قول نمی دم ولی ممکنه با دانلود این فایل وکپی اون توی system 32 سیستم درست شه:نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcrt
Printable View
قول نمی دم ولی ممکنه با دانلود این فایل وکپی اون توی system 32 سیستم درست شه:نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcrt
سلام
fifa 10 فارسی رو نصب کردم اما موقع اجرا میگه HDCS رو نصب کن، اونم از توی دی وی دی (که برای ویستا داره) نصب می کنم بازم همون پیغام رو میده... چه کنم؟
اقا چي رو بايد دانلود كنم؟؟؟؟نقل قول:
اخه الان داشت يه برنامه به اسم ...registry booster رو دانلود ميكرد...همينه؟؟؟؟دقيق ميگيد كدوم رو بگيرم؟؟؟
شما باید روی گزینه دانلود که اون پایین بود کلیک میکردی...نقل قول:
ولی بیا صبر کن تا صفحه کامل باز شه بعد روی download کلیک کن:
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=msvcrt
سلام
ببخشید من نسخه8.6 گیگ جی تی ای لیبرتی سی تی رو دانلود کردم
وقتی فایل رو با دمون تولز باز میکنم این ارور رو موقع نصب میده
error during extraction of one several files
error:unknown
cod:2
سلام دوستان
من بازی Just Cause 2 رو که اجرا میکنم وقتی New Game میکنم صفحه Loading میاد و بعد از چند ثانیه Loading متوقف میشه اما آهنگ بازی همینجور میزنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته ، سیستم هم برا اجرا خوبه . میشه بگین مشکل از کجاست ؟
شما پوشه Square Enix رو توی پوشه document به طور کامل پاک کن و سپس برنامه steam رو به طور کامل restart کن اگر جواب داد که هیچ وگرنه دوباره پاک و نصبش کن ببین جواب میده یا نه...نقل قول:
سلام
من یه بازی می خوام که وقتی میری تویه تنظیمات گرافیکش، مشخصات VGA رو بزنه
یعنی اسم کارت گرافیک رو با سرعت پردازش و مشخصات دیگه
فرقی هم نمی کنه چه بازی باشه
کسی می تونه یه همچین بازی معرفی کنه؟؟؟
خیلی لازم و فوریه
سلام
بالاخره این بازی آساسین2 درست شد،ولی هالا سیو نمیشه.
هیچ کدوم از این بازیهایی که به درد میخورن برای من سیو نمیشن،مثل بتمن،مس افکت2وهمین آساسین2.
شما چرا میخوای این کارو بکنی تنهایی فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟نقل قول:
در قسمت ران ویندوز تایپ کن dxdiag در سر برگ display همه جزییات از شرکت سازنده تا چیپست و درایورو برات نوشته خلاصه کل اطلاعات سیستم اونجاست:8:
عزیز جاننقل قول:
خودم می دونم
ببین من یه لپ تاپ دارم
فناوری GPU داره
یعنی تویه حالت عادی از گرافیک onboard استفاده می کنه
و وقتی لازم باشه از گرافیگ اصلی استفاده می کنه
برای صرفه جوی در شارژ باطری
حالا می خوام ببینم واقعا اینجوری هست یا نه
یعنی می خوام ببینم وقتی وارد بازی می شم از کدوم کارت گرافیک داره استفاده می کنه
حالا ایناش مهم نیست
هست یه همچین بازی یا نه؟؟
باسلام.
من بازی Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو گرفتم ولی هنگام اجرا اروره زیر رو میده.کمک کنید.
The ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
فکر کنم باید جای فایل xlive.dll رو عوض کنم ولی نمیدونم باید کجا بذارمش.هرکس بازی رو نصب کرده سرچ کنه ببینه کجاس بهم بگه.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان به نظرم بازی resident evil 5 کاره شما رو راه بندازه یادمه که یک قسمت داشت که تست میزد تعداد فریم هاش رو میگفت ولی مشخصات کامل رو یادم نمیاد که بگه چرا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از ابن حرفا استفاده نمیکنی . خدا این یوبی رو به زمین گرم بزنه با این assassin 2 بچه ها کمک کنید راه چاره بدین که رو xp بیاد بالا تو رو خدا
من این بازی metro 2033 رو دانلود کردم و الان مشکل داره.
