult Horizon رو هرکاری میکنم اجرا نمیشه.
CoD که براش هرچی ایبوت و پچ و آپدیت و اینا بود گرفتم ولی فایده نداشت. وقتی اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمی افته.
Ace Combat هم وقتی اجرا میکنم دوباره برمیگرده توی XMB.
یه کمکی میکنید؟
هر دوتا هم نسخه BLUS هست.
ممنونم دوست مننقل قول:
یه فریمور به نام dex هست که بازی هارو از رو هارد میخونه ...
مثلا 4.1 dex رو به 3.55 میشه گویا نرم افزاری دانگرید کرد..
اوه اوه،DEX چه ربطی به دانگرید داره؟!نقل قول:
DEX یه هـک جدید هست که بازیهای با فریمور بالا رو اجرا میکنه،البته رو فریمور خودشون،نه روی 3.55......................
تعداد بازیهایی که براش فیکس شده فعلا کمه البته......................
کلا هـک برای اینه که امکانات بیشتری رو از کنسول در اختیارتون بذره دیگه...............نقل قول:
DEMO رو باید از طریق PSN و خوده دستگاه دانلود کنید.................
ولی یه توصیه:
کلا دستگاتون رو هـک کنید و اصلا به فکرش نباشید،لذت اورجینال بازی کردن و آنلاین خیلی بیشتر از هـک کردن دستگاه و پایرت هستش...............
موفق باشید،یا علی................
این روش کاملا نرم افزاریه؟!نقل قول:
جواب سوال قبلی رو که ندادین.
یه سوال دیگه.
بازی فیفا استریت توی World Tour موقع انتخاب سطح بازی فریز میشه.
یه فیکسی چیزی نداره؟
بله کاملا نرم افزاریه،خودتون هم میتونید انجام بدید،تو وب آموزشهای فارسیش هست،بازیـــسنتر رو بگردید پیدا میکنید.....................نقل قول:
آره ولی یکم ریسک داره مثل کارای دیگه ممکنه دسگاه بریک شه و اینا...نقل قول:
سلام
game hint , tutorial hint کارش چیه؟ در بازی uncharted 2
tutorial hint نمیشه off کرد ؟ غیر فعال شده
توی بازی موقع درگیری بازی مکس میکنه ها و میگه چه دکمه ای بزن میخام راهنمایی بازی غیر فعال کنم
دارم رو hard بازی میکنم :46: باید دوباره از اول برم :13: تا این تنضیمات off کنم
مرسی
جاهایی که مقداری نامفهومه راهنمایی میکنه.نقل قول:
میتونی از آپشن خاموشش کنی. نیازی به از اول رفتن نیست.
خوب هر کاره غیره قانونی که میخوای رو کنسول انجام بدی ریسک داره دیگه...................نقل قول:
چون کسایی که این نرم افزارها رو طراحی میکنن خیلی اطلاع از معماری کنسول ندار که،یا KEyهای به دست اومده اینارو مینوسن........................
نقل قول:
سلام دوست عزیز
آخرش -- کنم یا نه این جمله ای که نوشتین رو من متوجه نشدم
چطور میتونم بازی اورجینال تهیه کنم با این سایتها و قیمتهای عجیب و مختلف؟؟؟
بعد مثلا بازیی مثل call of duty modern warefare 3 رو اگه اورجینال بگیرم راحت میتونم آنلاین بازی کنم ؟ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدم؟
بدجور دنبال BF3 برای بازی انلاین هستم.
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید الان بیشتر از یک ماهه کنسول گرفتم هنوز باش هیچ کار نکردم جز فیلم دیدن
هـک کردن یا نکردن به خوده شما بستگی داره،من نمیتونم نظری بدم................نقل قول:
اگه قدرت خرید بازی اوریجنال آکبند رو ندارید میتونید دسته دوم بخرید،برای آنلاین بازی کردن هم فقط به PS3 OFW با یه بازی و یه خطه اینترنت پرسرعت خوب احتیاج دارید....................
نقل قول:
ps3 ofw چیه؟؟؟
منظور سیستم عامل پیشفرض دستگاه هست مخفف Official Frameware هست. تا قبل از هکس دستگاه شما OFW داری ولی بعدش میشه CFW که مخفف Custom هست.
