د.وست مننقل قول:
اصلا تا10 سانتی فن پنل نری متوجه نمی شی. تازه با این سیستمهای صوتی 1000 واتی شما دنبال چه عیبی میگردی؟ خیالت راحت من که تو تنهایی در اخر شب و ولوم خیلی کم تو فاصله 1.5 متری اصلا متوج نشدم.
Printable View
د.وست مننقل قول:
اصلا تا10 سانتی فن پنل نری متوجه نمی شی. تازه با این سیستمهای صوتی 1000 واتی شما دنبال چه عیبی میگردی؟ خیالت راحت من که تو تنهایی در اخر شب و ولوم خیلی کم تو فاصله 1.5 متری اصلا متوج نشدم.
خواستم بدونم دقیق کجاست که بعداً برم چک کنم.نقل قول:
اینطور که شما میگید زیر فن هست. از سوراخهای فن فکر نکنم بشه دیدش.
والا تو کامپیوترم کلکسیون بسیار کاملی از عکس و فیلم و فایلهای PDF مربوط به VT30 هست.نقل قول:
البته از TVهای دیگه هم کلکسیون زیاد دارم.
اصل این عکسها مربوط به سری E (ساخت جمهوری چک) است. رو بدنش زده ساخت چک و روی پنلش زده ژاپن.
من فک کردم لیبل اصلی رو میگی!......لیبل داخلی روی پنل رو ندیدم (هنوز چک نکردم) ولی یه نمایندگی میگفت از پشت گوشه سمت راست بالا است. همون لیبل سفید در عکس اخری.نقل قول:
VIERA Image Viewe: r (SD Card input/USB)
Y (AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD/MKV/WMV/JPEG/MPO/MP3/AAC/WMA playback)
تو سایت خاورمیانه گفته این فرمتهارو میخونه.بچه که تازه خریدن کجا هستن؟از وقتی خریدن دیگه از پا tv بلند نمیشن.بیاین یکم اطلاعات بدین.تصویر چطوره؟ چه فرمتهایی رو میخونه؟:46:
VIERA Image Viewer (SD Card input/USB)
Y (AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD/MKV/WMV/JPEG/MPO/MP3/AAC/WMA playback)
تو سایت خاورمیانه گفته این فرمتهارو میخونه .کسی امتحان کرده؟50vt30
جناب مایه دار ظاهرا میخواهید تلویزیون 20 اینچ vt30 بخرید چون مصرف 50 اینچ 450 وات هست نه 200 وات شما :21:نقل قول:
شرمنده این مدل 20 اینچ نداره
پس بذار طبق محاسبات شما با 450 وات (450 وات در مشخصات سایت رسمی پانا سونیک ) دوباره محاسبه کنیم
8*450 = 3600
3600*30=108000 یا 108 کیلو وات
108*100 = 10800 تومان
وقتی برای هر دوره قبض فقط حدود 22 هزار تومان برای تلویزیون پرداختی اون موقع هم دردت میاد هم میفهمی پز عالی و جیب خالی یعنی چه هم ادب پیدا میکنی .هم میفهمی انتخاب یه تلویزیون کم مصرف یعنی چه
شما اول برو یکم مطالعه کن وقتی چیزی نمی دونی بهتره ساکت باشی و چیزی نگی تا اینکه بیای اطلاعات غلط بنویسی
اون مصرف 450 که شما نوشتی اولا 450 نیستش و 410 (مدل اروپایی سایز 50) یا 430(مدل آسیایی سایز 50) هستش و این عدد میزان حداکثر مصرف تلویزیون می باشد . تلویزیون های پلاسما به این صورته که هر چی پیکسل ها روشن تر باشند مصرفش بالاتر می ره و و هر چی تیره تر باشند مصرف پایین تر می آد به طوری که در صفحه 100% سفید مصرف به همون حداکثر می رسه و تو صفحه کاملا سیاه مصرف خیلی پایین تر میاد و حتی از اون 70 واتی که شما مثال زدی کمتر می شه و به طور کلی مصرف متوسط یک چیزی حدود نصف حداکثر مصرف لحظه ای میشه (190 وات مدل اروپایی سایز 50) که die my darling عزیز هم به درستی حدودد 200 وات در محاسباتشون ارایه کردن
توی همین تاپیک و تاپیک های تی وی های دیگه بارها در این مورد صحبت شده اول در مورد چیزی که نمی دونید تحقیق درست بکنید بعد بقیه رو متهم کنید
این خوبه:10:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
مصرف پاناسونیک در حدود 30% کاهش پیدا کرده و قابل قبول هم هست
کیفیت همیشه یه معایبی هم با خودش داره
در بالاترین حالت تنظیمات تلوزیون:
تلوزیون Panasonic Viera TX-P65VT30 مصرفش 397w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P50VT30 مصرفش 235w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 166w هستش
تلوزیون Samsung UE46D8000 مصرفش 78w هستش
تلوزیون Sony Bravia KDL-46HX923 مصرفش 69w هستش
شاید دوستان بخوان که از نظر مصرف انرژی تلوزیون بگیرن
شرکتا که مال بابامون نیس که ازشون دفاع کنیم
من از پانا خوشم میاد چون پــــــــــلاســــــــما هست دوسش دارم حتی اگه مصرفش هم بیشتر از این باشه
از نظر من فقط کیفیت
راستی پانا به خاطر پلاسما بودنش زاویه دید وسیعی داره و میتونی از کناره های زوایای دید تلوزیون رو به راحتی مشاهده کنید
THX] mode (2D) 200 watts
THX] mode (3D) 219 watts
Calibrated [Professional1] mode (2D) 151 watts
Calibrated [Professional1] mode (3D) 212 watts
Standby (0.3)1 watt
این هم مصرف برق این تازه عروس درحالتهای مختلف