اولش که اون اوله بازی مشکل داشت و بعد از لوگو مینداخت بیرون . حالا هم موقع لود شدن م رحله میندازه بیرون شما راه حلی نداری براش؟؟
با سلام خدمت همه دوستان
من خیلی به بازی gears of war یک که اومد علاقه دارم
بازیش رو هم داشتم اما اینقدر به اینو اون دارم که سی دیش خراب شد
خودم بازی نکردم
البته این قضیه مال 2 سال پیش بود
الان بازیشو میخوام دانلود کنم
اگه کسی داره
یا لینک مستقیمی سراغ داره
که زیپ هست
اونم چند تا پارت لطف کنه
راپید شرم باشه مشکل نداره؟
مرسی از دوستان
احتمالا شما داری اشتباه میکنی این چیزی که شما میگی تا اونجا که من می دونم وجود نداره!!نقل قول:
چرا لپ تاپهای گرانقیمت داریم که از دو GPU در حالت sli استفاده میکنه که در حالت بیکاری یکی از gpu ها رو در حالت standby قرار بده ...نمی دونم شاید منظور شما هم این باشه!!
ولی در کل بازی که بیاد مقدار استفاده از gpu رو مشخص کنه خیر وجود نداره ولی نرم افزارهایی برای اینکار وجود داره که یکی از بهترینش riva tuner هست ولی اونم در حالت کلی میزان در صد استفاده از gpu رو در هنگام بازی مشخص میکنه که تا حدودی می تونه کار شما رو راه بندازه...
شما برنامه xlive که غلط نکنم توی dvd بازی هست رو باید نصب کنی که به اختصار آیکونی به این نام داره:نقل قول:
gfwlive...
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
شما فکر کنم توی این قسمت به جوابت برسی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372
نقل قول:
یعنی هیچ کس همچین مشکلی نداره؟؟ راه حلی چیزی؟؟؟:41::19:
خب direcx 10 روچرا امتحان نمی کنی شاید جواب داد.
سلام من بازی gta iv رادرویندوز 7 نصب کردم بازی تیک داره .نقل قول:
گرافیک1گیگی جی فورس.رم 4گیگ.سی پی یو دوهسته ای 2.94 GH
درویندوز XP SP3 هیچ مشکلی نداشتم
DIRECTX11نصب کردم /ویندوز7 را اپدیت کردم /درایور گرافیک رااپدیت کردم/
Statistics
Average FPS: 33.86
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 94%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 64
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)
Video Driver version: 0.00
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
File ID: Benchmark.cli
با سلام کسی هست راهنمای کامل نصب بازی gta:episode from liberty city رو برای pc بگه ممنون میشم.
سلام.من دیشب یک بازی کم حجم شبیه سازی پرواز دانلود کردم که اسمش اینه: A380v2_FSX_v10 (380.texashomi) ...حالا موقع نصب بازی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا گفته نمونه که محل نصب بازی رو هم عوض کردم.ولی هر آدرسی میدم ،بازم همین ارور رو میده.
حالا کسی می دونه مشکل کجاست؟؟؟؟؟
این بازی یه بازی الحاقی برای شبیه ساز پرواز ماکروسافته که فقط روی اون نصب میشه و بدون اون نمیشه بازی کردشنقل قول:
metro 20 33 چطوری تنظیمات dirext 11 رو فعال کنم ؟؟win=7 32 bit
موقع اجرای metro 2033 این اشکال هست!!!!کارت گرافیکم آپدیت دیروزه !!!!بازی میآد ولی directx 11 خاموش هست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بعد نصب gears of war فک کنم شماره یکش می گه باید sing in کنی تا یه پروفایل برای save بسازه وگرنه save نمی کنه.
چیکار کنم؟
چرا با اینکه من رو سیستم تو قسمت DxDiag که میگیرم. Dx11 نشون میده ولی واسه وارد شدن به بازیRE5 فقط میتونم با قسمتDx9 وارد بشه. با 10 نمیتونم!؟
بخاطر گرافیکم هست درسته؟
گرافیکم XFX Gforce 8600Gt 512 هست!
