نقل قول:
به هر حال فعلا که دارن هی اپدیت میدن و fix میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر میکنم اگر از reloaded خبری نشد که بعید میدونم،حداقلش اینه نسخه نهایی اینارو میگیرم
Printable View
نقل قول:
به هر حال فعلا که دارن هی اپدیت میدن و fix میکنن
صبر میکنم اگر از reloaded خبری نشد که بعید میدونم،حداقلش اینه نسخه نهایی اینارو میگیرم
والا منم نمیدونم چه مشکلی داره ولی دنبال این قضیه بودم و تو یه سایتی خوندم مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران نبوده!نقل قول:
حالا بزار ببینیم اگه نسخه های فشرده دیگه ای هم اومد و به اونا گیر دادن قضیه رو میفهمیم... نسخه های معمولی آنلاین و مولتی پلیر دارن و میشه چند نفره در آنلاین و نهایتا دو نفره در مولتی پلیر بازی کرد اما کورپک اومده واسه کم حجم شدن قسمت آنلاین رو حذف کرده و بعد فشردش کرده که فشردش 37 گیگه اما وقتی استخراج میشه 58 گیگ میشه.
می تونی از ip torrent دعوت نامه برام بفرستینقل قول:
تا اینجا که من فهمیدم 2 نوع چیت دستی داره بازی یکی تو موبایل میزنی با پیش شماره 1999
یه نوع هم با زدن دکمه ~ تایپ میکنی مثلا turtle خونت زیاد میشه
این که با دکمه ~ میزنی خیلی راحت و سریعتره از تو موبایل زدن چون با کیبرد تایپ میکنی.
اینجا لیست چیتهایی که با دکمه ~ میزنی:
اینم لیست چیتهای تو موبایل:
اینم ترینر بازی :
راهنمای ترینر:
موفق باشید :n11:
این ترینر هم واسه استیم بود :
اینم کارایی که میکنه:
من قبول دارم که پیسی گرافیکش بهتره اما این تصاویر رو قبول ندارم چون هرکدوم در یک بازه زمانی گرفته شده اند مثلا اولی از راست نسخه پیسی غروبه نسخه پلی شب!!!نقل قول:
خوب چرا ما خودمون این کار رو نکنیم؟؟!!!
من پلی 4 دارم .اگر کسی از دوستان 1080 60فریم میتونه اجرا کنه یا 4کا 60 فریم اعلام کنه
من چند جا توی نقشه مشخص میکنم توی یک ساعت خاص میریم اونجا عکس میگیرم ...
خواهش میکنم همکاری کنید
با تشکر
عکس گرفتن چه ربطی به 60 فریم بودن داره مگه تو عکس پیداس؟:n02: تازه کنسول هم که 30 فریمهنقل قول:
اگه مشکل شما بازه زمانیه شما اصلا اونو نادیده بگیر، موارد دیگه ای هم هست مثل کیفیت بافت، AA، Draw Distance، پوشش گیاهی
اما کلا تفاوت خیلی عمده نیست، غیر از این حتی اگه گرافیک PC دقیقا مثل PS4 بود بازم واسه من یکی اون سه مورد هرکدومش کافی بود که نسخه PC رو انتخاب کنم
بحث انتخاب شما نیست چون هرکسی نظری دارهنقل قول:
گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!
۱۰۸۰ -۶۰ فریم گقتم که سیستم های اند باشه پس فردا بقیه دوستان نیان بگن سیستم کسی که با pc گرفته مسخره بوده.
هدفم اینه که ببینم این تفاوت ها در چه حدی هستند...در تمامی شرایط یکسان با افرادی مطمئن از دوستان p30 world
یک باری دیگه میگم اگر کسی از دوستان سیستمش high end 1080-60fps هست ب من اعلام کنه تا مقایسه ای تصویری بگذاریم
در خوب بودن ps4 هیچ شکی نیست چون مخصوص بازی ساخته شده.اما همون pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه انجام میده اگر در حالت کلی بخاییم مقایسه کنیم ps4 اصلا قابل قیاس نیست با pc high end که میشه حتی باهاش بازی ساخت.انیمیشن ساخت و هزاران کاربردی که میلوینها انسان روزی زمین از pc و همچنین خود شما بهره میبرید.نقل قول:
اما بحث قیمت هم باشه من الان با گرافیک gtx550 خریدم 200 هزا رتومن الان دارم روی نرمال بازی میکنم و خیلی راضیم.
اصلا بحث کنسول با pc نکنید pc دروازه دنیای مجازیه کنسول دریچه هم نیست فقط واسه بازیه.
ps4 میتونه تا سال 2020 تمام بازیهای روز جهان رو با بهترین کیفیت بیاره جدا از اون عنواین اختصاصی که داره خودش کلی من خودم فن ps4 هستم اما این قیاس درست نیست.
هر کسی تو دنیا از خداشه ps4 داشته باشه یکیش خود من چون play station یعنی ایستگاه بازی یعنی عشق و حال.میگم من عاشق ps4 هستم ولی یا کامپیوتر قیاسش نکنید با xone باید قیاس بشه کنسول با کنسول pc با pc
از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.
موفق باشید :n11:
من هنوز بازی به دستم نرسیده، 2 - 3 روز دیگه خبر میدم هماهنگ کنیم.نقل قول:
اینجا اصلا بحث مقایسه کنسول با PS4 نیست، در اینکه PC چه قابلیت هایی داره شکی نیست و همه اینو میدونن.نقل قول:
الان بحث سر اینکه تفاوت های میان نسخه ps4 و pc این بازی در چه حده. ( که به نظرم جالب می تونه باشه و جای بررسی کردن داره )
این تصاویر مقایسه شده یکم نا عادلانه اس چون نسخه PC روی 4k تست شده، اینجوری بحث کشیده میشه سر اینکه کنسول بهتره یا PC ( که جای بحث کردن نداره).
به نظرم در رزولوشن های یکسان میشه مقایسه عادلانه ای انجام داد. ( با تغییر آپشن های اضافه گرافیکی )
یادش بخیر اون gta iv که پدر مارو در اورد تا اجرا شه، بعدشم انقد مشکل داشت که نشد بازی کنیم.
اینم اینجوریه ؟
من که کنسول گرفتم خودمو راحت کردم.
فقط میخوام بدونم اینم انقد مزخرف واسه پی سی دادن یا نه ؟ :n02: