[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا لینک نسخه 7رو بزار عزیز مر30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا لینک نسخه 7رو بزار عزیز مر30
سلامنقل قول:
COMODO Internet Security 7.0.312140.4101 RC
همینطور که محمد صفحه قبل گفته نسخه RC منتشر شده و با اینکه نسخه نهایی نیست. اما به یکی دو تا از دوستان گفتم میتونند روی سیستم اصلی نصب کنند.(یا اینکه کلا صبر کنید تا نسخه نهایی 7 منتشر بشه). اگر هم خیلی میخواهد با این نسخه RC کلنجار برید باید روی ویندوز مجازی نصب کنید.
اما لینک دانلود این نسخه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
علی جان من نتونستم صبر کنم و روی سیستم اصلی نصبش کردم خیلی عالی هست . حالا این نسخه به نسخه نهایی ابدیت میشه دیگه ؟
و یه سئوال دیگه در مورد ice dragon . این مرورگر برتریهاش نصبت به خود فایرفاکس چیه ؟ آیا میشه مطمئن بود که از لحاظ امنیتی و حفظ حریم خصوصی از خود فایرفاکس و شاید هم کروم بهتر عمل میکنه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
بله وقتی نسخه نهایی منتشر شد میتونید از طریق همین نسخه نصب شده، آپدیت کنید به نسخه نهایی.
متاسفانه فعلا از IceDragon استفاده نمیکنم.
میگم بیت دفندر یه قابلیت داره اپدیت های ویندوز رو بررسی میکنه و حتی دانولد نصب هم میکنه این عمل رو هم پگیادهکنید روی کومودو بد نیست
دوتان اپدیت افلاین کومودو نسخه7روب رام میزارین؟ باتشکر
دوستان صفحه اصلی نوشته ( فایروال به درستی کار نمیکند ) مشکل از کجاست ؟؟؟ علامتش قرمز شده . داخل فایروال هم نوشته بدون ارتباط خروجی و ورودی . ولی به اینترنت وصل میشه .
ببینید اون یه آنتی ویروس دیگه هستش و این یکی دیگه، اگه تمام آنتی ویروس ها شبیه هم بشن که نمیشه، باید یکیش یه مزیتی و دیگری یه عیبی داشته باشهنقل قول:
بنظرم اون مورد که فرمودید زیاد برای امنیت و قدرت آنتی ویروس گزینه ی مهمی بحساب نمیاد
بفرماییننقل قول:
کسی جوابی نداره ؟؟؟نقل قول:
از قسمت مشخص شده در صفحه اصلی نرم افزار Diagnostics رو بزنید ببینید مشکلتون حل میشه ؟نقل قول:
اگر نشد از آپدیت و تنظیمات بک آپ بگیرید و یک بار کمودو رو انیستال و دوباره نصب کنید
برای بک آپ گرفتن پست دوم رو مطالعه کنید