مشکلی نست فقط انقدر اسپیس space bar بزن تا صفحه بازی نایش داده بشه اگه اسپیس نزنی 1 ساعتم وای سی بازی اجرا نمیشه و فقط صفحه سیاه رو میبینینقل قول:
من تو بازي Mirror Edge تو بخش 3 روي پشت بوم اول رو كه رد كردم رو دومي يهو همه چي كند ميشه و نمشه پريد ؟
خوب اول از همه گرافیک شما باید DX11 رو ساپورت کنه(فعلا فقط سری 5000ATI) ثانیا این گزینه فقط در ویندوز seven کار میکنه...نقل قول:
خوب اینکه توی قسمت directx diagnos نوشته DX11 به این معنی نیست که سیستم شما DX11 رو ساپورت میکنه این در واقع داره میگه که ویندوز شما در صورت پشتیبانی سخت افزاری سیستم شما می تونه DX11 رو ساپورت کنه و شما برای اینکه شما بتونی بازیها رو توی DX11 بازی کنی فعلا فقط به کارتهای سری 5000ATI احتیاج داری...نقل قول:
در مورد بقیه_شم که دوستمون توی تاپیک RE5 جواب شما رو دادند:46:
فکز کنم در منوی option این بازی یک گزینه به اسم phsyx وجود داره که شما غیر فعالش کن ببین درست میشه یا نه...در ضمن حتما برای اطمینان nvidai physx رو نصب کن...نقل قول:
سلام.موقع اجرای بازی Aliens vs Predator این اخطار میاد:
جریانش چیه؟
كركت رو عوض كننقل قول:
سلام من بعد از نصب بازی metro 2033 و نصب تمام داریور ها در ویندوز سون وقتی می خوام برن تو بازی صفحه سیاه میشه و بازی بیرون میاد.تو ویندوز xp هم امتحان کردم و کرک هم چندتا امتحان کرذدم باز هم همین طور میشه تو رو خدا یکی کمک کنه.
سلام
من موقع بازی کردن Command and ConquerTM Generals Zero Hour بعد از اینکه بازی شلوغ میشهاز بازی میپره بیرون واین پیغام و میده
قبلا این طوری نمیشد. چند وقت پیش یه مپ ریختم بعد اون اینطوری شد. مپ رو پاک کردم بازم درست نشد. بعضی وقتا خوب کار میکنه بعضی وقتا این ارورو میده.
شما برای اجرای بازی حتما باید این دو نرم افزار به روز شده رو نصب کنی:نقل قول:
1-nvidia phsyx
2-direct X
شما مشخصات کامل سیستمت رو بده...نقل قول:
عزیز جون کارت گرافیک geforce 9500 gt 1 gig ساپورت نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:23::23::23::40::41:
نقل قول:
نه خیر دوست من ساپورت نمیکنه!
گفتم که توی بازار ایران فعلا فقط سری 5000ATI ...
برای اطمینان می تونی اینجا ببینی:
کد:http://www.hardwaresecrets.com/article/132
کد:http://www.hardwaresecrets.com/article/131
سلام
مشکل من از سیستم نیست چون قبلا کار میکرد . 8 نفره شبکه بازی میکردیم مشکلی نداشت ولی الان بالا 3 نفر میندازدم بیرون و ارور میده.
سیستمم 2.53 cpu
9600 512 gforce gpu
4 gb ram
لپتاپ dv5-1199ee hp
خوب پس بهت پیشنهاد میکنم این پک رو در محل نصب بازی کپی و اجرا کنی احتمال داره جواب بده:نقل قول:
ولی در کل بهت بگم زیاد بودند دوستانی که این ایراد رو داشتند ولی مثل اینکه این ایراد دلایل زیادی دازه و راه حل قطعی براش نشنیدم...ولی این پک بالا رو اگه می تونی حتما دانلود ونصبش کن ببین چی میشه...کد:http://www.cnc-source.com/forums/index.php?app=downloads&module=display§ion=download&do=confirm_download&id=74
اقا من قبلا هر کاری کردم بازی اساین اجرا نشد .ویندوز ویستا نصب کردم .مشکلم حل شد به راحتی
سلام
دوستان کمک کنند
من RESIDENT EVIL 5 از شرکت تکین خریداری کردم
وقتی که EXTRACT کردن فایلها ش تموم میشه و میخوام وارد بازی بشم ، این پیغام رو میده
RE5DX9.EXE - UNABLE TO LOCATE COMPONENT
THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BEACAUSE XLIVE.DLL WAS NOT FOUND .
RE-INSTALLING THE APPLICATION MAY FIX THIS PROBLEM
دایور هام نصبه
CPU 7400 INTEL CORE 2 DOU
VGA :GEFORCE 9400 GT
در ضمن با ورژن های مختلف DIRECTX هم امتحان کردم
هم 9 و هم 10