آره منم با اون مشکل داشتم....نه نیومدهنقل قول:
Printable View
آره منم با اون مشکل داشتم....نه نیومدهنقل قول:
بازی گرافیکش خیلی خوب بود به هیچ وجه افت فریم نداشتم اما تو MW3 خیلی جاهای بازی افت فریم داشتم ولی در کل بازی خوبی بود ای کاش به جای حمله به ایران که هنوز رخ نداده انشالا هم که هیچ وقت رخ نمیده حمله هایی آمریکا به عراق ، افغانستان ، لیبی یا حتی کشتن بن لادن رو به بازی میکشیدن بهتر بود
آقا اون مرحله اي كه تو پاريس هست و بايد دنبال capture بدويم رو مو موندم خواهشا راهنمايي كنيد چون تا ميدوم مينويسه he escaped mission failed
اونجا باید بدویی سریع برسی به یه ماشین که سوارش بشی و بتونی بیفتی دنبال طرف:31:نقل قول:
اتفاقا آتیشی که از اسلحه بیرون میاد خیلی واقعی و عالیهنقل قول:
شما تا حالا چنتا fps بازی کردید؟
اما فک نمیکنم اینطور باشه...من خودم زیاد ب این موضوع دقت نکردم نمیتونم نظر خوبی بدم اما احساس کردم تو این بازی طبیعی نیس(آتیشی ک موقع شلیک دیده میشه)نقل قول:
اتفاقا اتیشش افتضاحه . مثل کارتون میمونه شما برو مدرن 3 رو بازی کن به اون میگن لگد و اتیشنقل قول:
اتفاقا من تو mw3 اصلا افت فریم نداشتم ولی اصلا نمیتونم این رو بازی کنم..اینقد لگ میزنه...نقل قول:
ازی گرافیکش خیلی خوب بود به هیچ وجه افت فریم نداشتم اما تو MW3 خیلی جاهای بازی افت فریم داشتم
نمیدونم شاید مشکل من از کرکش بودهنقل قول:
لپ تاپ من مشخصاتش اینه هر دو تا بازی رو روی گرافیک ultra بازی کردم
Cpu: core i7
Ram: 8gb DDR3
Graphic: Geforce GT540 m 2gb
ممنون از جوابت اما از اون سه تا ماشین ( ون - شاسی بلند - پلیس ) کدومو باید سوار شم ؟؟نقل قول:
درضمن نزدیک هر ماشینی میرم علامتی مبنی بر سوار شدن نمیده !
شاید مال ما باگ داره !