سلام دوستان با شرایط فعلی قیمتها آیا ارزش داره یا صرف میکنه یک ps3 بخری بعدش هکش کنی فقط برای بازیهای انحصاری لطفا خوب ما رو روشن کنید
چندین سال است که ایکس باکس 360 دارم و خیلی هم راضی هستم ولی از اوجایی که دوستان در جریان هستند امسال ps3 بازی های انحصاری معرفی کرده که از قیدشون نمیشه گذشت، یک مشتری خوب برای ایکس بازم دارم، دوستان با توجه به مشکلاتی که ps3 برای -- شدن بازی ها دارد. توصیه میکنن ایکس باکس رو رد کنم ps3 بگیرم؟ (اطلاعات زیادی در خصوص -- بازی های ps3 ندارم، از طرف دیگه حاضر هم نیستم زیاد خرج بازی کنم و گیم اورجینال بخرم) ممنون میشم دوستانی که در جریان هستند راهنمایی کنند! :10:
اگه از 360 سیر شدی اکید توصیه میکنم ps3 رو تجربه کنی. چون حتی اگر برای بازی های روز مشکل داشتی کلی بازی قدیمی داره که راحت با -- قبلی میتونی بازی کنی.
اول ار همه باید بدونی علاقه شما به کدوم کنسول هست واینکه با کدوم بیشتر حال میکنی چون من به دوستانی که جاهای دیگه هم ازم پرسیدن همینو گفتم چون شما میخواهینقل قول:
بازی کنی نه کسی دیگه ولی این چیزیکه مشخص هست بازی انحصاری ps بیشتر ودر مواردی بهتره واینکه شما اگه نمیتونی بازی اورج بگیری ( توصیه من بازی اورج هست ) به راحتی
میتونی دستگاه رو کپی کنی یه هزینه 50 60 تومنی داره ویه هارد در کل اگه با ps بازی کردی و دوست داشتی بگیر چون برام پیش امده کسایی که حتی از U3 یا عنوین به این خوبی
رو دوست نداشتن .
موفق باشی :12:
بابا ما هم آدمیم جواب ما رو هم بدید :9:نقل قول:
من خودم PS3 دارم رفتنم مجتمع پایتخت 30 دادم کنسول رو ه ه ه ک ک ک کرد و دستگاه کپی خور شد، هر بازی هم که بخوام بخرم مایش 5 تومان ناقابله . پیشنهادم همین PS3 هست . بگیر کیفشو ببر:8:نقل قول:
بجای بلوری پلیر میخوام یه PS3 بخرم که از بازی (فیفا ، cod . .) هم بی نصیی نباشم
1- باید 3.55 بخرم دیگه نه؟
2- و چه ظرفیتی؟ اصلا مزیت هارد داخلی به یه هارد اکسترنال مجزا چیه؟
3- دیجی کالا برای خرید مناسبه؟ یا گرونه؟ (آخه قیمت کپی خورش 250 بالاتره. درسته؟! )
نکته دیگیم در خرید باید در نظر بگیرم؟
رفیق راجب کپی هیچی نمیدونم ولی تا اونجای که میدونم و دارم ps3 یکی از بهترین BD پلیر هاست . فریمور برای اورج فرقی نداره چون به راحتی update میشه . کارای هارد هم برای ریختن موزیک و کلیپ و فیلم و ازهمه مهمترش بازی هایی که از psn دانلود میشه . اگه اشتباه نکنم چاره جای مناسب تریه . پیشنهاد من بهت یه :10: ps3 slim 250g . موفق باشی .نقل قول:
با سلام.
بنده یک عدد گوشی SONY Xperia p دارم که سیستمش اندروید هست .
میخوام از طریق DLNA به PS3 متصل کنم و آهنگ و فیلمهای روی موبایل را از این طریق پخش کنم.
سوالم اینه : چطور باید با DLNA بهم وصلشون کنم؟
فک کنم با دندون ابی :27:نقل قول:
من دندون آبی رو نمی خوام. DLNA میخوام.نقل قول: