وهاب جان دستت درد نکنه . اگه این آموزش رو تو انجمن Xbox تو یه تاپیک جداگونه بذاری خیلی خوب میشه !
Printable View
وهاب جان دستت درد نکنه . اگه این آموزش رو تو انجمن Xbox تو یه تاپیک جداگونه بذاری خیلی خوب میشه !
والا یه بار گذاشتم ولی تصویر نبود اگه پیداش کنم همونجا تصویریش رو میزارم هم عکس و هم فیلمش رو تهیه میکنم
ولی خدایش نمیدونم چی شانسیه من دارم دقیق وقت امتحانات هم مغازه ام شلوغ میشه هم زیادتر به نت سر میزنم :n02:
خیلی بازیش چرته فقط pesنقل قول:
خداوکیلی دعوا راه نندازین باز :|نقل قول:
یکی از مدیران پست 2973 رو پاک کنه که کاملا اسپمه...فقط همین رو میشه گفت...
من اینترنت 256 از فن آوا گرفتم نمی دونم چرا اینقد پینگش آشغاله...پینگ 700-800....قبلا 300-400 بود..
موقع بازی آنلاین کلا تیک می زنه......با وجود تیک هم خوب بازی می کنم....کلا آنلاین فیفا عالیه...
كلا اين روزا راموس جان اوضاع نت بده واسه منم رخ ميده
من که الان تو یه دوره استراحت هستم
این سرعت افتضاح تو این دوهفته موجب شده راحت شبها بخوام حدود 5 شبی هست دستگاه رو روشن نکردم درست مثل بچه ادم سروقت میخوابم:n10:
فقط یه toy story 3 واسه خواهرزاده ام گرفتم داره بازی میکنه تماشا میکنم وبس:n30:
از دوستان کسی می دونه تو قسمت game face تو سایت ea چطوری میشه صورت خودم رو بسازم....
میگه برنامه unity webplayer رو نصب کن منم همین کار رو کردم ولی تو صفحه بعدش میگه آپدیت کن ولی به صورت اتوماتیک آپدیت نمیشه...به صورت دستی فایل رو دانلود می کنم ولی حالا نمی دونم باید کجا بریزمش که آپدیت بشه....
از دوستان اگه کسی می دونه کمک کنه....
سلام
دوستان من میخام با پی سی اینو انلاین بازی کنم چیکار کنم
اطلاعاتم صفره
داری زجر میکشی:n02:منم مثل شما بودم :n30:نقل قول:
ببین وقتی یونیتی 640 کیلوبایتی رو نصب میکنی وقتی فایرفاکس یا اکسپلور بازه ارور میده که باید ببنیدی همون مقوقع شما این کار رو نکن قبلش ارور رو پایین بکش مسیر نصب یونیتی رو دنبال کن
بطور پیش فرض میره اینجا مال من رفته اینجا
C:\Users\(your name users)\AppData\LocalLow\Unity
vرسیدی پوشه یونیتی فایل دانلود شده رو اکسترکت کن فکر کنم حدود 3 تا 4 مگابایت باشه اونجا کپیش کن وقتی داری کپی میکنی فایلهای تکراری هم ریپلیس کن بعد مرورگرت رو ریستارت کن یعنی یه بار بازوبسته:n06:اگه درست نشد سیستمتون رو یه بار ریستارت کنید صدرصد درست میشه درست هم نشد باید همینجوری انجامش بدید من دو سه بار همین کار رو کردم یونیتی رو حذف کردم از اول نصب کردم فایرفاکس کار میکردم اونم حذف کردم و دوباره نصب کردم بعد یه ارور داد که باید دان میکردم بازم دان کردم یه فایل 2 مگی بود بعد تو همون مسیر که دادم کپی کن فقط دقت کن همین
دیگه کار تمام و گیم فیس دان شد میتونی راحت فیس رو وارد کنی و بعد تو دستگاه واردش کنی همین یه خورده که نه خیلی زیاد رو اعصابه
کاری داشتی در خدمتم بدبختی اینه تو هیچ فروم خارجی درست بحث نشده درمورد این :n03:
عزیز فکر کنم از این قرار باشه من کنسول دارم و دقیق شرایط پی سی رو بلد نیستم ولی یه مدت دنبال میکردم باید اینجوری باشهنقل قول:
سلام
دوستان من میخام با پی سی اینو انلاین بازی کنم چیکار کنم
اطلاعاتم صفره
دوراه هست یکی بازی اوریجینال که خودش کی داخلشه یا باید بری تو نت و اونجا یه اکانت و کد بخری بعد میری تو یه برنامه استیم اونجا کد رو وارد میکنی و بازی رو واسه پروفایلت میخری بعد میری بازی میکنی قبلش یه کم دردسر مثل دانلود پچ . // میخواد
کلا اینجوری یا کد باید بخری که بهش میگن انلاین پسس یعنی تایدیه واسه انلاین بخری یا بازی رو به صورت قانونی تهیه کنی همین