برو Propertise بزن Change Icon آیکون اصلی رو بزار:27:نقل قول:
Printable View
برو Propertise بزن Change Icon آیکون اصلی رو بزار:27:نقل قول:
با سلامنقل قول:
می توانید از نرم افزار FxVisor
استفاده کنیدکد:http://downloads.pcworld.com/pub/new/utilities/desktop/FxVisor32.msi
بعد از نصب از مسیر زیر اجراش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مطابق شکل زیر عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از یک بار logoff کردن تغییرات اعمال می شن
موفق باشید
یه کرک درست حسابی نیاز دارم برای geniune ویستا
لطفا قبل از استفاده به control panel(classic view)\user accounts\turn user acount control on or off بروید و انرا off کنیدنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/52658808/55400030/Activator.html?dirPwdVerified=9318a8ae
يكي فارسي نويسي تو ويستا رو ياىم بده :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
هر كاري ميكنم نميشه:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19:
من با مدیا پلیر ویستا مشکل دارم
مثلا یه آهنگی که داره پخش میشه میخوام جلو ببرم یه خورده تاخیر داره یعنی حدودا یه ثانیه طول میکشه که از اوجایی که تعیین کردم پخش بشه. با jetAudio همچین مشکلی ندارم. در ضمن از همون اولی که ویستا رو نصب کردم این مشکل بود.شما این مشکلو با ویستا ندارید؟
بیشتر توضیح بده . یعنی می خوای توی ویستا فارسی بنویسی . نمی دونی چجوری فعالش کنی ؟نقل قول:
نه بابا!!!اين قدر هم مبتدي نيستمنقل قول:
كيبورد رو ادد ميكنم ولي فارسي نمينويسه(وقتي Preview رو ميزنم به جز شيفت و كنترل همشون خالين)
الان هم دارم با كيبورد عربي مينويسم
خوب ببینید اصلا زبان فارسی نصب شده ؟
برید از control panel واحد regional and language رو انتخاب کنید . در tab مربوط به adminstrative ببینید persian هست ؟ اگه نه پیدا کنید و نصب.
سلام شما به تنظیمات Reginal and language option وسربرگ Keyboard and languages برو Change keyboard رو چک کن ببین زیرمجموعه پرشین و زیر مجموعه های آننقل قول:
کیبورد عربی رو حذف کن تیک پرشین رو بزن.
در قسمت سرچ استارت منو بنویس key تا On-Screen Keyboard را انتخاب کنی و از این برنامه چک کن دکمه های حروف سر جاشون هستند.حتمآ زبان تسکبار رو فارسی بزن و بعد چک کن.