l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دوم کاملا تائید میشه
داور فقط و فقط کارت زرد داره :n02:
Printable View
l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دوم کاملا تائید میشه
داور فقط و فقط کارت زرد داره :n02:
نقل قول:
شما هم پچ 1.2 رو نصب كرديد ؟
1.3 رو چطور ؟
جالبه كه مورد اول رو يا نداريد يا اينكه دقت نكرديد، كاش همون موقع فيلمشو مي گرفتم تا همه ببينن دسته گل كونامي رو :n23:
کلا تا دوماه pes 2014 روبیخیال شین چون خیلی افتضاح هستش...حرکات بازیکن ها افت فریم....هوش مصنوعی بازی و.... همگی بعد دو ماه درست میشه
چطور ؟ معجزه اي در راهه عايا ؟؟؟ :n02:نقل قول:
اره عزیز..خود رئیس شرکت ونام گفته ایننسخه ازمایشی هستش و اوایل ژانویه نسخه نهایی وبهبو یافته میادبیروننقل قول:
ول کن این حرفا رونقل قول:
تو یکی از سایت های ایرانی یه نظری دادن یه سری هم باور کردن
نسخه ازمایشی:n08:
منم نظر اون كاربر رو در سافت98 ديدم ولي هيچ اعتباري به اين حرفا نيست و بيشتر به چرنديات يك ذهن بيمار شباهت داره !!!نقل قول:
شما اگه منبع معتبري داري اونوقت اين حرفو بزن
بازي كه اعلام ميشه نسخه دمو بعد از نسخه اصلي مياد بيشتر از اين نميشه !!!
از زمان PES3 دارم فوتبال كونامي رو بازي مي كنم ولي بايد بگم امسال كونامي اساسي دچارمشكل شده و آبم قطعه! :n02:
قضیه نسخه ازمایشی درست نیست ولی این اپدیت جدید کونامی تو گیم پلی تغییر ایجادمیکنه و یه سری باگها درست میشه
سلامنقل قول:
من از ابتدا تا حالا هر چی پچ اومده دانلود و نصب کردم آخریش هم پچ 1.3 بوده
مورد اول که گفتین وقتی جایی که دروازه بان هست شوت کنیم دروازه بان جاخالی میده رو اصلا ندارم
البته دروازه بان بعضی از تیم ها شوت هستن و دیر عمل میکنن و این شوت بودن اونها بستگی به قدرت تیم هم داره
من با وجود اینکه پی اس مشکلاتی داشت ولی بازم بازیش می کردم سال 2011 یه سری تغییراتی به وجود اومد که تونستم خودمو باهاش وفق بدم و با بازیشم خیلی حال می کردم تا اینکه سال 2012 دیگه پی اس رو رسما گذاشتم کنار به خاطر قدرت عجیب غریبی و فانتزی که بازیکنان در امر دریبل زنی داشتن و مثلا مدافع میومد همه رو دریبل میزد :n15:تا 2013 که اومد تا حدودی این قضیه بهتر شد ولی بازم مشکلاتی داشت.بعدش که 2014 اومد رسما گند زد به بازی کل گیم پلی عوض شده و اونی که پی اس باز بوده واقعا سخت بتونه با این بازی کنار بیاد.با حرفایی که زده میشه امیدوارم کونامی سرعقل بیاد و واسه نسخه بعدش دوباره اون گیم پلی قبلی رو برگردونه.در حال حاضرم دارم 2013 میزنم با وجود مشکلات فراوانی که به نظر من داره جوری که بعضی وقتا تو دفاع کردن هرکاری می کنی توپو نمی تونی از حریف بگیری جالبه وقتی کلا دسته رو میزاری پایین و هیچ حرکتی نمی کنی میبینی که بازیکنای حریف توپو لو دادن.یه قضیه که منو آزار میده اینه که کلا کامپیوتر دست آدمو می خونه نه از روی حرکتایی که تو بازی انجام میدی بلکه از روی دکمه هایی که استفاده می کنی و خب این یه برتری ناعادلانه است و اینجوری باعث میشه کامپیوتر نسبت به عملی که انجام میدی عکس العمل سریعی داشته باشی اونم در حد چند میلی ثانیه جوری که نوع بازی کامپیوتر کاملا بستگی به دکمه هایی داره که استفاده می کنی بخوای هردکمه ای بزنی کامپیوتر دقیقا خلافشو انجام میده خب تو این مواقع من سعی می کنم از هیچ دکمه ای استفاده نکنم و اینجوری بازیکنا خودشون توپو واسم میگیرن که البته این حربه همیشه کارساز نیست.:n10: